Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Bir sorununuz yoksa kılabilirsiniz fakat benim karnım acayip sıkışıyor kılarken. Otururken daha makul diye düşünüyorum. Fitilin de abdeste bir sakıncasınolmaz ama siz yine de her vakit abdest alın. Allah kabul etsin sağlıkla gelsin bebeğiniz

Geçmiş olsun ya hiç fitil kullanmadım ben inş ilaçlar işe yarar herkes de enfeksiyon ve mantar oldu neredeyse ya

Evet canım teşekkür ederim umarım iyileşiriz

Nasıl memnun kaldın mı canım. Bende bugün muayene oldum bana da mantar dedi akıntı olduğu için idrar tahlili istemedi. Hiç bilmiyorum bu fitilleri, gyno -lomexin yazmış.

Memnun kaldım canım ben de seninkini hiç bilmiyorum inşallah işe yarar

Kızlar bu arada doktor bebeğin beyninin iki tarafında da koroid pleksus kisti olduğunu söyledi, 17. haftadayım ikili tarama testi normal olduğu için kist kaybolur diye düşünüyor ama yine de korktum biraz

Ben de başladım yine ama oturarak kılıyorum göz temasıyla. Allah kabul eder biz elimizden geleni yapalım

Eğer riskin yoksa ayakta kilabilirsin.Ama riskin varsa ki inş yoktur,oturarak kilabilirsin.Akinti oluyorsa her namaz iç çamaşırını değiştirmen gerekebilir .Yine tabi bir bilen hocaya sormak lazım.
Kızlar bu arada doktor bebeğin beyninin iki tarafında da koroid pleksus kisti olduğunu söyledi, 17. haftadayım ikili tarama testi normal olduğu için kist kaybolur diye düşünüyor ama yine de korktum biraz
Geçer inş.Daha vücudu gelişiyor çünkü..

Bende bir uyku hali başladı anlamadım .Cinsiyeti öğrenen arkadaslar hayırlı olsun.Benim daha öğrenmeme çok var Detaylı da öğrenirim belki

Sizinle aynı haftadayım. Bnm de rahimde sürekli ağrı var. Özellikle yürürken çok zorlanıyorum wc giderken artıyo ağrı. Gün içinde de sürekli rahimde ağrı var. Multi vitamin başladım ama henüz yeni, ağrılar hafiflemedi bile

Kuzum bir idrar tahlili ver istersen

Kuzum bir idrar tahlili ver istersen
Verdim tahlil. Kendim baktım sonucuna normal görünüyor hamilelikte. Dr gidemedim cidden ağrım çok yürüyemiyorum. Evin içinde zor hareket ediyorum. Pztsi ASM den hemşireye sorarım belki sonuçları attım bakabilirsiniz.

Eklentiler

• Screenshot_20250503_170347_Chrome.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 48
Lökasitin yüksek idrar yolu enfeksiyonu var büyük ihtimalle ihmal etme git mutlak doktora o kadar yoğun ağrın olmaması lazım yürüyemeyecek kadar

Bende son 1 aydır çok aksattım. Doktorum eğilme dedi bana ama oturduğun yerden kılınır bence. O akıntılar özür sayılıyor ama her namazda yine abdest yenile bence canım

Donaxyl kullandım canım ben, hemen kesmişti benim akıntılarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…