- 3 Mayıs 2024
- 471
- 530
- 23
- 28
Canım çok teşekkür ederim hepimizinki sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsinKızlar ikinizi de kutluyorum çok ama çok sevindim sağlıkla gelsin prensesler@gunebakananne honeydukes
Ben geçen hafta cumartesi öğrendim idrar yolu enfeksiyonu geçirdiğimi hem de çok yoğun çıktı tahlilde 1 haftadıe antibiyotik kullanıyordum. Geçiyormuş, tekrarlayabiliyormuş hamilelikte çok olurmuş. Bol su da içiyordum bu arada ona rağmen oldu. @gunebakananne
Sen hangi semttesin canimÇok iyiymiş canım ya ben 4000 veriyorum bi araştırayım o zaman
İdrar tahlilindemi cikti canimAz önce doktordan çıktım kızlar bende meğerse idrar yoku enfeksiyonu varmış. Hiç farkında değildim. Batma tarzı ağrım var diyince doktor şüphelendi haklı çıktı şüphesinde de . Toz şeklinde bir ilaç verdi onu kullan dedi moralim bozuldu durduk yere nereden çıktı şimdi bu ilaç kullanınca geçer demi
Bugun kontrolum vardı canımm sımdı geldim. Doktorum tetanoz asısı yaptırma gerek yok dedi. doktorum ıstemıyo dersın dedi. Evde dogurmucaksın neticede dedi. Acıkcası bu dusuncedeydım sevındım.Aynı korkuyu ben yazmıştım hamileliğin başlarında buraya. Konuşmuştuk hatırlıyorsan canım benim de ms şüphem var neticeye bir türlü varamadı, beyinde ms plakları var. Beynime pıhtı atmış, inme geçirdim, 2 tane de beyinde damar tıkalı. Çok ciddi de bir kan pıhtılaşmam var. Şimdi tüm bunlar varken ve tüp bebek doktorum biliyorken muhakkak ol dedi. Sağlık ocağından aradılar bence olmanız lazım diye. 30 nisanda nöroloji doktorumla görüşeceğim. Hiiiiiiç olmak istemiyorum. En son 2017 de oldum sanırım ne gerek var diye düşünüyorum bir yanım da bebek için ol diyor çok çıkmazda bırakıyor şu aşı muhabbeti beni. Ha illa olunacaksa 36. haftada olurum
Hiç canım, yatıyorum hastanede bırakmıyorlar da bir şey yapmıyorlar daAmin bitanem sen ne yaptın depremden beri foruma bakamadım
Aynısını bana da dediler canım hatta sezeryanında zor olur dedi doktorum. 20.haftada detaylıya gideceğim doçente, gideceğim doktora not yazdı haftan ilerledikçe yukarı çıkabilir ilişki ağır kaldırmak yasak dediKızlar doktorum bebeğin eşi aşağıda dedi. Normal doğumda bu sana sıkıntı oluşturur daha erken bunu söylemek için ama yakın takibe alacağım dedi. Hafta ilerledikçe yukarı çıkabilir ama çıkmazsa sezaryen planlanacak. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Canım geçmiş olsun. Ben de geçen gebeliğimde oldum aşıyı. Sağlık ocağına gittiğimde de riski gebesin doktoruna sor dedi. Artık boğmaca karışık yapılıyormuş sanırım. Riske atmadılar yaptır derlerse yapalım ararsın dediler. Ağustosta olmuşum en son 1 dozAynı korkuyu ben yazmıştım hamileliğin başlarında buraya. Konuşmuştuk hatırlıyorsan canım benim de ms şüphem var neticeye bir türlü varamadı, beyinde ms plakları var. Beynime pıhtı atmış, inme geçirdim, 2 tane de beyinde damar tıkalı. Çok ciddi de bir kan pıhtılaşmam var. Şimdi tüm bunlar varken ve tüp bebek doktorum biliyorken muhakkak ol dedi. Sağlık ocağından aradılar bence olmanız lazım diye. 30 nisanda nöroloji doktorumla görüşeceğim. Hiiiiiiç olmak istemiyorum. En son 2017 de oldum sanırım ne gerek var diye düşünüyorum bir yanım da bebek için ol diyor çok çıkmazda bırakıyor şu aşı muhabbeti beni. Ha illa olunacaksa 36. haftada olurum
Çok sevindim karar verebilmene. Ben de haftaya konuşacağımBugun kontrolum vardı canımm sımdı geldim. Doktorum tetanoz asısı yaptırma gerek yok dedi. doktorum ıstemıyo dersın dedi. Evde dogurmucaksın neticede dedi. Acıkcası bu dusuncedeydım sevındım.
Çok teşekkür ederim canım çok sağ ol. 1 nisan itibariyle ikisini bir yapıyorlar ama riskli gebeliklerde bence de iyi araştırmak, düşünmek gerekiyor. Ha illa ki iç rahat değilse 36. haftada yaptırıp doğumu beklemek lazım. Kafamda çok tilki dönüyor çünkü okuduğum, araştırdığım şeylerle alakalı. Bakalım bir karar vereceğim haftaya.Canım geçmiş olsun. Ben de geçen gebeliğimde oldum aşıyı. Sağlık ocağına gittiğimde de riski gebesin doktoruna sor dedi. Artık boğmaca karışık yapılıyormuş sanırım. Riske atmadılar yaptır derlerse yapalım ararsın dediler. Ağustosta olmuşum en son 1 doz
Bi ben kaldım yaKızlar gözünüz aydıncinsiyetleri öğrendiniz hemen hemen hepiniz
Ne zamn kontrolün canımBi ben kaldım ya
Böyle doktorları bulmak cok zor gerçekten benim ilk gebeliğimde doktorumda öyle demişti . Zaten anlamıyorum başka hiç bir ameliyatta aşı vurulmuyoruz doğum için istiyorlarBugun kontrolum vardı canımm sımdı geldim. Doktorum tetanoz asısı yaptırma gerek yok dedi. doktorum ıstemıyo dersın dedi. Evde dogurmucaksın neticede dedi. Acıkcası bu dusuncedeydım sevındım.
Salı günü gidecem en son 12+6 da gittim daha küçük dedi 16. Haftada söylerim dedi . Bakalım salı günü ne diyecek cok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadırNe zamn kontrolün canımgöstermiyor mu cinsiyeti
Hayırlısı olsun bakalım İnşallah gösterir ya senin içine ne doguyorSalı günü gidecem en son 12+6 da gittim daha küçük dedi 16. Haftada söylerim dedi . Bakalım salı günü ne diyecek cok heyecanlıyım inşallah her şey yolundadır
Benim hamile kaldıgım ilk günden beri kız doğuyor bakalım sağlıklı olsun yeterkiHayırlısı olsun bakalım İnşallah gösterir ya senin içine ne doguyor
Canım onlar bizi karşılicak orda meleklerimizBenim hamile kaldıgım ilk günden beri kız doğuyor bakalım sağlıklı olsun yeterki
Diğer gebeliğimdede erkek hissetmiştim gercekten öyleydi şimdi cennet kuşum abim olacak
Ya oioi ürünlerine koku yapıyor dediler o yüzden almadım ben amaKızlar bugün BİM'e bazı sevdiğim markalar gelmişbı kaç bişey aldım biberon emzik mama tabağı keçe düzenleyici fln tutamadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?