Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    192
O değilde bi kaç gündür Hisstmiyorum minik fasulyemi karincalanma gibi oluyordu.
Sürekli daha olmaz annesi normal böyle olması gün içinde tek tük veya birkaç günde hissetmemiz normalmiş. Hep araştırıyorum, okuyorum böyle diyor. Ki benim de öyle 2 gün önce çok hissettim dün gece yatarken hissettim bugün daha hiç hissetmedim

Şimdiii gelelim saçma sapan sorularıma, doktor bir şey yok dedi ama ben bir de size sorayım, karnım ağrıyo zaten dün geceden beri, bir de sert bayağı kızımın olduğu yer onun haricinde bir de vajinamın içinde sızı gibi bıçak saplanması hissediyorum. Keyfim sıfır moralim yerlerde neden diye düşünüp duruyorum. Ayağa kalkınca ağrım artıyo hadi bakalım çözebilecek miyiz bunu da 😀
Aşkım ben o vajina ağrısını bıçak saplanmasını çoooook uzun zamandır hissediyorum hiçte bir şey yok olmadı çok şükür. Ben bebek büyüdükçe olduğunu düşünüyorum

Şimdiii gelelim saçma sapan sorularıma, doktor bir şey yok dedi ama ben bir de size sorayım, karnım ağrıyo zaten dün geceden beri, bir de sert bayağı kızımın olduğu yer onun haricinde bir de vajinamın içinde sızı gibi bıçak saplanması hissediyorum. Keyfim sıfır moralim yerlerde neden diye düşünüp duruyorum. Ayağa kalkınca ağrım artıyo hadi bakalım çözebilecek miyiz bunu da 😀
Canım benim de öyle ayaga kalkınca oluyor bebekler buyumege başladı ona bağlayalım ya sonuçta muane oldun bugün 🙄

Oncelikle kontrolünün iyi geçmesine sevindim cnm maşAllah🥰 Çoğu arkadaşta bu belirtiler oluyordur normal olarak,bende de var aynilari.Dun ve bugün baya sert karnımın alt ve üst tarafı.Adet olacakmisim gibi hafif ağrılar ,bicak saplanmasi gibi sancılar oluyor geçiyor.Ama sen hassas bir hamilelik gecirdigin için bunlara anlam yüklemen çok normal.Sadece moralini bozma sakın ♥️♥️♥️

Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum. Burada Ankara’da yaşayanlar çokmuş sanırım. Güzin Başcı’ya giden var mı? Ya da önerebileceğiniz bir doktor var mı? Devlet hastanesine gitmek de içimi rahatlatmaya yetmiyor artık.
Merhaba, ben pursaklae dev hast songül karaaslan yarşı hocaya gidiyodum. Doğum paketi araştırıyorum şu an için ilk kez könül mürsel hoca ile görüşeceğim. Lokman hekim akay hast.
Bazı isimler var araştırdım ama gidip görüşmedim.
Medical park keçiören özge özer hoca (paket 85.000)
Aylin totan - İlknur selvi gümüş - şükran çakmak -memorail ile anlaşmalılar özel klinikleri var
Şükran hoca 4000 muayenesi 🥲
Kimle konuşsam hep farklı isim duydum Allah iyi insanlara rast getirsin 😇😇

kizlar ben asi oldum bugun ☺️

L luckykus canim sen ozellikle sormustun.

tetanoz, bogmaca ve difteri uclu asi yapiyorlarmis. 18-24 hafta arasi yapilabiliyormus. 20. haftamdayim ben. tetanozda ikinci doz da varmis 24. haftada yapiliyormus. bogmaca ozellikle yenidoganlarda riskli olmaya baslamis maalesef, multeciler ve asisiz olan kisiler cogaldigi icin. ben zaten asi olmayi hep dusundugumden bir cekincem yoktu. bir de cocuk doktoru arkadaslarim var, onlar topuk kani ve asilarla ilgili sag olsunlar yaptirmamanin risklerini epey anlattilar bana, o nedenle bu tarz tetkiklere olumlu yaklasiyorum.

asi olurken biraz yaniyor, sonrasinda da yanma devam ediyor. kolumda agri da yapma ihtimali oldugindan, sol kolumdan vurdu hemsire. benim aci esigim yuksektir ama vucudum da bi’ o kadar nazlidir maalesef. su an icin agrili ama iyiyim.

Merhaba, ben pursaklae dev hast songül karaaslan yarşı hocaya gidiyodum. Doğum paketi araştırıyorum şu an için ilk kez könül mürsel hoca ile görüşeceğim. Lokman hekim akay hast.
Bazı isimler var araştırdım ama gidip görüşmedim.
Medical park keçiören özge özer hoca (paket 85.000)
Aylin totan - İlknur selvi gümüş - şükran çakmak -memorail ile anlaşmalılar özel klinikleri var
Şükran hoca 4000 muayenesi 🥲
Kimle konuşsam hep farklı isim duydum Allah iyi insanlara rast getirsin 😇😇
Amin. Ben de Güzin Başcı’ya denk geldim bugün. Kendi özel kliniği varmış. Onun da muayene ücreti 4000 TL. Zorlayıcı biraz maalesef. Ama yorumları baya iyi. Doğumu da anlaşmalı olduğu hastanelere özel ekibiyle gelip yapıyormuş. Dedim acaba onun hastası çıkar mı hiç. Ben şu an Bilkent’e gidiyorum. Ama her seferinde farklı doktor geliyor. Ona alışamadım. Eşimi içeri almıyorlar.

