Hahahah babacı desene şimdidenSorma tüm nazı bana babasının dümdüz sesini duysun kuduruyor ben klasik müzik açınca darlanıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahah babacı desene şimdidenSorma tüm nazı bana babasının dümdüz sesini duysun kuduruyor ben klasik müzik açınca darlanıyor![]()
Oyyy maşallah ya çok sevindim başlamasınaKızlar dünden beri günde 5-6 defa tekme yiyorum hafif hafif çok güzel ama çokta tuhaf![]()
Kendini hiç üzme bebeğini de strese sokma. Başka bir doktorla görüşürsün, ikinci bir görüş her zaman çok önemlidir. Ki daha çok küçük bebeklerimiz net konuşmak için bence çok erken. Ayrıca çevremde doğum yapmış çoğu arkadaşımdan neler neler duydum hamilelikleri boyunca söylenen gibi çıkan olmadı çok şükür.Evet maalesef
Merhaba ben de haziranin 12’sine randevu aldim. Benim doktorum direkt ona yonlendirdi guzel yorumlar var ben de heyecanliyim baya benden önce giderseniz bana mesaj atin nasil oldugunu:)Kızlar selam, detaylı ultrason için Ankara'da Dr Ali İpek'e giden var mı, ya da giden tanıdığınız var mı? Yorumları baya iyi diye randevu aldım ama emin olamadım![]()
Benimki ayın 16sında siz daha önce gireceksinizMerhaba ben de haziranin 12’sine randevu aldim. Benim doktorum direkt ona yonlendirdi guzel yorumlar var ben de heyecanliyim baya benden önce giderseniz bana mesaj atin nasil oldugunu:)
Tulumlar çok kullanışlı oluyor oğlumun da vardıOğlumun kargoları geldi bugün teddy tulum, alt üst takımlar ve anne bebek çantası. Böyle güzel şey olamaz ya nedir bu bebek eşyaları, kıyafetleri insanın yiyesi geliyor![]()
Ya gerçekten içime sokasım geliyor aldığım her şeye aşık oluyorum minnoş hepsiTulumlar çok kullanışlı oluyor oğlumun da vardıminik. Minik olma mı her gördüğünü alası geliyor insanin
Aynen çok rahat dışarı çıkarken orası burası açıldı derdi olmuyor şimdi kızımada almak istiyorumYa gerçekten içime sokasım geliyor aldığım her şeye aşık oluyorum minnoş hepsikesinlikle giydir çıkart dışarı sıcacık tutar tüylü tüylü minik ayıcık gibi
![]()
Etrafımda çok duydum bu durumu ama sonrasında bebek büyüyünce bobrek normale dönüyormuşEvet maalesef
O da kullansın minnoş minnoşAynen çok rahat dışarı çıkarken orası burası açıldı derdi olmuyor şimdi kızımada almak istiyorum![]()
![]()
Kesinlikle ya hem harika bir duygu hemde tuhafOyyy maşallah ya çok sevindim başlamasınadünyanın en güzel hissiymiş
Ayyy harikaaa insanın baktıkça bakası geliyprOğlumun kargoları geldi bugün teddy tulum, alt üst takımlar ve anne bebek çantası. Böyle güzel şey olamaz ya nedir bu bebek eşyaları, kıyafetleri insanın yiyesi geliyor![]()
dimiiiiii insana o an ne yapıyorsa tüm işini gücünü bıraktırıyor hareket ettiği zamanKesinlikle ya hem harika bir duygu hemde tuhaf![]()
hahah evet açıp açıp bakıyorum evin her yerinde eşyaları var insanın hoşuna gidiyor gördükçeAyyy harikaaa insanın baktıkça bakası geliypr![]()
Bende dün bir sürü şey istedim 1 haziranda da Türkiye’ye tatile gelecez orda herseyi alıcam aşırı heyecanlıyım. Dünde bebek arabası istedim ikiz içindimiiiiii insana o an ne yapıyorsa tüm işini gücünü bıraktırıyor hareket ettiği zaman
hahah evet açıp açıp bakıyorum evin her yerinde eşyaları var insanın hoşuna gidiyor gördükçe