Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Benim de öyle bir iki kere daha oldu daha yok 😂😂 bebek değil mi acaba diyorum başka bir şey mi diyorum sonra saçmalama bebek diyorum 😂😂
Aynen öyle valla bugün de hiç keyfim yok sağ kasığıma bi ağrı giriyor moralim bozuldu, yarın randevum var perinatoljide söylicem de üffff hiç gidesim bile yok

Herkese merhaba Ankara’da olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi ? Hangi hastanede takiplisiniz

Çok şükür canım iyiyim😂😌 Protein kaçağım vardı günlerdir onla uğraşıyorum. 24 saatlik idrar bieiktiriyorum şuan
Gebelik zehirlenmesi vs varmı diye bakıyorlar
Ay inş yoktur canım benim de hem enfeksiyon çıkmıştı hem protein ama antibiyotik kullanınca tekrarladım idrar testini protein gorunmedi

Ben bilkentte perinatolojide takipliyim hem de özel hastanede hem de devlet hastanesinde 😀😀😀
Bende Hacettepe ve medical park Keçiören’e gidiyorum perınatolojide ama doğum konusunda kararsızım perinatoloji doktorları doğum yaptırıyormu

2 gündür bendede vat sanki gerilme gibi benimde moralimi bozdu harekette hissetmedim 2 gündür kafamı kurcaladı bu durum

Bende Hacettepe ve medical park Keçiören’e gidiyorum perınatolojide ama doğum konusunda kararsızım perinatoloji doktorları doğum yaptırıyormu

Aa ben daha dün Medikal Park Keçiören'de doğum paketi satın aldım canım kime gidiyorsun

Onu bilmiyorum canım ben hiç doğum için düşünmedim çok erken çünkü benim için ne olacağı belli olmayan bir durumdayım

Back
X