Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    194
Teşekkür ederim canım, benim hastanede tek bir kadın doğumcu var bakalım ne yapacaklar

Hanımlar banyoda çok az ayağım kaydı düşmedim fazla sarsıcı da değildi ağrı vs de yok birşey olmaz demi
Çok geçmiş olsun allah korusun beterinden. Bacağın ayrılır gibi mi oldu? Geçenler de köpeğim balkonda birden korkup su kabını devirdi ben de kaydım, bacağım ikiye ayrılır gibi oldu. Çok şükür bir şey olmadı, olmaz da allahın izniyle

Kızlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum artık normal mi bu yorgunluğum falan hep geçti endişeleniyorum biraz ikinci trimester dayım diye mi böyle acaba bi enerji geldi

Bacağım ikiye ayrılır gibi de olmadı hafif kaydı o kadar. Çok pinpirikleniyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum artık normal mi bu yorgunluğum falan hep geçti endişeleniyorum biraz ikinci trimester dayım diye mi böyle acaba bi enerji geldi
Ama ikinci trimester hamileliğin balayı diyorlar birinci ve üçüncü trimesterle bence aynı tutulamaz. Ben de yorgun değilim ilk trimesterde hep uyudum sürekli uykum vardı şimdi maşallah enerjim yerinde, uyku yeterli geliyor. Her işimi rahat rahat yapabiliyorum. Bence korkmamalısın artık vücutta hamileliğe alıştı onu da hatırlamak lazım.

Böyle bir şey çıktı karşıma bizim bebelerin dönemi tam da

Eklentiler

• IMG_5287.webp
    20 KB · Görüntüleme: 74
Keşke bende rahat bir genelik geçirsem. Kum döküyorum ağrılarım çok fazla. Bulantı ve baş dönmesi de yapıyor. Uyumaya hasretim. O yüzden telaş yapma tadını çıkar

Amin canim senle konuşmustuk hangi hastaneye gidiyorum demiştin

Keşke bende rahat bir genelik geçirsem. Kum döküyorum ağrılarım çok fazla. Bulantı ve baş dönmesi de yapıyor. Uyumaya hasretim. O yüzden telaş yapma tadını çıkar
Ben onceki gebeligimde 6. Haftadan 13. Haftaya kadr cektm dusmuyordu tas allahm o cocuk nasil karnmda durdu hale hayret icindeym. Dogm sancisi da yasadm ama o berbatti. Insallh sen rahatlikla atlatirsn. Kum yine tastan iyi diolar

Çok çok geçmiş olsun

Evet doğru söylüyorsunuz, ben de ilk 3 ay çok çektim mide ağrıları, bulantılar, kalça ağrısı, yorgunluk herşey vardı. 3 ay bitti sanki bıçak gibi kesildi belirtiler

Canım kızlar enfeksiyon derdim vardı, kadın doğumcum bunun için hastaneye git bu çok büyük orada temizlesinler demişti . Az önce acilden geldim kadın doğuma yönlendirdiler oradaki doktorda temizlemek istemedi 1/2 güne kendisi patlıyacak deri incelmiş dedi . Bende kanama bozukluğu var genetik bir hastalık o yüzden neşter veya iğne tarzı şeylerle girip çıkıp o enfeksiyonun deriyi açmam lazım ama kanaman çok olur ve bu kez başka bir sorunla uğraşmayalım kendi kendine açılmasını bekleyelim dedi . kadın birde dediki zaten böyle şeylerde hep hamilelikte oluyor olmayacak ne kadar tuaf şey varsa hepsi olur bu arada sağolsun bebeğimizde gösterdi ben biraz gergin ve sinirli bir gün geçirmiştim bebek hiç durmuyor du sol tarafta ve hep o tuaf bir hissiyat var ne aceba dediğim yerde elleri kafası felan demekki bebeğimi hissediyormuşum galiba

Bacağım ikiye ayrılır gibi de olmadı hafif kaydı o kadar. Çok pinpirikleniyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ben 11 haftada kanama olurken. Hastaneye gidiyordum orda toprakta ayakkabım kaydı birden yere pat diye yere oturdum. Bir sorun olmadı. Geçen gün kucağımda oglum varken düştüm bisey olmadı

Canım geçmiş olsun. Dudak kısmının yanında sıvı birikmesi oluyor şişlik gibi onu mu yaşadın

Canım geçmiş olsun. Dudak kısmının yanında sıvı birikmesi oluyor şişlik gibi onu mu yaşadın
Yok canım bu bacakla vajinaya yakın bir bölgede şişlikte demedi aterom dedi bu normal sivilce yada enfeksiyon değilmiş . Ama kanama bozukluğum olduğu için işlem uyguluyamadı mağlesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…