Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Evet canım ikisi de olabileceğimi söylemişti. Oksapar veya ecopirin ile de hiçbir bağlantısı yok yani bir zararı yok. Ama ben maalesef henüz olmadım çok ilerleyen zamanlarda olacağım 34-36. haftalar gibi büyük ihtimalle.
Ben de ararım dedim kadını hala aramadım 😀 22+4 te ayrıntılı ultrason var onun geçmesini beklicem. Çok var daha ama olsun. Az daha beklemek istiyorum. Bir de şu çarşamba günü olan randevumu sağ salim atlatırsam azcık şöyle minicik daha rahatlıcam 😀

Ben de ararım dedim kadını hala aramadım 😀 22+4 te ayrıntılı ultrason var onun geçmesini beklicem. Çok var daha ama olsun. Az daha beklemek istiyorum. Bir de şu çarşamba günü olan randevumu sağ salim atlatırsam azcık şöyle minicik daha rahatlıcam 😀
hahah aramayışın tam olarak ben 😂😂 asker kaçağı gibi kaçıyorum resmen 🥲 detaylın geçsin bir tur daha rahatlayalım sonra bi görüşürsün ne yapalım diye

hahah aramayışın tam olarak ben 😂😂 asker kaçağı gibi kaçıyorum resmen 🥲 detaylın geçsin bir tur daha rahatlayalım sonra bi görüşürsün ne yapalım diye
Ya kaçmak değil de ne bileyim bi huzursuzum bu konuda böyle doktorumla bi bu konulara gelemedik daha, anca serviks uzunluğu kısalığı yumuşak mı değil mi aman enfeksiyon aman su mu akıntı mı valla adama daha cinsiyetini sormadım 😀 özel klinikte baktırmasam bilmeyecektim daha mühim mevzulardan cinsiyetine gelemedik bile kendi doktorumla aşı şurda dursun 😀 kendi de bilmiyor cinsiyetini, gittiğimde teyit ettirmek için sorcam bir kez yani her şey yolunda ve sorunsuz mutlu şeyler duyarsam sorarım yolda sormam

20 haftadayım canım ya daha önce hiç aramadılar beni, çoğu yer arıyormuş fakat ben hiç aranmadım ondan merak ettim ❤️
Aaa iletişim bilgilerinde sorun olabilir mi peki? Şimdiye kadar çok defa aranman lazımdı. İstersen müsait olduğun zaman aramakla vs uğraşma direkt git görüş. Bebişimiz doğduğu zaman da görüşeceğiz sonuçta tanışmak lazım 😍

Ya kaçmak değil de ne bileyim bi huzursuzum bu konuda böyle doktorumla bi bu konulara gelemedik daha, anca serviks uzunluğu kısalığı yumuşak mı değil mi aman enfeksiyon aman su mu akıntı mı valla adama daha cinsiyetini sormadım 😀 özel klinikte baktırmasam bilmeyecektim daha mühim mevzulardan cinsiyetine gelemedik bile kendi doktorumla aşı şurda dursun 😀 kendi de bilmiyor cinsiyetini, gittiğimde teyit ettirmek için sorcam bir kez yani her şey yolunda ve sorunsuz mutlu şeyler duyarsam sorarım yolda sormam
Aşkım yazdıklarına katılıyorum oraya gelene kadar bir sürü şey geldi başına. Eee doğal olarak öncelik vermen, konuşman gereken şeyler de bunlar oldu. İnşallah bundan sonra böyle sorunların olmayacak daha rahat geçecek kalan hamileliğin 🤩💕 şey yapsana gittiğin de kız olduğunu bildiğini söyleme hocam cinsiyet ne de 😂 bakim ne diyor

Aşkım yazdıklarına katılıyorum oraya gelene kadar bir sürü şey geldi başına. Eee doğal olarak öncelik vermen, konuşman gereken şeyler de bunlar oldu. İnşallah bundan sonra böyle sorunların olmayacak daha rahat geçecek kalan hamileliğin 🤩💕 şey yapsana gittiğin de kız olduğunu bildiğini söyleme hocam cinsiyet ne de 😂 bakim ne diyor
Öyle yapcam zaten ahahaha 😀 şu stabil hayatımda bi beş dk eğlenirim herhalde 😀 bakalım çarşamba 2 de inşallah bir aksilik çıkmazsa

şimdi hep yazliklar var hiç kislik bisey bulamiyorum ben zaten bide erkek bebişlere kisitli bence kiyafet kiz bebişlere göre😊
Evet maalesef öyle kız kıyafetleri resmen bir cennet 🤣 erkeklere sürekli hayvan ve araba figürü. ayrıntılı ultrasonda cinsiyet değişirse diye ben de bir şey alamıyorum pek. Bir pipilim olursa işim zor ismini bile kıza seçemedik babasıyla oğlana nasıl seçeceğiz Allah bilir bendeki bütün isim hafızası tükendi vallahi 🤣

