Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Yaa çok sevindim balon olmasından korkuyodum valla hani öyle olur ya adını çok duyarsın da gidince fos çıkar 😂 O zaman ben şimdilik ara vereyim alışverişe oraya saklayayım paramı 😂 Özellikle önereceğin bi mağaza kaldı mı aklında
Yok yok balon değil cidden çok çeşit var. Sadece şey mesela bi model beğendin onu hafızaya at ve gezmeye devam et çünkü yan mağazada bile daha uyguna bulabiliyorsun aynısını. Ciddi rekabet ortamı var o yüzden her yere bak en ucuzunu bulana kadar hahaha 😂 Bi de pazarlık yap %20 30 düşüyorlar fiyatta. Bebekistan kalmış aklımda battaniyeyi ordan almıştım ☺️

Ayy ne güzel 🥰 Bebeğin ilk kıyafetini beyaz giydirmek sünnetmiş diye okudum bi yerde doğruluğunu araştırmadım ama yine de o niyetle beyaz alıcam ben de hastane çıkışını 🫠 Sorma ya ben şu 2 ayda aldıklarımın hesabını çıkarsam sonuca bakamam herhalde ama hala da alasım geliyor 😂😂 Feda olsun minik balıklara 💘
Tertemiz ömürleri olsun tüm bebeklerin inşallah 🥹🥹🥹🥹🪬💖 hahahah hiç çıkartma hiiiiç toplaya toplaya dağ oldu benimki gerçekten frenlemem lazım kendimi ama hepsi ihtiyaç işte bir yandan da illa alınacak amaan diyorum ha şimdi ha 1 ay sonra. Kesinlikle feda olsun 🤩🤩🤩💓

Canım sen söylemek istemezsen anlarım da kaç kilosun 😑 ay sorarken de utandım hiç sormadım bu zamana kadar herhalde kimseye 😀
Neden söylemim canım 99la hamile kaldım şuan 104 üm. Polikistik vardı bende kilo veremiyordum tüp mide olma hazırlığında olduğum ay gebe kaldım😂
Şuan zor geçiyor gebeliğim ama herşey Allahtan❤️😌

Canım sen söylemek istemezsen anlarım da kaç kilosun 😑 ay sorarken de utandım hiç sormadım bu zamana kadar herhalde kimseye 😀
Doktor maalesef göremiyor yani ultrason ekranı siyah gibi görünüyor göbek kısmı yağlı olduğu için
Ama senin gitceğim doktorun cihazı çok daha iyiyse onu bilmiyorum canım

Neden söylemim canım 99la hamile kaldım şuan 104 üm. Polikistik vardı bende kilo veremiyordum tüp mide olma hazırlığında olduğum ay gebe kaldım😂
Şuan zor geçiyor gebeliğim ama herşey Allahtan❤️😌
Anladım canım çook normal böyle şeyler. Her şey düzelir allah can sağlığı versin inşallah ❤️

Bugün tabureden düştüm popomun üstüne, ödüm patladı kızlar nefesim kesildi toparlayamadım, çok korktum bi detaylıya girseydim bebeğimin sağ salim doğacağına emin olsaydım çok korktum

Bugün tabureden düştüm popomun üstüne, ödüm patladı kızlar nefesim kesildi toparlayamadım, çok korktum bi detaylıya girseydim bebeğimin sağ salim doğacağına emin olsaydım çok korktum
Ah çok geçmiş olsun en korktuğum şey düşmek :( ağrın felan varsa bi kadın doğum aciline gitseydin

cok gecmis olsun canim 🙏🏻 doktora falan sordun mu? nasilsin, iyi hissediyorsan gerci iyisindir muhakkak ama.

Back
X