Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Bende ayniy sola yatamiyorum kramp giriyo sağa yatmaktan sag tarafim çürüdü yastiğa sarililip yatiyorum

Ben de dozu mu arttırır diyodum ama doğru diyosun canım belki de değiştirmek lazım.Bakalım ne diyecek doktor

Aynı şey mü bilmiyorum benim plasentam aşağıda ve rahim ağzını kapamış bir şekilde. Yoğun kanamalı ve raporluyum
Rabbim sana da şifa versin canım, bende mecbur heyet raporu alacağım inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci, ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler görmedim, deneyim falan yalan oldu...

Bende ayniy sola yatamiyorum kramp giriyo sağa yatmaktan sag tarafim çürüdü yastiğa sarililip yatiyorum
Üf biz ne yapacağız böyle korkuyorum da bir yandan bebeğe bir şey olacak diye uykular haram galiba bundan sonra

Oturup gerçekten hıçkıra hıçkıra ağlayacağım ya. Kızlar biliyorsunuz idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştım şimdilik yok diye biliyorum enfeksiyon. 2 kere de yara tarzı bir şey çıkmıştı geçti. Birkaç gündür yine tam vajina girişinin altında yara gibi bir şey var. Yani 29 yaşındayım ilk defa bu kadar şeyimle haşır neşir oldum hahah sinirlerim bozuluyor ne yapayım ne yapabilirim bunun için? Kontrolüm haftaya çarşamba. Silemiyorum bile acil bakar mı? Acile gitmekten de yoruldum her hafta gına geldi.

Kıyamam ya ne çektik bu enfeksiyondan. Bende kum döküyorum gece özellikle resmen komaya giriyorum uyku uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum

Kıyamam ya ne çektik bu enfeksiyondan. Bende kum döküyorum gece özellikle resmen komaya giriyorum uyku uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum
Hiç sorma neymiş hamilelikte bu enfeksiyon, vajinal hassaslık çözemedim ya.
Ben de sana kıyamam kum, taş çok illet bir şey bir de şu dönemde çekiyorsun rabbim yardımcın olsun. Her hastalıkta gece kudurur zaten

Aşkım sorma bence hamilelikle alakalı sağ tarafımda ceviz büyüklüğünde şişlik var sıksan sıkılmıyor . Doktorun verdiği kremi kullanıyorumm geçmezse hastaneye git içini boşaltsınlar dedi . Ben de tekrar ilacı kullanıyorum nasıl olacak bilmiyorum . Lokal bile olsa anestezi istemiyorum. Acil bakar bu arada beni almanyadaki doktorum bile benim yapacağım birşeybyok hastaneye git diyorsa ,sen git kesin bakarlar .

Ya kızlar benim ayaklarım şişiyor cidden Napacam asla bilmiyorum . Erkenden başladı şişmeye ,dün terliklerime zor girdim yürüdükçe tabanlarım patlıyor

Kız kıyamam ne kadar büyükmüş ceviz büyüklüğünde diyorsun ya kesinlikle hamilelikle alakalı daha önce hiç yaşamadım şöyle sorunlar. Ya bugün ya da yarın gideceğim gerçekten çekilecek çile değil bi baksın kremdi falan bir şey verir belki

Büyükse içini boşaltır aşkım yoksa sıkıntı olmayacak krem veriyorlar evet .. git bende dayanamassaö geve gidixem krem anlık azaltıyor o ağrıyı ama şeyimiz bozuluncak oynatmaktan skskkdkdkdkdk annem diyorki kızım çok kurcalatma sen yinede

Aşkım su ne kadar içiyorsun ve tuz tüketimin nasıl?
Vallaha son günlerde taşınma telaşı yüzünden suyu az içiyorum . Tuzda normal . Az tuzlu sevmiyorum ama suyu çok içerkende şişiyordum anlamadım ayaklarımın altına sanki yürüdükçe jilet atılıyor

He ya bi sağlıkla doğsalardı görünce hersey geçerdi ya dün iki defa pıtırtu oldu bebeğin olduğu yerde. Bu sabahta iki defa cinciklene gibi bişey oldu saniyelik çok tuhaftı

Ya kızlar benim ayaklarım şişiyor cidden Napacam asla bilmiyorum . Erkenden başladı şişmeye ,dün terliklerime zor girdim yürüdükçe tabanlarım patlıyor
Ödem tutuyorsun canım benimde öyle oldu. Doktor dedi ki tuzu tamamen bırak ve en az 3 litre su tüket geçti ni hafta da. Geçmiş olsun

Benim hamileliğimin başında olmuştu buraya da yazmıştım tuzu kısıtladık, suyu arttırdık bir de minik minik yürüyüşler eklemiştik. 30-40 dakikaya kadar tempolu yürüyorum o an ki ruh halime bağlı yani biraz hareket ekledik bak benim böyle sorunum kalmadı.

Git bakalım bi senin çok büyükmüş benimki yine minicik benim böyle canım acıyorsa seni düşünemiyorum. Hahahaja annen doğru diyor da kız aşılama dönemimde o kataterleri sok çıkart yapmalarına rağmen dakika başı spekulum takılmasına rağmen böyle olmadı. Şimdi koca yüzü de görmüyorum ak pak duruyor vajina neyin şovu anlayamadım

He ya bi sağlıkla doğsalardı görünce hersey geçerdi ya dün iki defa pıtırtu oldu bebeğin olduğu yerde. Bu sabahta iki defa cinciklene gibi bişey oldu saniyelik çok tuhaftı
Aminnn kuşum aminnnn inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza da bir şekilde sabrediyoruz bunlara.

Yaaaaa ciddi misin ağlarım anne baaaaak diyorlar artık minik minik desene

Aminnn kuşum aminnnn inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza da bir şekilde sabrediyoruz bunlara.

Yaaaaa ciddi misin ağlarım anne baaaaak diyorlar artık minik minik desene
Öyle valla bende bugün renkli ultrasına giricem 12 de heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…