• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Bende zorla içiyorum 2 litre nadir 1 bucuk falan ancak oluyo büyük termos al aksama kadar yudum yudum bitiyor dene yinede yavaş yavaş çoğalıyor tüketim
Öyle öyle iki litrelik termosum var, evin her yerinde su şişesi var artık bakalım zorlanıyorum sebebi biraz da tuvalete gitmekten korkmam belki beni anlıyorsundur 😀 her gittiğimde ödüm kopuyor bir kan damlası bi aksi durum görcem diye 😀😀

Kafam çok dolu inan gördüm de cevap atamadım. Dünden beri perişanım. Enfeksiyonun vardı galiba mutlaka ilacını kullan. Enfeksiyon çok riskli keseyi patlatma ihtimali oluyor ihmal etme sende sakın
Çok üzüldüm cnm,ne denebilir bilmiyorum .Ama çaresizliğe düşme sakın .İnş şimdi de doğum kısmet olursa o zaman da sana dua edeceğim🌹.
Yaptırcam canım pazartesi
Yaptir bence de .Aclik kan şekerin sınırda çıkmıştır.Bende sinirdan biraz yüksek cikti.Bana 12. haftada 50 Gr yaptırdı doktor.Onda da hafif yüksek çıktı O yüzden şekerimi olcmemi yazmamı soylediler.Önceden günde 6 kere şimdi gunde 2 kere kan sekerimi olcuyorum.Diyet yapmaya çalışıyorum ama son zamanlarda iştahım çok açık😔

Detayliya girecektin o nasıl geçti.

Selam kizlar❤️19+3 haftalık olduk biz dunden beri karnım ağrıyo boyle cok değil ama rahatsiz edici sabah ta kasık ağrısıyla uyandım,🫤 bugun 2 kasığım da agrıyo sidetli bi ağrı değil arada ağrı girip brakıyo ilk defa ikisi ağrıyo normalde hep sağ ağrırdı 2 gun once kontrolum vardi hersey yolundaydi şimdi bu ağrılar neyin nesi🫤 sizde durumlar ne

Canım sen nerelerdesin, en son cvs yaptırmıştın sanki nasıl çıktı sonucun?
Canım sonucum daha yeni çıktı biliyo musun, o da ön sonuç hatta net sonuç da değil😂 ama çok şükür olumsuz bir şey çıkmadı ön sonuçta. 19 haftalık olduk oğluşum iyi 😌 2 gündür biraz çok ağrım oldu doktora gittim enfeksiyon olabilir dedi işte ilaç kullanacağım. Her şey yolunda çok şükür 🙏🏻

Öyle öyle iki litrelik termosum var, evin her yerinde su şişesi var artık bakalım zorlanıyorum sebebi biraz da tuvalete gitmekten korkmam belki beni anlıyorsundur 😀 her gittiğimde ödüm kopuyor bir kan damlası bi aksi durum görcem diye 😀😀
O. Korku bende de var 😀 benim leke kahveye döndü ama tamamen de bitmedi Bi bitse ya 5 aya girdik 😀

Bebekler iyi dedi ama ölçmedi kalp atışlarına baktı bide rahim ağzım kapalıymış. Zaten kendi doktorum değil yurt dışında diye başkasına gittim. Kan verdim crp bakalım dedi kum döküyorum ya iltihap enfeksiyon kapmışmıyım diye
Çok güzel canım ❤️ inşallah enfeksiyon falan kapmamışsındır 🙏 bebişlerin iyi olmasına sevindim

Kizlar muayeneden ciktm her sey yolunda. Bebek 250 gr olmus haftasinda gidio sknti yok dedi. Bu sekilde ilerler insallh. Hicc yemek yemedgmi gunde 1 ogun yedigimi soyledn cok kizdi bir suru mide ilaci verdi. Mantar icinde vajinal yikama ilac bor de fitil verdi

Kizlar muayeneden ciktm her sey yolunda. Bebek 250 gr olmus haftasinda gidio sknti yok dedi. Bu sekilde ilerler insallh. Hicc yemek yemedgmi gunde 1 ogun yedigimi soyledn cok kizdi bir suru mide ilaci verdi. Mantar icinde vajinal yikama ilac bor de fitil verdi
Geçmiş olsun canım, inşallah geçer bir an önce mantarın

Sağol canım. Crp 15 çıkmış idrarda kristaller çoğalmış hala kum döküyorum sanırım bakalım doktoruma attım ne diyecek
İyi canım çok yüksek değil herhalde laboratuvar değer aralığını bilmiyorum ama. 0-5 herhalde

hanımlar merhaba cinsiyetle ilgili danışmak istiyorum 12+2 iken perintolog detaylı ultrasonda kız görüyorum dedi 15+5 olduğumda devlet hastanesinde bir peronatologa detaylı muayene oldum o da erkek dedi sizce değişme imkanı var mı ya ikisi de söylenince ben aşırı merak ettim kıza da çok alışmıştık

Aminn. Enfeksiyon ve mantar her gebelikte bela oldu. Bir gebeligim 5. Ayimda suyum bitti kese delindi o kadr dikkat ediyorm ama olmuyor anlamadim.
Ya oluyo ya olmaz dediğimiz her şey başımıza geliyor. İnan ben de çok korkuyorum. Evde çok affedersin tuvaleti bile benden başkası kullanmıyor. Yine de ödüm kopuyor. Çok önemsediğimizden mi oluyo anlamıyorum ki. Tanıdığım bazı insanlar var soğuk taşa oturuyo böyle hamileyken, ne bileyim pis yerlerde yiyo içiyo maşallah diyim nazar değmesin çatır çatır doğuruyor sorunsuz

hanımlar merhaba cinsiyetle ilgili danışmak istiyorum 12+2 iken perintolog detaylı ultrasonda kız görüyorum dedi 15+5 olduğumda devlet hastanesinde bir peronatologa detaylı muayene oldum o da erkek dedi sizce değişme imkanı var mı ya ikisi de söylenince ben aşırı merak ettim kıza da çok alışmıştık
Canım 12 haftalıkken ultrasonda görmek mümkün ama bildiğim kadarıyla çok bilmiş konuşmayım ama erken olduğu için yanılma payı yüksek. Yani cinsiyet değişemez de görememiş olabilir doktorun. En sağlıklısı ortalama bu haftalarda tahmin edilmesi olabilir ultrasondan diye düşünüyorum. Tabii ki fetal dna falan yaptırmadıysan. Olsun sağlıkla gelsin bebişin ❤️❤️🎀

Back
X