Benim arkadaşım da oldu suan gayet iyi gidiyor hamileliği annemin kuzenide oldu 37. Haftada doğurduCok twsekkur ederim canimm aynen serklajli çok hasta var

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim arkadaşım da oldu suan gayet iyi gidiyor hamileliği annemin kuzenide oldu 37. Haftada doğurduCok twsekkur ederim canimm aynen serklajli çok hasta var
Evet Nihal hoca çok iyidir kızımın ayrıntılısını o yapmıştıKızlar ben bugün ayrıntılıya girdim. O kadar kafamda şüphe kalmayacak şekilde baktı ki anlatamam. Damarları, elini iyi açmasına kadar. 1 saati geçti ara verdi baktı, öyle baktı böyle baktı. Maşallah ilmine hayran kaldım hocanın.
Ankarada olan arkadaşlar başkent üniversitesi perinatalog nihal hocayı muhakkak araştırmalarınıza katın6500 idi ücreti ama sonuna kadar helali hoş olsun valla.
Bu arada plesenta hala previa modunda ve kanama alanlarım var. Ama içimi rahatlattı az hoca sağolsun
Haaa bir deAnkara’ya ben her yıl bir defa giderim de bu ne sıcaktı arkadaş, hiç görmedim öyle orayı. @luckykus sizi hiç düşünemiyorum bile![]()
Ohh rahatlamıssındırBizde eşimle dışarı çıktık arkadaşlarla oturduk oda ikize hamile. Nasıl muhabbete başladık pes pese bebişlerim tekmeledi beni![]()
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız . Bende enfeksiyon var cidden antibiyotik kullandım hatta ona da tekrar baktıracağım geçmiş mi diyeBende de aynı durum, hele ki cars günü işyerinde iç çamaşırı sırılsıklam olmuş, panikledim biraz doktora yazdım gel goriyim dedi gittim, alttan diil normal ultrasonla baktı suyu yerinde, rahim uzunluğu iyi dedi ama içte enfeksiyon olma ihtimaline karşılık bı ilaç ve 1 hafta rapor ile yatak istirahati verdiyarın detaylı ultrason randevumuz var perinatalogda bakalım, yani aksatmayin gidin doktorunuz bı kontrol etsin içiniz rahat etsin
hepimiz sağlıcakla zamanı gelince kavusalim inşallah bebislerimize
![]()
Yaa maşallah Allah bana da nasip etsinBenim arkadaşım da oldu suan gayet iyi gidiyor hamileliği annemin kuzenide oldu 37. Haftada doğurdu![]()
Doktorumuz kız dedi ama ayrıntılı ultrasonda tekrar bakalım dedi şimdilik kızım diye seviyoruzBulunur elbet belli değilmi sizin cinsiyet![]()
Olur böyle şeyler canım, benim de yükselir mesela genelde güneşe çıkınca alerjim de var dün bütün gün baş ağrısı çektim gece 11 de parol içtim anca uyumuşum öyle. Öğlen 11 de başlamıştı. Camdan baktım azcık güneş alayım diye öyle oldu tansiyonum da 15 tiKızlar az önce biraz dışarıya çıkayım dedim hava aşırı sıcak geldi 30 dereceymiş. Birden başıma enseden dayanılmaz bir ağrı saplandı içeriye attım kendimi hemen bir halsizlik geldi bebiş fazla kıpırdanmaya başladı tansiyonumu ölçtüler 8 e 4 çıktıtansiyon düşmesi böyle bir şey mi sıcaktan mı olur neden olur baş ağrım da geçmedi daha ne fena bir şeymiş
Ben almadım daha çarşamba Diyarbakır’a gidicem orda alıcamKızlar bayramlık aldınız mı![]()
Bakalım nasıl olacakBen almadım daha çarşamba Diyarbakır’a gidicem orda alıcam![]()
Ben kilo almadım ama göbek aldı başı gidiyor muhtemelen elbise alırım zaten kapalıyım yaz geldi mi hep elbise giyerim bulurum alttan geniş bişeyBakalım nasıl olacak![]()
Ben evden çıkamıyorum ya onun için almıcamBen kilo almadım ama göbek aldı başı gidiyor muhtemelen elbise alırım zaten kapalıyım yaz geldi mi hep elbise giyerim bulurum alttan geniş bişey![]()
Alma kız bende izne gidiyor olmasak almam bende evden çıkmayacam gelen olursa diye alacam bi taneBen evden çıkamıyorum ya onun için almıcam![]()
Al kız evde giy bayramda yeni giyersinBen evden çıkamıyorum ya onun için almıcam![]()
Sıcak zaten otur oturduğun yerdeAlma kız bende izne gidiyor olmasak almam bende evden çıkmayacam gelen olursa diye alacam bi tane
Kimsem yok kiAl kız evde giy bayramda yeni giyersin![]()
Elbise rahat olur yazın ben varis corabi giydiğim için çok zor geçecek yaz kasiğa kadar birde yakiyolarBen kilo almadım ama göbek aldı başı gidiyor muhtemelen elbise alırım zaten kapalıyım yaz geldi mi hep elbise giyerim bulurum alttan geniş bişey![]()
Giy canım hemde Hediyeymiş eşinde görmüş olur üstündeSıcak zaten otur oturduğun yerde
Kimsem yok kiböyle oturcam evde bir de eşim doğum günümde almıştı onlar duruyo belki giyerim. Daha hiç giyemedim.
Ne güzel git git azcık değişiklik olur. Orda da uzanır durursun malum bizler azcık hareket etmeye gelemiyoruzGiy canım hemde Hediyeymiş eşinde görmüş olur üstündeben sadece annemlere gidecem yakın zaten kardeşimin de yeni kızı doğdu göremedim çok görmüş olurum onuda
![]()
Öyle canım hemen sertleşiyor karnımızNe güzel git git azcık değişiklik olur. Orda da uzanır durursun malum bizler azcık hareket etmeye gelemiyoruz![]()