Haftaya salı günü doğuma kadar devam edeceğim perinatoloji doktorumla ilk randevum olacak. Bugün de bebeği merak ettiğim için başka bir devlet hastanesinde başka bir doktora gittim. Gerçekten devlette böylesine iyi kalpli, içten doktor kaldı mı inanamadım 😍 Açık açık ayda 1 size de gelirim hocam sevdim sizi dedim tamam dedi. Yeni gideceğim biri daha oldu en azından 🥹 Bebişim de çok iyi maşallah bağdaş kurmuş oturuyordu hahah her şey yolunda çok şükür kafamdaki panik tamamen kalktı gitti
Yaaaaaa maşallah ona 🧿 🧿🧿 bir de bağdaş mı kurmuş Allahım nereden öğreniyorlar böyle şeyleri ya 😍😍😍 benimki de dün ben kitap okurken göbeğime dayamıştım bi vurdu kitabı hoplattı ilk defa bu kadar sert ve net hissettim 🧿🥹 neye o kadar sinirlenmiş ve daralmış olabilirsin 15 cm boyunla ya 😂😂 ben de ceza olarak klasik müzik açtım çok sıkıldı heralde uyudu bu sefer de dürtükledim durdum panik oldum çocuğu içeride bayılttım sıkıntıdan diye 🤣🤣 annelik delilik cidden…. Yavrum içeride diyordur bu anne kadın da ne değişik bir insan hem uyu diyor hem de uyuyunca dürtükleyip duruyor diye doğunca intikamını almaz umarım 🌟😁😁

Yaaaaaa maşallah ona 🧿 🧿🧿 bir de bağdaş mı kurmuş Allahım nereden öğreniyorlar böyle şeyleri ya 😍😍😍 benimki de dün ben kitap okurken göbeğime dayamıştım bi vurdu kitabı hoplattı ilk defa bu kadar sert ve net hissettim 🧿🥹 neye o kadar sinirlenmiş ve daralmış olabilirsin 15 cm boyunla ya 😂😂 ben de ceza olarak klasik müzik açtım çok sıkıldı heralde uyudu bu sefer de dürtükledim durdum panik oldum çocuğu içeride bayılttım sıkıntıdan diye 🤣🤣 annelik delilik cidden…. Yavrum içeride diyordur bu anne kadın da ne değişik bir insan hem uyu diyor hem de uyuyunca dürtükleyip duruyor diye doğunca intikamını almaz umarım 🌟😁😁
Hahhaa hiç sorma o kadar komikti ki resmen bağdaş kurup oturmuş 😂😂 aynı baban gibi rahatsın dedim güldüm içimden 🤩😍 Yaaaaa hep öyle patlatsınlar tekmeyi insanın hoşuna gidiyor hareket ettikçe, hissettikçe bir tuhaf oluyorum 🥹🥹🥹 Klasik müzikten çocuğun içi geçmiştir fenalaşmıştır hahjajsksk 🤩😂😂

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Normalde birde üniversite hastanesinde perinatoloğa gidiyorum orası daha ağır konuşuyor orası ağır konuşunca özeldeki doktor içimi rahatlatıyordu bilmiyorum kafam çok karıştı
Bitanem canını sıkma bir doktora daha git hatta birkaç hafta sonra yeniden değerlendirttir. Benim ilk hamileliğim ama annem kardeşime hamileyken ona da böbreğinin biri büyük biri küçük dediler kalbinde parlama var dediler. Başka doktora gitti bu haftalarda normal zaten her insanın böbreği eşit büyüklükte olmaz ayrıca kalp kasları doğana dek güçlenip kapanacak senin çocuğunun hiçbir şeyi yok dedi gerçekten de maşallah sağlıklı bir kardeşim oldu şuan 12 yaşında ellerinizden öper 🎀 demem o ki bebeklerimiz daha büyüyor o yüzden erkenden stres yapma bundan birkaç haftaya önceye kadar kafaları kocamandı parmakları yoktu çocuklarımızın 😁

Hahhaa hiç sorma o kadar komikti ki resmen bağdaş kurup oturmuş 😂😂 aynı baban gibi rahatsın dedim güldüm içimden 🤩😍 Yaaaaa hep öyle patlatsınlar tekmeyi insanın hoşuna gidiyor hareket ettikçe, hissettikçe bir tuhaf oluyorum 🥹🥹🥹 Klasik müzikten çocuğun içi geçmiştir fenalaşmıştır hahjajsksk 🤩😂😂
Sorma tüm nazı bana babasının dümdüz sesini duysun kuduruyor ben klasik müzik açınca darlanıyor 🤣

Sorma tüm nazı bana babasının dümdüz sesini duysun kuduruyor ben klasik müzik açınca darlanıyor 🤣
Ay evett bende dün farkettim. Babası gece geldi işten sesini duyunca hemen hareketlendi. Gündüz yavaş olan babasını görünce gece durmadı 😍❤️ çok hoşuma gitti ya

20 haftadayım canım ya daha önce hiç aramadılar beni, çoğu yer arıyormuş fakat ben hiç aranmadım ondan merak ettim ❤️
ben de 14.haftamda kendim gidip bildirdim. normalde doktorlar sisteme bildirince onların haberi oluyormuş ama benim doktorumun bir ara sisteminde sıkıntı olmuş muhtemelen o yüzden bilmiyorlardı. belki sizin de böyle bir şey olabilir

Back
X