Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
Kızlar benimde bugün wcde idrardan sonra beyaz akıntı geldi böyle 6-7 damla kadar biraz fazlaydı sonra devamı gelmedi ama her gün beyaz akıntım oluyor normaldede. birde mide yanması başladı ki sormayın 17+2 deyim Almanyadayım dr şiddetli şikayetim olmayınca karbonatlı su iç dedi ve geçirdi şükür
Canım ben ayırt edemiyorum 4.hafatadan beri progestan kullanıyorum onun için bilmiyorum

Günaydın arkadaşlar. Kasım anneleri grubundayım ama öyle bir sıkıntılı dönemdeyim ki her yere yazıp fikir almak istiyorum.
6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç? Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Günaydın arkadaşlar. Kasım anneleri grubundayım ama öyle bir sıkıntılı dönemdeyim ki her yere yazıp fikir almak istiyorum.
6. haftamda çok yoğun bir kanama şikayetle 3 gün hastanede yattım. O zamandan beri Progestan fitil kullanıyorum. Şu an 12+1’deyim. Yarın kontrole gideceğim. İkili tarama testi olacak demişti doktorum. Dün uzun zamandan beri ilk defa kahverengi akıntım oldu. Eve geldim. Dinlenme moduna geçtim hemen. Yatıyorum hep. Böyle bir durum yaşayan var mı hiç? Umarım tecrübelerinizi paylaşırsınız. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Benim olmuştu canim ben doktora gittim şukur bisey cikmadi progestn kullanmiştim 10 gün filan Çok kendimi yordugumda oluyor lekelenme bence sende bol bol dinlen iş filan yapma.

Benim olmuştu canim ben doktora gittim şukur bisey cikmadi progestn kullanmiştim 10 gün filan Çok kendimi yordugumda oluyor lekelenme bence sende bol bol dinlen iş filan yapma.
Çok teşekkür ederim canım. İnşallah benimki de yorgunluktan olmuştur. Yarın öğreneceğiz inşallah.

Ben artik tuvalette yaşiycam😂o derece 1.5litra anca içiyorum su bide 2 filan içsek yandik😂
3 e yakın içiyorum her gün yıldım içmesem de gönlüm razı gelmiyor her gece uykusuzum böyle dokunsalar ağlıycam öyle raddeye geldim. Haniiii balayıydı 2. trimester uyku muyku yok anacım 😂

3 e yakın içiyorum her gün yıldım içmesem de gönlüm razı gelmiyor her gece uykusuzum böyle dokunsalar ağlıycam öyle raddeye geldim. Haniiii balayıydı 2. trimester uyku muyku yok anacım 😂
Bende uyuyamiyorum diyorum erken ohoo karnin büyüyünce hiç uyuyamiycaksin diyorlar 😂İçimi rahatlatiyorlr gercekten sağolsunlar

Benim bastan beri kanamalı geçiyor canım şimdi lekenme şeklinde azaldı bitiyor 3 defa çok yoğun kanama yaşadım dinlenerek geçiyor iğne fitil bazen serum oldu geldik bu haftaya

Mehlika Mehlika guzel geçecek canım dikkat ediyorsun dinleniyorsun kötü şeyler düşünme stresten karnım ağrıyor olabilir güzel. Haberlele inşallah ❤️❤️❤️

Benim bastan beri kanamalı geçiyor canım şimdi lekenme şeklinde azaldı bitiyor 3 defa çok yoğun kanama yaşadım dinlenerek geçiyor iğne fitil bazen serum oldu geldik bu haftaya
Rabbim bir daha yaşatmasın canım. İnşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Yarın kontrolüm var. Hayırlı haberlerle gelirim inşallah 🤲🏻

Allah korusun ama 12. hafta gibi haftalarda düşük yapıyor olsan ağrıdan duramazsın diyorlar. Bu doğru mudur acaba?

Allah korusun ama 12. hafta gibi haftalarda düşük yapıyor olsan ağrıdan duramazsın diyorlar. Bu doğru mudur acaba?
Tabiki canım agrı olur kanamalar her gebelikte olabilir yani bu grupta da çok yaşayan oldu sen dinlen dikkat et ağır falan kaldırma sık sık kontrole git aksatma her kanama düşük olacak değil canım iyi düşünelim iyi olsun

Kaç
Kızlar çıktım ben bebiş iyi çok şükür üçlü test verdim idrar verdim, iki hafta sonra vajinal ölçüm için gelcem tekrar kısa şu an ama beni idare ediyo gibi, teşekkür ederim dualarınız için 🙏🩷 hepimiz sağlıkla kavuşalım
Kaç çıktı rahim ağzı uzunluğu

Back
X