kızlar ben 13haftalıgım suan ama bıkac gun gerıden gelıyo benım 12dıyebılırız suan. Dun gece uyurken ters hareket yaptım heralde kasıklarıma bı sızı gırdı sonra gectı ama suan sag kasıgım ve sırtıma dogru olan kısım cok agrıyo ya adet sancısı gibi bu haftalarda gecmiş olması gerekirdi bayadır yoktu korktum suan. yarın kontrolum var ıns hersey yolundadır ya
Ben de dr da çıktım kızlar Ense kalınlığına baktı ikili testin kanını verirsek diğer bebekten dolayı hatalı çıkar dedi. Fetal için de bir kaç firma önerdi 18. Hafta son dedi. Çok yaptırmayı düşünmüyorum.Büyük ihtimalle de kız dedi. Bıcır bıcırdı. Bacağı açmamıştı salladı dr hemen hareketlendi falan ayyyy çok duygulu işler sağlıkla gelsin hepsi inşallah
Ben de dr da çıktım kızlar Ense kalınlığına baktı ikili testin kanını verirsek diğer bebekten dolayı hatalı çıkar dedi. Fetal için de bir kaç firma önerdi 18. Hafta son dedi. Çok yaptırmayı düşünmüyorum.Büyük ihtimalle de kız dedi. Bıcır bıcırdı. Bacağı açmamıştı salladı dr hemen hareketlendi falan ayyyy çok duygulu işler sağlıkla gelsin hepsi inşallah