Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Ne kadara yaptırdınız ? ben cihazını pek beğenmiyorum ama iyi özge hoca. Orda devam etmekle etmemek arasında kararsızım biraz

Ben 85500'e yaptırdım ama kampanyalı fiyattı önceden bilgi almıştım pazartesi son diye duydum yeni fiyatı 95 binmiş. Ben şehir dışından gidiyorum sadece aileme yakın olduğu için o hastaneyi tercih ettim. Cihaz konusundan ben pek anlamıyorum neden beğenmiyorsunuz

Ben 85500'e yaptırdım ama kampanyalı fiyattı önceden bilgi almıştım pazartesi son diye duydum yeni fiyatı 95 binmiş. Ben şehir dışından gidiyorum sadece aileme yakın olduğu için o hastaneyi tercih ettim. Cihaz konusundan ben pek anlamıyorum neden beğenmiyorsunuz
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben birden fazla yere gidiyorum her doktor karından gayet net bakarken özge hocanın cihazında karından net görünmüyor bebek hep alttan bakıyor bende cihaza yoruyorum.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben birden fazla yere gidiyorum her doktor karından gayet net bakarken özge hocanın cihazında karından net görünmüyor bebek hep alttan bakıyor bende cihaza yoruyorum.

Rica ederim, içinize neresi sinerse en doğru yer orasıdır inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza 🌸

Canim medikalparkta belli haftadan sonra doğum paketi alinca fiyat degisiyormu acaba bilgin varmi

O konuda bilgim yok canım ama haftaya göre değişeceğini sanmam sadece bazı hastane ve doktorlar belli bi haftadan sonra takibi kabul etmiyor diye duymuştum ama medikal park'ta öyle bir şey var mıdır bilemiyorum bence bi arayıp sormakta fayda var. Erken almak bence paketteki şeylerden faydalanmak için önemli mesela 1 psikolog görüşmesi var ama 12. haftaya kadar geçerliymiş ben o yüzden yararlanamadım. İkili tarama ve kan tahlillerimin de hepsi önceden yapıldığı için rutin kanlara bakılmadı

Kızlar bugün enfeksiyon bölümüne vajinal sürüntü sonucu için gittim herhangi bir şey çıkmadığını söyledi, doktorumun verdiği fitilleri gösterdim, Zalain fitil mantar için ama mantar idrar yolu enfeksiyonu gibi değil hamilelere mantar ilacı ben vermiyorum dedi. Donaxyl fitili kullanabilirsin dedi

Kızlar günaydın ben bu gece ilk defa sırt üstü yatamamaya başladım bi tuhaf oldum çok erken değil mi ya? Sağıma soluma dönünce daha rahat ediyorum ama onda da uykudan randıman alamadım mal gibiyim uyuyamadım asla 😂😂 çiş sorunu geçmişti gece kalkmıyordum birkaç gündür yine başladı çişten ölüyorum bebe büyüme atağında galiba 😂😂 sizin nasıl?

Kızlar günaydın ben bu gece ilk defa sırt üstü yatamamaya başladım bi tuhaf oldum çok erken değil mi ya? Sağıma soluma dönünce daha rahat ediyorum ama onda da uykudan randıman alamadım mal gibiyim uyuyamadım asla 😂😂 çiş sorunu geçmişti gece kalkmıyordum birkaç gündür yine başladı çişten ölüyorum bebe büyüme atağında galiba 😂😂 sizin nasıl?
Canımmm, ben sırt üstü uyumaya gerçekten aşığım ya! Ama 17. haftayı tamamladık ve doktorlar yavaştan “artık yan dönsen iyi olur” sinyallerini vermeye başladı… Kalbim kırık! Zaten geceleri bebişimle tuvalete kalk, sonra tekrar uyumaya çalış derken bir de pozisyon yasağı çıktı başımıza. Ama ne yapalım, anne olmak kolay değilmiş…
Var mı benim gibi sırt üstü tutkunu hamileler?

Canımmm, ben sırt üstü uyumaya gerçekten aşığım ya! Ama 17. haftayı tamamladık ve doktorlar yavaştan “artık yan dönsen iyi olur” sinyallerini vermeye başladı… Kalbim kırık! Zaten geceleri bebişimle tuvalete kalk, sonra tekrar uyumaya çalış derken bir de pozisyon yasağı çıktı başımıza. Ama ne yapalım, anne olmak kolay değilmiş…
Var mı benim gibi sırt üstü tutkunu hamileler?
Yani ben yüz üstü / sırt üstü her türlüsüne aşıktım da ilk defa yatamadım bu gece bir tuhaf oldum. 5. aya doğru yaklaşıyoruz aslında normal uyarı verilmesi dikkatli olma konusunda da işte yatamıyorum nasıl olacak bilemiyorum 😔

Ben zaten genelde de bir tarafa dönerek uyuyorum. Offf deme bende de aşırı derecede gece kaç kez kalkıyorum.

Ben zaten genelde de bir tarafa dönerek uyuyorum. Offf deme bende de aşırı derecede gece kaç kez kalkıyorum.
Vallahi tuvalette uyuycam artık yastık yorgan atıp o kadarım ben de 😂 napcaz böyle bilmiyorum her yerde birden geliyor çişim altıma yapcakmış gibi oluyorum 😂😂 ayyy iyi o zaman uyursun sen aramıyorsan pozisyon

Vallahi tuvalette uyuycam artık yastık yorgan atıp o kadarım ben de 😂 napcaz böyle bilmiyorum her yerde birden geliyor çişim altıma yapcakmış gibi oluyorum 😂😂 ayyy iyi o zaman uyursun sen aramıyorsan pozisyon
Evett hani az once gittiysem birden yine istiyorum. Hani o mesane dolmadı bile daha niye bu kadar sıkışiyoruz

Benim bugün perinatoloji randevum var saat ikide elim ayağım titriyor, midem bulanıyor ya oofff

Back
X