Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Öyle canım hemen sertleşiyor karnımız 😃 dinlenerek geçiyor günler bugün çok aşağıda hareketler oldu karnımdan da gördüm hareketi Bi çıksalar yukarı 😃
Ah ben de onu diliyorum sürekli azcık yukarı çıksın diye. Hep sert hep aşağıda 🙁🥹 ama napalım böyle böyle bitireceğiz ya demi baksana 19+3 bugün çoğu gitti azı kaldı demek istiyorum . Bana hastaneye yattığım salı günü cumaya kalamaz doğurursun demişlerdi çok şükür üstünden 5 hafta geçti 😀🙏

Ah ben de onu diliyorum sürekli azcık yukarı çıksın diye. Hep sert hep aşağıda 🙁🥹 ama napalım böyle böyle bitireceğiz ya demi baksana 19+3 bugün çoğu gitti azı kaldı demek istiyorum . Bana hastaneye yattığım salı günü cumaya kalamaz doğurursun demişlerdi çok şükür üstünden 5 hafta geçti 😀🙏
Enfeksiyondan demek ki ya tedavi olunca düzeldi böyle böyle geçecek günler gelsin 36 haftalar ❤️

Kızlar bayramlık aldınız mı 😀
Ben almadım. Eşim kendi akrabaları ile görüşmüyor ben de kendi akrabalarım ile görüşmüyorum 🤣 o annesiyle ben de babamla görüşmüyorum (ikimizin ailesi de ayrı) o yüzden sadece benim anneme ve onun babasıyla bayramlaşıyoruz olup bitiyor onu da hamile taytı ve tişörtle yaparım zaten bayramlar bizim için fuzuli masraf maalesef

Ben almadım. Eşim kendi akrabaları ile görüşmüyor ben de kendi akrabalarım ile görüşmüyorum 🤣 o annesiyle ben de babamla görüşmüyorum (ikimizin ailesi de ayrı) o yüzden sadece benim anneme ve onun babasıyla bayramlaşıyoruz olup bitiyor onu da hamile taytı ve tişörtle yaparım zaten bayramlar bizim için fuzuli masraf maalesef
Hahaha olsun olsun vardır illa herkesn bir sebebi benim de kimsem yok ya burda onun için almıyorum. Eşimle bayramlaşıp geri uyurum herhalde 😀

Sıcak zaten otur oturduğun yerde 😀😀Diyarbakır da sıcaktır demi haziranda

Kimsem yok ki 😀 böyle oturcam evde bir de eşim doğum günümde almıştı onlar duruyo belki giyerim. Daha hiç giyemedim.
Çok sıcak ama ben Kıbrıs’tan alışığım burası daha sıcak😂

Eminim ki öyledir 😀 ama benim ayaklarım bir türlü ısınmıyor ya aşırı soğuk büyük ihtimalle hareketsiz olduğumuz için, geçen gece de ayy altları yandı 😀 karar versene bi diye konuşuyordum kendi kendime 😀 eşim de korkmuş bana bakıyordu endişeli 😀
Çok sıcak ama ben Kıbrıs’tan alışığım burası daha sıcak😂

Hahaha olsun olsun vardır illa herkesn bir sebebi benim de kimsem yok ya burda onun için almıyorum. Eşimle bayramlaşıp geri uyurum herhalde 😀
Aynen öyle normalde de çok önem veririm böyle şeylere hayatımda kimseyle saygısızlık yapmam (her şeyden önce annem öyle yetiştirmedi diye düşünürüm) gel gör ki aynı muameleyi göremiyor insan 😅 o yüzden deccalden 5 dk önce doğmuş insanlarla sınandım heralde hep 🥲 eşinizle iyi geçinin o sizin yanınızda olsun size saygısı olsun yeter 💖 hayattaki en büyük rızkımız bize değer veren eşlerimiz 🧿 Allah seni benim beni de senin başından eksik etmesin diye dua ediyorum hep ❤️

medicana doc dr ayşe kırbaşa gidiyorum çok da memnunum eski takipli hastasıyım
Şimdi gördüm yazmışsınız 97bin diye. Ne kadar pahalı değil mi ya? Benim de sigortam var ama 50000 limitli, artan kısmı da cebimizden öderiz artık. Sizin muayenelerde detaylı ultrason makinesi mi hep kullanılıyor? Bahar senturk de bana detaylı ultrason için ayse hocayı önerdi ama policeler geçerli olmuyormuş, 8500 ödemeniz gerekiyor dediler. Siz de detaylı ultrason için ekstra odeme yaptınız mı? Normal muayenelerinde mi yapti yoksa detayliyi? Provizyon alinmiyormus direkt detaylı için.

