Ben 12.haftada perinatoljiye gitmiştim onlar beni radyolojiye yönlendirdi o zaman hesapladılar, belirlenen tarihi bana söylediler.kaçıncı haftada randevu alabildiniz
Bende ayniy sola yatamiyorum kramp giriyo sağa yatmaktan sag tarafim çürüdü yastiğa sarililip yatiyorumKızlar ben artık yatarken zorlanıyorum ya bebito daha avokado kadar ama sırt üstü uzun süre yatamıyorum ağrı oluyor rahimde. sağa sola yatınca da bir süre sonra ağrı giriyor döne döne yatıyorum artık. Erken değil mi ya rahatsızlıklar için
Ben de dozu mu arttırır diyodum ama doğru diyosun canım belki de değiştirmek lazım.Bakalım ne diyecek doktorBen Bi de her ilaçı içemiyorum yan etki ediyor benim en son 30du sonra deneyerek 3. İlaçta yan etki olmadı 90 ilk defa gördüm bende doktordan ilacını değişmesini isteyebilirsin belki başkası daha iyi sonuç verir
Yaaa çok teşekkür ederim . Vücudumu bir başka konuda daha dinleyeceğimbu sanki kasılma başka bir şey. Karnın top gibi kas kati oluyor. Içerden bir şey geriliyor. Sanki rahim bebegi sıkıyor gibi bir şey oluyor.
Rabbim sana da şifa versin canım, bende mecbur heyet raporu alacağım inşallah sağlıkla tamamlarız bu süreci, ilk gebeliğimde hiç böyle şeyler görmedim, deneyim falan yalan oldu...Aynı şey mü bilmiyorumbenim plasentam aşağıda ve rahim ağzını kapamış bir şekilde. Yoğun kanamalı ve raporluyum
Üf biz ne yapacağız böyleBende ayniy sola yatamiyorum kramp giriyo sağa yatmaktan sag tarafim çürüdü yastiğa sarililip yatiyorum
Kıyamam ya ne çektik bu enfeksiyondan. Bende kum döküyorum gece özellikle resmen komaya giriyorum uyku uyuyamıyorum napıcam bilmiyorumOturup gerçekten hıçkıra hıçkıra ağlayacağım ya. Kızlar biliyorsunuz idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştım şimdilik yok diye biliyorum enfeksiyon. 2 kere de yara tarzı bir şey çıkmıştı geçti. Birkaç gündür yine tam vajina girişinin altında yara gibi bir şey var. Yani 29 yaşındayım ilk defa bu kadar şeyimle haşır neşir oldum hahah sinirlerim bozuluyorne yapayım ne yapabilirim bunun için? Kontrolüm haftaya çarşamba. Silemiyorum bile acil bakar mı? Acile gitmekten de yoruldum her hafta gına geldi.
Hiç sorma neymiş hamilelikte bu enfeksiyon, vajinal hassaslık çözemedim ya.Kıyamam ya ne çektik bu enfeksiyondan. Bende kum döküyorum gece özellikle resmen komaya giriyorum uyku uyuyamıyorum napıcam bilmiyorum
Aşkım sorma bence hamilelikle alakalı sağ tarafımda ceviz büyüklüğünde şişlik var sıksan sıkılmıyor . Doktorun verdiği kremi kullanıyorumm geçmezse hastaneye git içini boşaltsınlar dedi . Ben de tekrar ilacı kullanıyorum nasıl olacak bilmiyorum . Lokal bile olsa anestezi istemiyorum. Acil bakar bu aradaOturup gerçekten hıçkıra hıçkıra ağlayacağım ya. Kızlar biliyorsunuz idrar yolu enfeksiyonuyla uğraştım şimdilik yok diye biliyorum enfeksiyon. 2 kere de yara tarzı bir şey çıkmıştı geçti. Birkaç gündür yine tam vajina girişinin altında yara gibi bir şey var. Yani 29 yaşındayım ilk defa bu kadar şeyimle haşır neşir oldum hahah sinirlerim bozuluyorne yapayım ne yapabilirim bunun için? Kontrolüm haftaya çarşamba. Silemiyorum bile acil bakar mı? Acile gitmekten de yoruldum her hafta gına geldi.
