Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
ben bugun instaslar’dan muslin kumas aldim, almayi dusunenler olursa; cift katlilar 150 lira, dort katli olanlar var direkt ortu/battaniye gibi kullanilebilecek, bir de banyo ortusu olarak da kullaniliyormus, onlar 450 lira, yerinden aldigim icin kenarinda ufak defosu olan toplar vardi 250’den aldim, bir de boyasi vs. de sertifikali olanlar varmis, onlar da 450 lira.

battaniye, ortu, bornoz, alt acma ortusu, agiz bezi, puset ortusu, emzirme ortusu vs. icin muslin aldim direkt.

Bugün tabureden düştüm popomun üstüne, ödüm patladı kızlar nefesim kesildi toparlayamadım, çok korktum bi detaylıya girseydim bebeğimin sağ salim doğacağına emin olsaydım çok korktum
Çok geçmiş olsun canım. Ama bende acile git doktorum böyle şeyler de mutlaka gel demişti

Yok yok balon değil cidden çok çeşit var. Sadece şey mesela bi model beğendin onu hafızaya at ve gezmeye devam et çünkü yan mağazada bile daha uyguna bulabiliyorsun aynısını. Ciddi rekabet ortamı var o yüzden her yere bak en ucuzunu bulana kadar hahaha 😂 Bi de pazarlık yap %20 30 düşüyorlar fiyatta. Bebekistan kalmış aklımda battaniyeyi ordan almıştım ☺️
Çok teşekkür ederim canım aklıma yazdım hepsini 😍💘
Tertemiz ömürleri olsun tüm bebeklerin inşallah 🥹🥹🥹🥹🪬💖 hahahah hiç çıkartma hiiiiç toplaya toplaya dağ oldu benimki gerçekten frenlemem lazım kendimi ama hepsi ihtiyaç işte bir yandan da illa alınacak amaan diyorum ha şimdi ha 1 ay sonra. Kesinlikle feda olsun 🤩🤩🤩💓
Dimi ya o açıdan düşününce mantıklı yani ha şimdi ha bir sonraki ay 😂😂 Bi de işe yaramayacak kalitesiz şeyler aldığımı düşünmüyorum o yüzden de içim rahat 💘 Boş ver frenleme hahahahah

Kızlar hepinizi etiketleyemedim özür diliyorum acilde baktılar kalp atışı pozitif bebeğin hareketli bi sıkıntı yok takip amaçlı önlem amaçlı yatış önerdi ama istemezsen reddedebilirsin dedi herhangi bi durumda hemen gel dediler ben de yatış kabul etmedim rapor alıp evde dinleneceğim inşallah..

Kızlar hepinizi etiketleyemedim özür diliyorum acilde baktılar kalp atışı pozitif bebeğin hareketli bi sıkıntı yok takip amaçlı önlem amaçlı yatış önerdi ama istemezsen reddedebilirsin dedi herhangi bi durumda hemen gel dediler ben de yatış kabul etmedim rapor alıp evde dinleneceğim inşallah..
Çokkk şükür canım. Korkutmak istemedim seni ama ben geçen kadın doğum acile gittim bir kadın düşmüştü ikizlerini kaybetmiş, umursmamış düşmesini. 8 aylıkdı bide
Allah korusun 5 dakka gidivermiş çok iyi yapmışsın çok şükür ❤️

Back
X