cozeriz bence ☺️

ben 20. haftamdayim. ara ara karnimda ve kasiklarimda agri oluyordu hep. gecen haftadan beri vajinamda kas agrisi/aci gibi bir sey var. biraz fazla yuruyus yapinca mesela iyice aci artiyor. hayatimda hic boyle bir aci yasamadim o nedenle direkt bebek yuzunden diye kafamda isaretledim. bugun de asi ve izleme gittim hastaneye. doktor ve hemsire de bebis buyumeye basladigi icin artik pelvik kaslara baski yapiyor agri/aci normal, gitgide artacak dediler. epey moral oldu yani 😬 haftaya kendi doktorumda da detayli ultrasonum var, ona gidince bi’ vajinal muayene de olurum kontrol amacli. bir de sey dediler bak, gunde iki kere 10-15 dk ayaklarimizi yukari dikip yatmamiz lazimmis, o da iyi gelirmis.

18 hafta 6 gün canım, 2 gündür hiç şişkinliğin yeri değişmeyince endişelendim aslında ağrım yok
Hic endişelenme bi kac kisi daha burda gordum şiskinlik varmış bebeğin olduğu yerde ağrın da yokmuş şukur ama yinede rahatlaman için gidip bi doktora gorun istersen ☺️

Hic endişelenme bi kac kisi daha burda gordum şiskinlik varmış bebeğin olduğu yerde ağrın da yokmuş şukur ama yinede rahatlaman için gidip bi doktora gorun istersen ☺️

Doktoruma mesaj attım rahim o tarafa büyüyordur dedi ama geçmezse 1 2 güne gitmeyi düşünüyorum çok teşekkür ederim 🙏🏻

Sürekli daha olmaz annesi normal böyle olması gün içinde tek tük veya birkaç günde hissetmemiz normalmiş. Hep araştırıyorum, okuyorum böyle diyor. Ki benim de öyle 2 gün önce çok hissettim dün gece yatarken hissettim bugün daha hiç hissetmedim
Annelik delilikmis gercekten aklima takiliyor en küçük bişey bile😊

Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum. Burada Ankara’da yaşayanlar çokmuş sanırım. Güzin Başcı’ya giden var mı? Ya da önerebileceğiniz bir doktor var mı? Devlet hastanesine gitmek de içimi rahatlatmaya yetmiyor artık.
Ayse kırbaş

kizlar ben asi oldum bugun ☺️

L luckykus canim sen ozellikle sormustun.

tetanoz, bogmaca ve difteri uclu asi yapiyorlarmis. 18-24 hafta arasi yapilabiliyormus. 20. haftamdayim ben. tetanozda ikinci doz da varmis 24. haftada yapiliyormus. bogmaca ozellikle yenidoganlarda riskli olmaya baslamis maalesef, multeciler ve asisiz olan kisiler cogaldigi icin. ben zaten asi olmayi hep dusundugumden bir cekincem yoktu. bir de cocuk doktoru arkadaslarim var, onlar topuk kani ve asilarla ilgili sag olsunlar yaptirmamanin risklerini epey anlattilar bana, o nedenle bu tarz tetkiklere olumlu yaklasiyorum.

asi olurken biraz yaniyor, sonrasinda da yanma devam ediyor. kolumda agri da yapma ihtimali oldugindan, sol kolumdan vurdu hemsire. benim aci esigim yuksektir ama vucudum da bi’ o kadar nazlidir maalesef. su an icin agrili ama iyiyim.
Merhaba bana da hareketleri hissedince gelin dediler bende detaylı ultrasondan sonra gelsem olur mu diye sordum olur dediler. Kimisi ağrı çok oluyor vs yazmış korkmaya başladım şimdiden

Tek tek etiketleyemedim ama herkese çok teşekkür ederim. Kızım aşağıda, yani olması gerken yerden aşağıda duruyo benim riskten kaynaklı bir de o kadar ağrıdı ki anlatamam size sancı çektim bayağı, sonra magnezyum içtim uyudum bütün gece de uyumayınca hemen dalmışım, geçmiş gibi. Ayağa kalkamıyorum ama o sertlik azcık azalmış gibi,tekrar sağolun kızlar, Allah önce bizlere ve evlatlarımıza dağlık sıhhat versin 🩷🩷🙏🙏 gerisi hallolur ❤️

Tek tek etiketleyemedim ama herkese çok teşekkür ederim. Kızım aşağıda, yani olması gerken yerden aşağıda duruyo benim riskten kaynaklı bir de o kadar ağrıdı ki anlatamam size sancı çektim bayağı, sonra magnezyum içtim uyudum bütün gece de uyumayınca hemen dalmışım, geçmiş gibi. Ayağa kalkamıyorum ama o sertlik azcık azalmış gibi,tekrar sağolun kızlar, Allah önce bizlere ve evlatlarımıza dağlık sıhhat versin 🩷🩷🙏🙏 gerisi hallolur ❤️
Aşağıda olduğu için sertlik. Olabiliyo canım bende ayaga kalkınca çok sert oluyor hemen yatıyorum sende hep yat canım 😃

Selam kızlar varsa bi cinsiyet tahmininizi alırım. Bi kız dediler bi erkek kafam çok karıştı
IMG_4788.webp

Back
X