Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Epidural oldum söyle doğum sonrası ağrı asla olmuyor intraket belinde takılı oluyor agri hissedince butona basıyorsun yada belinden hemşire gelip yapıyor dokunmalsri hissediyorsun ama asla acı yok spinal de ise tamamen his kaybı oluyor anesteziden sonra baş ağrısı oluyor sadece ikisininde avantajixa var dezavantajı da sezeryanlarda genellikle spinal tercih ediliyor hızlı etki ettiği için ben bu sefer spinal olacağım epidural devlette olmuyormus yani burda yapmiyorlarmis

Dokunmaları hissetmeyi düşünmek bile beni korkutuyor ya ama o an yarı baygın sarhoş hissimi oluyor acaba

Canım bişey hissediyor musun nasıl oluyor
Zaman nasıl geçiyor çok merak ediyorum
Ben hiç bişey hissetmedim canım ayrıca ameliyattan birlikte çıktık oğlumla odaya birde belimde katater oluyor odaya geçince agrı kesici takılı oluyor sancı gelince basıyorsun belinden agrı kesici gidiyor öyle çok ağrı hissetmedim ben güzel geçmişti sezeryanim eğer seçme şansın varsa spinal uyuşturma değil epidural tercih et canım

Ya öyle olması kötü olmuş sen içerdesin bebiş odada benim olduğum hastanede öyleydi bu sefer de inşallah öyledir ya

Dokunmaları hissetmeyi düşünmek bile beni korkutuyor ya ama o an yarı baygın sarhoş hissimi oluyor acaba
yok normal oluyorsun monitörden tansiyon düşmeye başlayınca sakinleştirici vuruyor yada miden bulanirsa onun harici normal oluyorsun sadece belden altı hissiz oluyor korkma kuzum gerçekten hiç korkulacak bişey değil bana iğneyi çok farklı anlattılar ben bir hafta uyuyamamıştım o iğne korkusundan ben ne belime yapılan iğneyi hissettim ne de acı

Merhaba kızlar,
Ben 11 sene önce devlet hastanesinde spinal sezeryan olmuştum.Sezeryan esnasinda çok rahattım ,elektrik supurgesi gibi sesler geldi ama etkilenmedim.Ameliyathanede isim bittikten sonra bir odaya aldılar yogun bakım diye geçiyordu ama bence gözlem odası gibi biseydi.Oglumu da hemen ayak ucuma sonra yanıma verdiler.Yaklqsik 4 5 saat o odada kaldık ,anlamadım neden o kadar tuttular.Orada gayet iyiydim sonra tekerlekli sandalyeyle çıkardılar beni ve bebeğimi.Ondan sonra artık anestezinin etkisi geçince ağrılarım oldu ama çok şükür kolostrum denen sarı süt sonra normal sütüm geldi emzirdim. .Bel ağrısı baş ağrısı yaşamadım.Kesi yerinde hareketle artan yoğun ağrı yaşadim.O da zamanla hafifledi ve geçti.Bele yapılan igneyi çok çok hafif hissettim ,öyle korkuldugu gibi değil.

Aynen ne senaryolar anlatıyorlar bana olmadı 2 kez yaptılar yok falan insanlar korkutuyor gerçekten hiç korkuluğu gibi değil ve epidural olma şansı varsa en iyisi o ben ikisininde yaşadım spinal daha zor

ben epidural sezaryen oldum, herkesin tecrübesi farklıdır tabii, benim harika geçmişti elhamdülillah, hiçbir sorun olmadı öncesi sonrası

Suda doğum düşünen var mı acaba? Ya da Tecrübesi olan? Bir de şehir olarak belirtirseniz çok sevinirim biraz kafam karıştı bu aralar
ben hiç normal doğurmadım, suda da doğurmadım, ama ilk doğumumda sancı başlayınca belki geçicidir ve geçer diye duşa girip 1 saat filan oyalanmıştım, hem sancıya çok iyi gelmişti hem de 2 saatte açıklığım 5 cm olmuştu. ben tabi geçer sandım ama geçmedi, hastaneye gidince bebek ters olduğundan acil sezaryene alındım, ama suyun etkisi böyle demek için yazdım bunları. suda doğumdan istenen de sancıyı hafifletsin, açılma için süreci hızlandırsın filan. hastanenizde suda doğum varsa ne ala, yoksa ılık duş da aynı etkiyi yapar nerdeyse.

Ya sancılar dayaniliyor mu 5 cm acmış ters olmasa belkide rahatça doğum. Olacakmış

Hiçbir şeyden haberin olmuyor . Benim ilk ameliyatım çok eğlenceli geçmişti. Müzik falan açtılar . Sohbet muhabbet. Panik yaptığında hafiften sakinleştirici verirler zaten. Sadece bebeği çıkarma aşamasında sanırım vücudumun kıpırdadığını hissettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…