Kız kıyamam ne kadar büyükmüş ceviz büyüklüğünde diyorsunAşkım sorma bence hamilelikle alakalı sağ tarafımda ceviz büyüklüğünde şişlik var sıksan sıkılmıyor . Doktorun verdiği kremi kullanıyorumm geçmezse hastaneye git içini boşaltsınlar dedi . Ben de tekrar ilacı kullanıyorum nasıl olacak bilmiyorum . Lokal bile olsa anestezi istemiyorum. Acil bakar bu aradabeni almanyadaki doktorum bile benim yapacağım birşeybyok hastaneye git diyorsa ,sen git kesin bakarlar .
Aşkım su ne kadar içiyorsun ve tuz tüketimin nasıl?Ya kızlar benim ayaklarım şişiyor cidden Napacam asla bilmiyorum . Erkenden başladı şişmeye ,dün terliklerime zor girdim yürüdükçe tabanlarım patlıyor
Büyükse içini boşaltır aşkım yoksa sıkıntı olmayacak krem veriyorlar evet .. git bende dayanamassaö geve gidixem krem anlık azaltıyor o ağrıyı amaKız kıyamam ne kadar büyükmüş ceviz büyüklüğünde diyorsunya kesinlikle hamilelikle alakalı daha önce hiç yaşamadım şöyle sorunlar. Ya bugün ya da yarın gideceğim gerçekten çekilecek çile değil bi baksın kremdi falan bir şey verir belki
Vallaha son günlerde taşınma telaşı yüzünden suyu az içiyorum . Tuzda normal . Az tuzlu sevmiyorum ama suyu çok içerkende şişiyordum anlamadım ayaklarımın altına sanki yürüdükçe jilet atılıyorAşkım su ne kadar içiyorsun ve tuz tüketimin nasıl?
He ya bi sağlıkla doğsalardı görünce hersey geçerdi yaHiç sorma neymiş hamilelikte bu enfeksiyon, vajinal hassaslık çözemedim ya.
Ben de sana kıyamam kum, taş çok illet bir şey bir de şu dönemde çekiyorsun rabbim yardımcın olsun. Her hastalıkta gece kudurur zaten
Ödem tutuyorsun canım benimde öyle oldu. Doktor dedi ki tuzu tamamen bırak ve en az 3 litre su tüket geçti ni hafta da. Geçmiş olsunYa kızlar benim ayaklarım şişiyor cidden Napacam asla bilmiyorum . Erkenden başladı şişmeye ,dün terliklerime zor girdim yürüdükçe tabanlarım patlıyor
Vallaha son günlerde taşınma telaşı yüzünden suyu az içiyorum . Tuzda normal . Az tuzlu sevmiyorum ama suyu çok içerkende şişiyordum anlamadım ayaklarımın altına sanki yürüdükçe jilet atılıyor
Benim hamileliğimin başında olmuştu buraya da yazmıştım tuzu kısıtladık, suyu arttırdık bir de minik minik yürüyüşler eklemiştik. 30-40 dakikaya kadar tempolu yürüyorum o an ki ruh halime bağlı yani biraz hareket ekledik bak benim böyle sorunum kalmadı.Büyükse içini boşaltır aşkım yoksa sıkıntı olmayacak krem veriyorlar evet .. git bende dayanamassaö geve gidixem krem anlık azaltıyor o ağrıyı amaşeyimiz bozuluncak oynatmaktan skskkdkdkdkdk annem diyorki kızım çok kurcalatma sen yinede
Aminnn kuşum aminnnn inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza da bir şekilde sabrediyoruz bunlara.He ya bi sağlıkla doğsalardı görünce hersey geçerdi yadün iki defa pıtırtu oldu bebeğin olduğu yerde. Bu sabahta iki defa cinciklene gibi bişey oldu saniyelik çok tuhaftı
Öyle valla bende bugün renkli ultrasına giricem 12 de heyecanlıyımAminnn kuşum aminnnn inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza da bir şekilde sabrediyoruz bunlara.
Yaaaaa ciddi misinağlarım anne baaaaak diyorlar artık minik minik desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?