Bende düşük tehlikesi atlattım evden çıkmadım nerdeyse 1buçuk ay şimdi de çıkmaya korkuyorum bi işe gittim işte ama korka korka psikolojim bozuluyor resmen
Bebeğin büyümesinden kaynaklı olabilir canım. Benim de rahimde sızı oluyor ara sıra. Yakın zamanda kontrole gideceksen en iyi bilgiyi doktorun verir ama genelde kasık ağrısı olur diye biliyorum .
Lioo
benim de kızım olacak inşallah Buraya yazmıştım ama seni etiketlememişim.Ben de listede pembiş kalbimi görmek isterim
Bu arada chatgpt bana da erkek demişti, o kadar da emindi ki oğlun oğluşun diyip duruyoduÇok da güvenmemek lazımmış
Benim bu hafta çıkacak fetal dna sonucu merakla bekliyorum sürekli kız çocuğu görüyorum rüyamda bakalım heyecandan ölcem artık telefonuuuun başında çaresiz bekliyorum modundayım
Benim bu hafta çıkacak fetal dna sonucu merakla bekliyorum sürekli kız çocuğu görüyorum rüyamda bakalım heyecandan ölcem artık telefonuuuun başında çaresiz bekliyorum modundayım
Kıyamam sana öğren artık göstersin kendini nazlı kuşun bizim kız erkek isimler belli unisex alışverişte yapıyorum ama yine de ismiyle sevmek istiyorum karnımı
Gittim bayram tatilinde dayanamadım köşe bucak doktor aradım buldum yok göremedi
Azcık ( şüpheli) göbeğim yağlı
Ondan göremiyorum cinsiyeti dedii
Çatlıyacağımm Yahu 12+1 de gittim devlete perinatolojiye doktor kız sanki ama eminn değilim 16 da gel demişti
Çarşamba ona randevu aldım son çare
Kıyamam sana öğren artık göstersin kendini nazlı kuşun bizim kız erkek isimler belli unisex alışverişte yapıyorum ama yine de ismiyle sevmek istiyorum karnımı
Çarşamba perinatoloji randevum var ordaki doktor daha bebeğim 10 gram felandı bi tahmin yaptı ama emin değilim dmeişti
Geçen haftaki doktpr sözde özelde ama 110 gramlak bebeğimim cinsiyetini göremedim dedi
Şuan 200 grama yaklaşmışızdır tahminen 1 hafta olcak
Çarşamba o tahminde bulunan perinatoloğa randevum var devlette
İnşallah öğrenirimmmm