- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacım ben de bir de kilo olduğu için şimdiden 7 8 aylık gibiyimKızlar günaydın ben bu gece ilk defa sırt üstü yatamamaya başladım bi tuhaf oldum çok erken değil mi ya? Sağıma soluma dönünce daha rahat ediyorum ama onda da uykudan randıman alamadım mal gibiyim uyuyamadım aslaçiş sorunu geçmişti gece kalkmıyordum birkaç gündür yine başladı çişten ölüyorum bebe büyüme atağında galiba
sizin nasıl?
Benim randovim de 9.30daydi hersey yolunda dedi koktuğum gibide vajinal boyunu ölçtü kendimi çok kastım derin nefes al diyo ama elimde değildi rahim ağzı 31 dedi hiç bişey yapmıyorsun dedi dinlen ilişkide yasak dedi zaten ben dikkat ediyordum birde progestan gunde bir yeter dedi ama doktorum 2 demişti ya ama ben yine 2 kullanırım ya 2 hafta sonrada tekrar çağırdı ayrintiliyida ben yapıyorum dedi Bi daha ayrıca randovi ye gerek yokmusBenim bugün perinatoloji randevum var saat ikide elim ayağım titriyor, midem bulanıyor ya oofff
Aynen öyle az da bir şey yapıyorum tam olarak dediğin gibi. Bence baskı yapıyor bebekler ondan böyleyiz yaEvett hani az once gittiysem birden yine istiyorum. Hani o mesane dolmadı bile daha niye bu kadar sıkışiyoruz
Güzel geçecek dua et stres olmaBenim bugün perinatoloji randevum var saat ikide elim ayağım titriyor, midem bulanıyor ya oofff
Kıyamam bizlere yaBacım ben de bir de kilo olduğu için şimdiden 7 8 aylık gibiyimsağlı solluya aşık oluyorsun sonra. Bacağının arasına yastık koy üstteki bacağı karnına çek ben acayip rahat hissediyorum öyle ama, döneceksem falan işkence oluyo.
Dikkat et uzan dinlen eğer imkanın varsa misler gibi keyfine bakBenim randovim de 9.30daydi hersey yolunda dedi koktuğum gibide vajinal boyunu ölçtü kendimi çok kastım derin nefes al diyo ama elimde değildi rahim ağzı 31 dedi hiç bişey yapmıyorsun dedi dinlen ilişkide yasak dedi zaten ben dikkat ediyordum birde progestan gunde bir yeter dedi ama doktorum 2 demişti ya ama ben yine 2 kullanırım ya 2 hafta sonrada tekrar çağırdı ayrintiliyida ben yapıyorum dedi Bi daha ayrıca randovi ye gerek yokmus
En net sonuç vajinal le oluyor canım ya zaten baştan beri hep yatıyorum diyelim oğlum oynamak istiyor o biraz zorluyor tam oyun zamanı onun için maç yapalım diyorDikkat et uzan dinlen eğer imkanın varsa misler gibi keyfine bakRahim ağzını vajinal muayene ederek mi ölçüyor? Benim de bu hafta kadın doğumla haftaya da perinatolojiyle kontrolüm ama bu hafta sormak istiyorum uzunluk nedir diye.
Ben de çıktım şimdi çok şükür rahim ağzını ölçtü yine her zamanki gibi pek sorun yok dedi. Zaten en başından beri ilişki yasak. Progestana da devam 2 tane fitil valla yerimden bile kalkmadım nerdeyse. Sana da geçmiş olsun bana iyi dedikleri de 28 falan heBenim randovim de 9.30daydi hersey yolunda dedi koktuğum gibide vajinal boyunu ölçtü kendimi çok kastım derin nefes al diyo ama elimde değildi rahim ağzı 31 dedi hiç bişey yapmıyorsun dedi dinlen ilişkide yasak dedi zaten ben dikkat ediyordum birde progestan gunde bir yeter dedi ama doktorum 2 demişti ya ama ben yine 2 kullanırım ya 2 hafta sonrada tekrar çağırdı ayrintiliyida ben yapıyorum dedi Bi daha ayrıca randovi ye gerek yokmus
Enfeksiyon bazen ağır iş yapmaktan bazen de servikal yetmezlik bende o var meselaHanımlar rahim ağzı neden dolayı kısalıyor. Doktorum bana normal uzunlukta dedi de sizler bahsettikçe merak ediyorum kısalmasına bir sebep var mı diye
Ay girerken tansiyonumu ölçüyorlar ya 14-9 çıktı stresten, çocukta bir şey yok falan diyince çok şükür maşallah tekrar ölçtürdüler 11-6 çıktıGüzel geçecek dua et stres olma![]()
Benim doktoruma bunu sorduğum da genetik yatkınlık yada zamanında bebekken bile olabilir geçirilen ağır bir enfeksiyon sonucu da olabilir demişti. Hatta suan geçirdiğimiz ağır enfeksiyon da tetiklermişHanımlar rahim ağzı neden dolayı kısalıyor. Doktorum bana normal uzunlukta dedi de sizler bahsettikçe merak ediyorum kısalmasına bir sebep var mı diye
Dikkat etmek lazım yaniEnfeksiyon bazen ağır iş yapmaktan bazen de servikal yetmezlik bende o var mesela
Önceden geçirdiğimiz enfeksiyon bile etkili mi oluyormulBenim doktoruma bunu sorduğum da genetik yatkınlık yada zamanında bebekken bile olabilir geçirilen ağır bir enfeksiyon sonucu da olabilir demişti. Hatta suan geçirdiğimiz ağır enfeksiyon da tetiklermiş
Ben de çıktım şimdi çok şükür rahim ağzını ölçtü yine her zamanki gibi pek sorun yok dedi. Zaten en başından beri ilişki yasak. Progestana da devam 2 tane fitil valla yerimden bile kalkmadım nerdeyse. Sana da geçmiş olsun bana iyi dedikleri de 28 falan heişte kötü gönüle teselli
Kızlar ikinizin de şu an iyi olmasına bir şey olmadığına çok sevindim. İkiniz de dikkat edin ağır iş, hareket vs yapmayın boşverin evi barkı da afedersiniz bok götürsün. Hepsi halledilir daha sonra şimdilik dinlenin biraz keyif yapınEn net sonuç vajinal le oluyor canım ya zaten baştan beri hep yatıyorum diyelim oğlum oynamak istiyor o biraz zorluyor tam oyun zamanı onun için maç yapalım diyorumarım seninde kontrolün güzel geçer canım sorunsuz perinatoloji o kadar soru soruyor ki ya uzun sürdü birde eşimle bana imza attırdı uzunca yazı yazdırdı 2li test falan yaptırmadım için her şekilde kabul ediyorum diye
Daha zaman var önümüzde tansiyonunu çıkartma kız sakin ol kötü düşünmeyelim kötüyü çağırmayalımAy girerken tansiyonumu ölçüyorlar ya 14-9 çıktı stresten, çocukta bir şey yok falan diyince çok şükür maşallah tekrar ölçtürdüler 11-6 çıktı
ay ben de çok merak ediyorum adam gibi şöyle bi muayene edilmedim bu zamana kadar gerçekten allaha emanet geldiğimi düşünüyorum. Çarşamba kontrole gidince sorcam hepsini.Benim doktoruma bunu sorduğum da genetik yatkınlık yada zamanında bebekken bile olabilir geçirilen ağır bir enfeksiyon sonucu da olabilir demişti. Hatta suan geçirdiğimiz ağır enfeksiyon da tetiklermiş