- 16 Kasım 2021
- 413
- 366
- 53
Aaa doğum paketimi aldınız özge hocadan doğum yaptırıyormuymuşBen de ona gidiyorum perinatolog olduğu için tercih ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa doğum paketimi aldınız özge hocadan doğum yaptırıyormuymuşBen de ona gidiyorum perinatolog olduğu için tercih ettim
Aaa doğum paketimi aldınız özge hocadan doğum yaptırıyormuymuş![]()
Ne kadara yaptırdınız ? ben cihazını pek beğenmiyorum ama iyi özge hoca. Orda devam etmekle etmemek arasında kararsızım birazEvet yaptırıyormuş![]()
Ne kadara yaptırdınız ? ben cihazını pek beğenmiyorum ama iyi özge hoca. Orda devam etmekle etmemek arasında kararsızım biraz
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben birden fazla yere gidiyorum her doktor karından gayet net bakarken özge hocanın cihazında karından net görünmüyor bebek hep alttan bakıyor bende cihaza yoruyorum.Ben 85500'e yaptırdım ama kampanyalı fiyattı önceden bilgi almıştım pazartesi son diye duydum yeni fiyatı 95 binmiş. Ben şehir dışından gidiyorum sadece aileme yakın olduğu için o hastaneyi tercih ettim. Cihaz konusundan ben pek anlamıyorum neden beğenmiyorsunuz
Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben birden fazla yere gidiyorum her doktor karından gayet net bakarken özge hocanın cihazında karından net görünmüyor bebek hep alttan bakıyor bende cihaza yoruyorum.
Amin inşallahRica ederim, içinize neresi sinerse en doğru yer orasıdır inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde alırız bebeklerimizi kucağımıza![]()
Canim medikalparkta belli haftadan sonra doğum paketi alinca fiyat degisiyormu acaba bilgin varmiAa ben daha dün Medikal Park Keçiören'de doğum paketi satın aldım canım kime gidiyorsun
Canim medikalparkta belli haftadan sonra doğum paketi alinca fiyat degisiyormu acaba bilgin varmi
Evet karpuz büyütüyorumİnşallah iyilerdir canm
Ne durumdasın sen kontrolün ne zaman istiraate devam dimi
Canımmm, ben sırt üstü uyumaya gerçekten aşığım ya! Ama 17. haftayı tamamladık ve doktorlar yavaştan “artık yan dönsen iyi olur” sinyallerini vermeye başladı… Kalbim kırık! Zaten geceleri bebişimle tuvalete kalk, sonra tekrar uyumaya çalış derken bir de pozisyon yasağı çıktı başımıza. Ama ne yapalım, anne olmak kolay değilmiş…Kızlar günaydın ben bu gece ilk defa sırt üstü yatamamaya başladım bi tuhaf oldum çok erken değil mi ya? Sağıma soluma dönünce daha rahat ediyorum ama onda da uykudan randıman alamadım mal gibiyim uyuyamadım aslaçiş sorunu geçmişti gece kalkmıyordum birkaç gündür yine başladı çişten ölüyorum bebe büyüme atağında galiba
sizin nasıl?
Yani ben yüz üstü / sırt üstü her türlüsüne aşıktım da ilk defa yatamadım bu gece bir tuhaf oldum. 5. aya doğru yaklaşıyoruz aslında normal uyarı verilmesi dikkatli olma konusunda da işte yatamıyorum nasıl olacak bilemiyorumCanımmm, ben sırt üstü uyumaya gerçekten aşığım ya! Ama 17. haftayı tamamladık ve doktorlar yavaştan “artık yan dönsen iyi olur” sinyallerini vermeye başladı… Kalbim kırık! Zaten geceleri bebişimle tuvalete kalk, sonra tekrar uyumaya çalış derken bir de pozisyon yasağı çıktı başımıza. Ama ne yapalım, anne olmak kolay değilmiş…
Var mı benim gibi sırt üstü tutkunu hamileler?
Ben zaten genelde de bir tarafa dönerek uyuyorum. Offf deme bende de aşırı derecede gece kaç kez kalkıyorum.Kızlar günaydın ben bu gece ilk defa sırt üstü yatamamaya başladım bi tuhaf oldum çok erken değil mi ya? Sağıma soluma dönünce daha rahat ediyorum ama onda da uykudan randıman alamadım mal gibiyim uyuyamadım aslaçiş sorunu geçmişti gece kalkmıyordum birkaç gündür yine başladı çişten ölüyorum bebe büyüme atağında galiba
sizin nasıl?
Vallahi tuvalette uyuycam artık yastık yorgan atıp o kadarım ben deBen zaten genelde de bir tarafa dönerek uyuyorum. Offf deme bende de aşırı derecede gece kaç kez kalkıyorum.
Evett hani az once gittiysem birden yine istiyorum. Hani o mesane dolmadı bile daha niye bu kadar sıkışiyoruzVallahi tuvalette uyuycam artık yastık yorgan atıp o kadarım ben denapcaz böyle bilmiyorum her yerde birden geliyor çişim altıma yapcakmış gibi oluyorum
ayyy iyi o zaman uyursun sen aramıyorsan pozisyon
Merhaba Lokman hekim hastanesinde takipliyim ben memnunum siz hangisine gidiyorsunuzHerkese merhaba Ankara’da olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi ? Hangi hastanede takiplisiniz