- 1 Kasım 2013
- 3.173
- 2.705
- 333
Bir sorununuz yoksa kılabilirsiniz fakat benim karnım acayip sıkışıyor kılarken. Otururken daha makul diye düşünüyorum. Fitilin de abdeste bir sakıncasınolmaz ama siz yine de her vakit abdest alın. Allah kabul etsinArkadaşlar şuan 14+5 günlük hamileyim .Namazlarımı aksattım tekrar düzene koymak istiyorum .Namaz kılarken eğilip kalkmak bebeğe veya keseye zarar verir mi ?Ayakta namaz kılan var mı aranızda .Birde ben Progestan fitil kullanıyorum onun akıntısının abdeste zararı olur mu .Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Ewet ya şimdiden uyuyamiyoruz 30'lu haftalarida var bununÜf biz ne yapacağız böylekorkuyorum da bir yandan bebeğe bir şey olacak diye uykular haram galiba bundan sonra
Geçmiş olsun ya hiç fitil kullanmadım ben inş ilaçlar işe yarar herkes de enfeksiyon ve mantar oldu neredeyse ya
Nasıl memnun kaldın mı canım. Bende bugün muayene oldum bana da mantar dedi akıntı olduğu için idrar tahlili istemedi. Hiç bilmiyorum bu fitilleri, gyno -lomexin yazmış.
Ben de başladım yine ama oturarak kılıyorum göz temasıyla. Allah kabul eder biz elimizden geleni yapalımArkadaşlar şuan 14+5 günlük hamileyim .Namazlarımı aksattım tekrar düzene koymak istiyorum .Namaz kılarken eğilip kalkmak bebeğe veya keseye zarar verir mi ?Ayakta namaz kılan var mı aranızda .Birde ben Progestan fitil kullanıyorum onun akıntısının abdeste zararı olur mu .Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Maşallah prenseslere sağlıkla gelsinler
Yaaaaaa yerim ben onlarıııı kızçeler geliyor demek ay sağlıkla gelsinler canım benim çok ama çok sevindim
Teşekkürler bebişler Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinAaaaah ne güzel haber canım sağlıkla gelsinlerprensesler
Eğer riskin yoksa ayakta kilabilirsin.Ama riskin varsa ki inş yoktur,oturarak kilabilirsin.Akinti oluyorsa her namaz iç çamaşırını değiştirmen gerekebilir .Yine tabi bir bilen hocaya sormak lazım.Arkadaşlar şuan 14+5 günlük hamileyim .Namazlarımı aksattım tekrar düzene koymak istiyorum .Namaz kılarken eğilip kalkmak bebeğe veya keseye zarar verir mi ?Ayakta namaz kılan var mı aranızda .Birde ben Progestan fitil kullanıyorum onun akıntısının abdeste zararı olur mu .Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Geçer inş.Daha vücudu gelişiyor çünkü..Kızlar bu arada doktor bebeğin beyninin iki tarafında da koroid pleksus kisti olduğunu söyledi, 17. haftadayım ikili tarama testi normal olduğu için kist kaybolur diye düşünüyor ama yine de korktum biraz
Ben oturduğum yerden kılıyorum sandalyede hem karnımada basınç olmuyorBen de başladım yine ama oturarak kılıyorum göz temasıyla. Allah kabul eder biz elimizden geleni yapalım
Sizinle aynı haftadayım. Bnm de rahimde sürekli ağrı var. Özellikle yürürken çok zorlanıyorumKızlar ben artık yatarken zorlanıyorum ya bebito daha avokado kadar ama sırt üstü uzun süre yatamıyorum ağrı oluyor rahimde. sağa sola yatınca da bir süre sonra ağrı giriyor döne döne yatıyorum artık. Erken değil mi ya rahatsızlıklar için
Kuzum bir idrar tahlili ver istersenSizinle aynı haftadayım. Bnm de rahimde sürekli ağrı var. Özellikle yürürken çok zorlanıyorumwc giderken artıyo ağrı. Gün içinde de sürekli rahimde ağrı var. Multi vitamin başladım ama henüz yeni, ağrılar hafiflemedi bile
Verdim tahlil. Kendim baktım sonucunaKuzum bir idrar tahlili ver istersen
Ay ay çok güzel
Lökasitin yüksek idrar yolu enfeksiyonu var büyük ihtimalle ihmal etme git mutlak doktora o kadar yoğun ağrın olmaması lazım yürüyemeyecek kadarVerdim tahlil. Kendim baktım sonucunanormal görünüyor hamilelikte. Dr gidemedim cidden ağrım çok yürüyemiyorum. Evin içinde zor hareket ediyorum. Pztsi ASM den hemşireye sorarım belki sonuçları attım bakabilirsiniz.
Bende son 1 aydır çok aksattım. Doktorum eğilme dedi bana ama oturduğun yerden kılınır bence. O akıntılar özür sayılıyor ama her namazda yine abdest yenile bence canımArkadaşlar şuan 14+5 günlük hamileyim .Namazlarımı aksattım tekrar düzene koymak istiyorum .Namaz kılarken eğilip kalkmak bebeğe veya keseye zarar verir mi ?Ayakta namaz kılan var mı aranızda .Birde ben Progestan fitil kullanıyorum onun akıntısının abdeste zararı olur mu .Bu konuda bilgisi olan var mı acaba
Bir de benKız galiba bi sen bi ben kaldık cinsiyet öğrenmeyen
Ay ay ay ikiz kızlar çok tatlı oluyor ya bayılıyorum
Donaxyl kullandım canım ben, hemen kesmişti benim akıntılarımı.Kızlar bugün Ankara'da yeni doktoruma gittim. Hamileliğin başından beri mantar ve yoğun yeşil akıntım vardı, doktor vajinaya baktı hem mantar hem enfeksiyon var yoğun enfekte tedavi edilmesi lazım dedi, Zalain fitil ve Donaxyl fitil yazdı. Kullanan var mı ya da bilgisi olan
Teşekkür ederim canım amin inşallahAy ay çok güzelsağlıkla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?