- 10 Haziran 2016
- 883
- 387
- 103
- 27
Çok belirgin ve şiddetli bir ağrım yok vurduğum yerler ağrıyor sadeceAh çok geçmiş olsun en korktuğum şey düşmekağrın felan varsa bi kadın doğum aciline gitseydin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok belirgin ve şiddetli bir ağrım yok vurduğum yerler ağrıyor sadeceAh çok geçmiş olsun en korktuğum şey düşmekağrın felan varsa bi kadın doğum aciline gitseydin
Teşekkürler iyiyim sadece belim ve popom ağrıyorcok gecmis olsun canimdoktora falan sordun mu? nasilsin, iyi hissediyorsan gerci iyisindir muhakkak ama.
aman bununla gelmis gecmis olsunTeşekkürler iyiyim sadece belim ve popom ağrıyor(
Çok şükür tekrarını yaşatmasın AllahÇok belirgin ve şiddetli bir ağrım yok vurduğum yerler ağrıyor sadece
Çok geçmiş olsun canım. Ama bende acile git doktorum böyle şeyler de mutlaka gel demiştiBugün tabureden düştüm popomun üstüne, ödüm patladı kızlar nefesim kesildi toparlayamadım, çok korktum bi detaylıya girseydim bebeğimin sağ salim doğacağına emin olsaydım çok korktum
Kuzum teşekkür ederimNe kadar güzel bi isimmiş ya
Oyyyyy allah korusun nasılsın iyi misin?Bugün tabureden düştüm popomun üstüne, ödüm patladı kızlar nefesim kesildi toparlayamadım, çok korktum bi detaylıya girseydim bebeğimin sağ salim doğacağına emin olsaydım çok korktum
İyiyim canım ama çok korktum inşallah bebeğime bişey olmamıştırOyyyyy allah korusun nasılsın iyi misin?
Zaten hastanede çalışıyorum olmazsa yarın gidip bakılayımÇok geçmiş olsun canım. Ama bende acile git doktorum böyle şeyler de mutlaka gel demişti
Aksatma arkadaşım düştü iki gün gözetim altında kaldıZaten hastanede çalışıyorum olmazsa yarın gidip bakılayım
Yaa çok mu ciddi düştü ben oturduğum yerden yere düştüm korktum şimdi kanamam kasık ağrım şiddetli bel ağrım yokAksatma arkadaşım düştü iki gün gözetim altında kaldı
Çok teşekkür ederim canım aklıma yazdım hepsiniYok yok balon değil cidden çok çeşit var. Sadece şey mesela bi model beğendin onu hafızaya at ve gezmeye devam et çünkü yan mağazada bile daha uyguna bulabiliyorsun aynısını. Ciddi rekabet ortamı var o yüzden her yere bak en ucuzunu bulana kadar hahahaBi de pazarlık yap %20 30 düşüyorlar fiyatta. Bebekistan kalmış aklımda battaniyeyi ordan almıştım
![]()
Dimi ya o açıdan düşününce mantıklı yani ha şimdi ha bir sonraki ayTertemiz ömürleri olsun tüm bebeklerin inşallahhahahah hiç çıkartma hiiiiç toplaya toplaya dağ oldu benimki gerçekten frenlemem lazım kendimi ama hepsi ihtiyaç işte bir yandan da illa alınacak amaan diyorum ha şimdi ha 1 ay sonra. Kesinlikle feda olsun
![]()
Canım doktorunun telefonu var mı bi sorsan?Yaa çok mu ciddi düştü ben oturduğum yerden yere düştüm korktum şimdi kanamam kasık ağrım şiddetli bel ağrım yok
Sordum canım nöbetçiymiş gel kalp atışı bakalım dediCanım doktorunun telefonu var mı bi sorsan?
Bi git bakalım sabaha kadar acaba demekten iyidir canım için rahat etsinSordum canım nöbetçiymiş gel kalp atışı bakalım dedi
Haber et lütfenSordum canım nöbetçiymiş gel kalp atışı bakalım dedi
Geçmiş olsun canım bizede yaz mutlakaSordum canım nöbetçiymiş gel kalp atışı bakalım dedi
Çokkk şükür canım. Korkutmak istemedim seni ama ben geçen kadın doğum acile gittim bir kadın düşmüştü ikizlerini kaybetmiş, umursmamış düşmesini. 8 aylıkdı bideKızlar hepinizi etiketleyemedim özür diliyorum acilde baktılar kalp atışı pozitif bebeğin hareketli bi sıkıntı yok takip amaçlı önlem amaçlı yatış önerdi ama istemezsen reddedebilirsin dedi herhangi bi durumda hemen gel dediler ben de yatış kabul etmedim rapor alıp evde dinleneceğim inşallah..