Bebekler iyi dedi ama ölçmedi kalp atışlarına baktı bide rahim ağzım kapalıymış. Zaten kendi doktorum değil yurt dışında diye başkasına gittim. Kan verdim crp bakalım dedi kum döküyorum ya iltihap enfeksiyon kapmışmıyım diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebekler iyi dedi ama ölçmedi kalp atışlarına baktı bide rahim ağzım kapalıymış. Zaten kendi doktorum değil yurt dışında diye başkasına gittim. Kan verdim crp bakalım dedi kum döküyorum ya iltihap enfeksiyon kapmışmıyım diye
Ay inşallah biter de rahatlarsın. Sen de sürekli yatıyor musun hala benim gibiO. Korku bende de varbenim leke kahveye döndü ama tamamen de bitmedi Bi bitse ya 5 aya girdik
![]()
Çok güzel canımBebekler iyi dedi ama ölçmedi kalp atışlarına baktı bide rahim ağzım kapalıymış. Zaten kendi doktorum değil yurt dışında diye başkasına gittim. Kan verdim crp bakalım dedi kum döküyorum ya iltihap enfeksiyon kapmışmıyım diye
Geçmiş olsun canım, inşallah geçer bir an önce mantarınKizlar muayeneden ciktm her sey yolunda. Bebek 250 gr olmus haftasinda gidio sknti yok dedi. Bu sekilde ilerler insallh. Hicc yemek yemedgmi gunde 1 ogun yedigimi soyledn cok kizdi bir suru mide ilaci verdi. Mantar icinde vajinal yikama ilac bor de fitil verdi
Sağol canım. Crp 15 çıkmış idrarda kristaller çoğalmış hala kum döküyorum sanırım bakalım doktoruma attım ne diyecekÇok güzel canıminşallah enfeksiyon falan kapmamışsındır
bebişlerin iyi olmasına sevindim
Geçmiş olsun canım, inşallah geçer bir an önce mantarın
İyi canım çok yüksek değil herhalde laboratuvar değer aralığını bilmiyorum ama. 0-5 herhaldeSağol canım. Crp 15 çıkmış idrarda kristaller çoğalmış hala kum döküyorum sanırım bakalım doktoruma attım ne diyecek
Ya oluyo ya olmaz dediğimiz her şey başımıza geliyor. İnan ben de çok korkuyorum. Evde çok affedersin tuvaleti bile benden başkası kullanmıyor. Yine de ödüm kopuyor. Çok önemsediğimizden mi oluyo anlamıyorum ki. Tanıdığım bazı insanlar var soğuk taşa oturuyo böyle hamileyken, ne bileyim pis yerlerde yiyo içiyo maşallah diyim nazar değmesin çatır çatır doğuruyor sorunsuzAminn. Enfeksiyon ve mantar her gebelikte bela oldu. Bir gebeligim 5. Ayimda suyum bitti kese delindi o kadr dikkat ediyorm ama olmuyor anlamadim.
Evet canım öyle sıkıldım ki zaten ayakta dursam baskı yapıyor sanki 7, 8 aylık olmuş gibiyimAy inşallah biter de rahatlarsın. Sen de sürekli yatıyor musun hala benim gibi![]()
Canım 12 haftalıkken ultrasonda görmek mümkün ama bildiğim kadarıyla çok bilmiş konuşmayım ama erken olduğu için yanılma payı yüksek. Yani cinsiyet değişemez de görememiş olabilir doktorun. En sağlıklısı ortalama bu haftalarda tahmin edilmesi olabilir ultrasondan diye düşünüyorum. Tabii ki fetal dna falan yaptırmadıysan. Olsun sağlıkla gelsin bebişinhanımlar merhaba cinsiyetle ilgili danışmak istiyorum 12+2 iken perintolog detaylı ultrasonda kız görüyorum dedi 15+5 olduğumda devlet hastanesinde bir peronatologa detaylı muayene oldum o da erkek dedi sizce değişme imkanı var mı ya ikisi de söylenince ben aşırı merak ettim kıza da çok alışmıştık
Ayağa kalkıyorum bi su almaya bi tuvalete işte camı falan açmaya anında kasıklarım sızlıyor. Serklaj da yok biliyorsun yapmadılar iyice tedirgin geziyorum. Ya ben ne farkettim biliyor musun. Önceki gebeliğimde karnım çok büyümemişti kızım sanki hiç karnımın üst kısmına çıkmamıştı 26.Haftada bile çok aşağıdaydı.ben ne bileyim ilk gebeliğim bir de. Şimdi çok şükür diyim sanki yukarı çıkıyor gibi sende böyle olumlu şeyler fark ediyor musun?Evet canım öyle sıkıldım ki zaten ayakta dursam baskı yapıyor sanki 7, 8 aylık olmuş gibiyim
Aaa canım ağrın çok artarsa ve su gibi bir şey geldiğini düşünüyorsan hemen gitmelisin bence, inşallah bir şey yoktur da git benceKizlar 2 gündür kasiklarimdan vajianya kadar doluluk var. Artı ağrı var orda sanki içerde bir şey geriliyor. Bide az önce şu gibi bisey geldi. Ama tam emin değilim
En son doktor bana dikişlerin üstünde dedi canim hissediyorum o baskıdan ama bu senin için çok iyi yukarıya doğru çıkıyor demekki dinleniyorsun dikkat ediyorsun ya bu çok önemli rahim yetmezliğin deAyağa kalkıyorum bi su almaya bi tuvalete işte camı falan açmaya anında kasıklarım sızlıyor. Serklaj da yok biliyorsun yapmadılar iyice tedirgin geziyorum. Ya ben ne farkettim biliyor musun. Önceki gebeliğimde karnım çok büyümemişti kızım sanki hiç karnımın üst kısmına çıkmamıştı 26.Haftada bile çok aşağıdaydı.ben ne bileyim ilk gebeliğim bir de. Şimdi çok şükür diyim sanki yukarı çıkıyor gibi sende böyle olumlu şeyler fark ediyor musun?
Sabah yukarıda akşam aşağıda geziniyor sürekliEn son doktor bana dikişlerin üstünde dedi canim hissediyorum o baskıdan ama bu senin için çok iyi yukarıya doğru çıkıyor demekki dinleniyorsun dikkat ediyorsun ya bu çok önemli rahim yetmezliğin de![]()
Devamlı bir ağrıysa gitmekte fayda var canım su gelmesi hiç yaşamadım ona yorum yapamicamKizlar 2 gündür kasiklarimdan vajianya kadar doluluk var. Artı ağrı var orda sanki içerde bir şey geriliyor. Bide az önce şu gibi bisey geldi. Ama tam emin değilim
Bence bir hastaneye git canımKizlar 2 gündür kasiklarimdan vajianya kadar doluluk var. Artı ağrı var orda sanki içerde bir şey geriliyor. Bide az önce şu gibi bisey geldi. Ama tam emin değilim
Ben burdayım diyor işte annecim hissetmek çok güzel bir duygu öyle özeniyorum ki gebelikte her şey yapıyorlar ya spor falan gezme tozma maşallah onlara biz de sağlıkla alırız inş kucağımızaSabah yukarıda akşam aşağıda geziniyor sürekliama o vajinadaki baskıyı hissediyorum. Bazen öyle bir hissettiriyor ki kendini bana doğacak gibi ay
![]()