Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Annemin seneler önce çıkmıştı genel cerraha gittik yağ bezesi demişti. Daha duruyor büyürse alırız demişti büyümedi de. Öyle bir şey de olabilir vücut kendisi yapabiliyor
Anladımgeçmiş olsun . Umarım önemli bir şey değildir.Hamile olunca insan daha korkuyor

Teşekkür ederim.Bendede ağrı yok .memem sertte değil yumuşak ,hala duruyor eğer geçmeçse haftaiçi doktora görünürüm
Ben takip ediyorum şimdilik süt gelince yumuşadı baya küçüldü gibi oldu.
Annemin seneler önce çıkmıştı genel cerraha gittik yağ bezesi demişti. Daha duruyor büyürse alırız demişti büyümedi de. Öyle bir şey de olabilir vücut kendisi yapabiliyor
Benim kız kardeşimin koltuk altında çıktı ilk sonra göğsüne sıçradı ama stresten sıkıntıdan olmuş damarları toplanmış büzülmüş ilaç kullandı küçüldü zaten stresi azalınca sertlikde kayboldu hâlâ var ama baya küçücük oldu yinede 30 yaşından sonra mamografi çekilecek doktoru istedi.

Ben takip ediyorum şimdilik süt gelince yumuşadı baya küçüldü gibi oldu.

Benim kız kardeşimin koltuk altında çıktı ilk sonra göğsüne sıçradı ama stresten sıkıntıdan olmuş damarları toplanmış büzülmüş ilaç kullandı küçüldü zaten stresi azalınca sertlikde kayboldu hâlâ var ama baya küçücük oldu yinede 30 yaşından sonra mamografi çekilecek doktoru istedi.
Evet stres çok etkili bir de vücudun kendi ürettiği de bir şeymiş. Aman kötü bir şey olmasın da allah korusun ya

Kızlar selam. Gebeliğimin en başından bu yana çok enteresan bir şekilde sivilce problemi yaşıyorum. Önce sırtımda çıkmıştı hafif omuzlarıma doğru yayılıyordu neyse dedim geçer ama geçmedi. Belime yayıldı, göğsümde tek tük çıktı ve çenem… Yani her gün ekleniyor. Ergenlikte bu kadar sivilce problemi yaşamadım, pcosluyum ona rağmen yaşamadım yani. Ne yapayım hamilelikte sivilcelere bir çözüm var mı özellikle vücut? Herhangi bir bitkisel şey kullanmak istemiyorum fayda etmedi etmediği gibi kudurttu resmen.

Kizlar doktorum akıntı için probiyotik yazdi pazartesi başlayacağım florayi düzenler demişti sarı akıntı için aynı sorunu yaşayanlar doktoruna danisabilir 🥲

Eklentiler

• Screenshot_2025-06-14-19-04-57-121_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2025-06-14-19-04-57-121_com.android.chrome.webp
    13 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar birçoğumuz akıntıya takılmış enfeksiyon harici hani bizim vajinamızı enfeksiyondan virüslerden koruyan bor akıntımız vardır hafif sarımtırak kokusuz olur bazen de beyaz olur. Birde bebeğimizi koruyan beyaz yağlı bir tabaka oluşuyormuş teninde ondan kaynaklı da akıntımızda artış olurmuş. Çok fazla kafanıza takmayın sonra korktuğunuz başınıza gelir

Kızlar selam. Gebeliğimin en başından bu yana çok enteresan bir şekilde sivilce problemi yaşıyorum. Önce sırtımda çıkmıştı hafif omuzlarıma doğru yayılıyordu neyse dedim geçer ama geçmedi. Belime yayıldı, göğsümde tek tük çıktı ve çenem… Yani her gün ekleniyor. Ergenlikte bu kadar sivilce problemi yaşamadım, pcosluyum ona rağmen yaşamadım yani. Ne yapayım hamilelikte sivilcelere bir çözüm var mı özellikle vücut? Herhangi bir bitkisel şey kullanmak istemiyorum fayda etmedi etmediği gibi kudurttu resmen.
Canım geçmiş olsun, cilt sivilcelerine glikolik asit iyi geliyor diye biliyorum, hamilelikte de kullanımı güvenli, kullandığın duş jelinden de kaynaklanmış olabilir değiştirmeyi dene istersen 🌸🙏🏻

Canım geçmiş olsun, cilt sivilcelerine glikolik asit iyi geliyor diye biliyorum, hamilelikte de kullanımı güvenli, kullandığın duş jelinden de kaynaklanmış olabilir değiştirmeyi dene istersen 🌸🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım 💛 Duş jelini sadece yaz aylarında deniz sonrası kullanıyorum. Hamile kalmadan önce de sonra da normal sabun kullanıyordum hiçbir şeyi de değiştirmedim. Ama gerçekten bir görseniz içler acısı sanki kurdeşen döküyorum o derece. Bir bakayım hangi ürünler var iyi gelen çok teşekkür ederim 😍

Canım geçmiş olsun, geçenlerde cildiye doktoruna gitmiştim yüzümde bir kaç tane çıktığı için önerebileceği krem istedim. Kullandım memnun kaldım. Paylaşabilirim 🌺

Canım geçmiş olsun, geçenlerde cildiye doktoruna gitmiştim yüzümde bir kaç tane çıktığı için önerebileceği krem istedim. Kullandım memnun kaldım. Paylaşabilirim 🌺
Çok teşekkür ederim canım, sevindim kremin iyi gelmesine rahatlatmıştır psikolojik olarak bile. Ayyyy o kadar mutlu olurum ki anlatamam benim her yer mayın tarlasına döndü belki işe yarar 🥹

Çok teşekkür ederim canım, sevindim kremin iyi gelmesine rahatlatmıştır psikolojik olarak bile. Ayyyy o kadar mutlu olurum ki anlatamam benim her yer mayın tarlasına döndü belki işe yarar 🥹
canım bunları verdi çok memnun kaldım, cildim çok hassas ve aşırı beyaz tenliyim. Sivilce varsa Her gece küçücük kullanabilirsin dedi, sonra haftada 3 falan dedi.

Back
X