Aynen öyle normalde de çok önem veririm böyle şeylere hayatımda kimseyle saygısızlık yapmam (her şeyden önce annem öyle yetiştirmedi diye düşünürüm) gel gör ki aynı muameleyi göremiyor insan 😅 o yüzden deccalden 5 dk önce doğmuş insanlarla sınandım heralde hep 🥲 eşinizle iyi geçinin o sizin yanınızda olsun size saygısı olsun yeter 💖 hayattaki en büyük rızkımız bize değer veren eşlerimiz 🧿 Allah seni benim beni de senin başından eksik etmesin diye dua ediyorum hep ❤️
Ben de öyle bir de kayınvalidesinden çeken çokmuş sanırım ben hani pek bilmiyorum bizim durumumuz farklı da Allah öyle insanlardan korusun diyim hepimiz iyi insanlarla karşılaşalım ❤️🙏

Kızlar haftaya detaylımız vaaar ❤️ detaylıya giden arkadaşlar nelere dikkat ettiniz gitmeden yürüyerek mi gittiniz aç tok çikolata kahve neler tükettiniz bebişler kıpırdansın diye ❤️ bizim kızın uyuma saatleri gündüz o saatler nazlı hatun ikindiye doğru anca uyanıyor 🤣 küçük hanımı biraz rahatsız edelim de ilk kez ağzını burnunu bi görelim istiyorum 🥹 hastane yürüyerek 15 dk bana yürüsem hareketlenir mi iyice mi uyur bilemedim

ay ben detaylıya girdim, perşembe de devlette detaylı var keşke her hafta olsa insan doyamıyor arkadaş
Kızlar devlette de detaylı ultrason herkese yapıyorlar mi? Ben bilkent şehir hastanesinden randevu alacaktım, önce doktora görünüyorsunuz sonra gerekli görülürse detaylı ultrason yapılıyor dediler

Kızlar devlette de detaylı ultrason herkese yapıyorlar mi? Ben bilkent şehir hastanesinden randevu alacaktım, önce doktora görünüyorsunuz sonra gerekli görülürse detaylı ultrason yapılıyor dediler
Canım ben devlet takipliyim bana detaylı ultrasonu özelde yaptır dedi doktor mecburen özelde yaptıracağım. Zaten 1 tane devlet 1 tane üniversite hastanesi var olduğum şehirde ikisi de özele git ya da Ankara Şehir Hastanesine sevk edelim dediler ben de onca kilometre Ankara’ya gideceğime özele gitmeyi tercih ettim hem maddi açıdan hem de zaman açısından. Bulunduğun şehre göre değişir yani

Canım gerekli görmesi değil de şöyle anlatayım bilkente gidiyorum ben de. ben normal kadın doğuma gidiyorum bir devlet hastanesinde orası bana yeşil alan açtı ve ben perinatoljiye başladım 12.haftamda riskli gebe olduğum için. Ordan detaylı ultrason için de sana alan açıyorlar gidip hemen orda radyoloji bölümünden randevu alıyorsun. Ama perinatoljiye gitmesen de ordaki kadın doğumlardan birine gidip de detaylı ultrason için talep açtırabilir. Bir de direkt gidip ben detaylı ultrason istiyorum dersen radyoloji sana randevu veriyor mu bilmiyorum. Benim hep hastanede geçince sürecim ben demeden ayarlamışlardı zaten. Ben sadece gidip saatini teyit ettim.

Eminim ki öyledir 😀 ama benim ayaklarım bir türlü ısınmıyor ya aşırı soğuk büyük ihtimalle hareketsiz olduğumuz için, geçen gece de ayy altları yandı 😀 karar versene bi diye konuşuyordum kendi kendime 😀 eşim de korkmuş bana bakıyordu endişeli 😀
Kız bende gündüz ayaklarımı sıcak hissetmiyorum ama uyumaya yakın yanıyor 😂

Kızlar haftaya detaylımız vaaar ❤️ detaylıya giden arkadaşlar nelere dikkat ettiniz gitmeden yürüyerek mi gittiniz aç tok çikolata kahve neler tükettiniz bebişler kıpırdansın diye ❤️ bizim kızın uyuma saatleri gündüz o saatler nazlı hatun ikindiye doğru anca uyanıyor 🤣 küçük hanımı biraz rahatsız edelim de ilk kez ağzını burnunu bi görelim istiyorum 🥹 hastane yürüyerek 15 dk bana yürüsem hareketlenir mi iyice mi uyur bilemedim
Yemeğimi yedim gittim bol su içtim onun dışında sıramı bekledim yürümedim bişey yiyip içmedim😂 gayet başarılı geçti zaten iki defa girdim ben detaylıya ikisi de aynı şekilde oldu

Back
X