- 20 Ekim 2022
- 1.125
- 1.923
- 63
Allah koruyor gerçekten yaBen 11 haftada kanama olurken. Hastaneye gidiyordum orda toprakta ayakkabım kaydı birden yere pat diye yere oturdum. Bir sorun olmadı. Geçen gün kucağımda oglum varken düştüm bisey olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah koruyor gerçekten yaBen 11 haftada kanama olurken. Hastaneye gidiyordum orda toprakta ayakkabım kaydı birden yere pat diye yere oturdum. Bir sorun olmadı. Geçen gün kucağımda oglum varken düştüm bisey olmadı
Benim de öyle bir iki kere daha oldu daha yokBen bu bebeği bi hissediyorum gibi bi hissetmiyorum gibi delirtecek bu çocuk beni![]()
Aynen öyle valla bugün de hiç keyfim yok sağ kasığıma bi ağrı giriyor moralim bozuldu, yarın randevum var perinatoljide söylicem de üffff hiç gidesim bile yokBenim de öyle bir iki kere daha oldu daha yokbebek değil mi acaba diyorum başka bir şey mi diyorum sonra saçmalama bebek diyorum
![]()
Büyüyor bebişlerimiz aşkım ondandır kötü düşünme hemenAynen öyle valla bugün de hiç keyfim yok sağ kasığıma bi ağrı giriyor moralim bozuldu, yarın randevum var perinatoljide söylicem de üffff hiç gidesim bile yok
Karıncalanma gibimi Sendede ?Ben bu bebeği bi hissediyorum gibi bi hissetmiyorum gibi delirtecek bu çocuk beni![]()
Valla inşallah emin değilim ya tedirginlikten ölcemBüyüyor bebişlerimiz aşkım ondandır kötü düşünme hemen![]()
Gibi dibiKarıncalanma gibimi Sendede ?
Çok şükür canım iyiyimİyi diyelim iyi olsun hersey Sen nasılsın canım![]()
Yani tuaf birşeyValla inşallah emin değilim ya tedirginlikten ölcem
Gibi dibi
Benimde yürürken kasıklarım böyle geriliyorAynen öyle valla bugün de hiç keyfim yok sağ kasığıma bi ağrı giriyor moralim bozuldu, yarın randevum var perinatoljide söylicem de üffff hiç gidesim bile yok
Ay inş yoktur canım benim de hem enfeksiyon çıkmıştı hem protein ama antibiyotik kullanınca tekrarladım idrar testini protein gorunmediÇok şükür canım iyiyimProtein kaçağım vardı günlerdir onla uğraşıyorum. 24 saatlik idrar bieiktiriyorum şuan
Gebelik zehirlenmesi vs varmı diye bakıyorlar
Ben bilkentte perinatolojide takipliyim hem de özel hastanede hem de devlet hastanesindeHerkese merhaba Ankara’da olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi ? Hangi hastanede takiplisiniz
Bende Hacettepe ve medical park Keçiören’e gidiyorum perınatolojide ama doğum konusunda kararsızım perinatoloji doktorları doğum yaptırıyormuBen bilkentte perinatolojide takipliyim hem de özel hastanede hem de devlet hastanesinde![]()
Bende Hacettepe ve medical park Keçiören’e gidiyorum perınatolojide ama doğum konusunda kararsızım perinatoloji doktorları doğum yaptırıyormu
Onu bilmiyorum canım ben hiç doğum için düşünmedim çok erken çünkü benim için ne olacağı belli olmayan bir durumdayımBende Hacettepe ve medical park Keçiören’e gidiyorum perınatolojide ama doğum konusunda kararsızım perinatoloji doktorları doğum yaptırıyormu
Ay evet durup durup düşünüyorum bir şey mi oldu diye2 gündür bendede vat sanki gerilme gibi benimde moralimi bozdu harekette hissetmedim 2 gündür kafamı kurcaladı bu durum
İnşallah iyilerdir canmAy evet durup durup düşünüyorum bir şey mi oldu diye
Özge Yücel çeliğe gidiyorum perinatoloji siz ?Aa ben daha dün Medikal Park Keçiören'de doğum paketi satın aldım canım kime gidiyorsun
Özge Yücel çeliğe gidiyorum perinatoloji siz ?