Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    191
Bebişinin suyu azalıyor gibi durumla karşılaşırsaan bool su içip havuç suyu falan idare edersin hiç korkma. Zaten sürekli kontrol ettireceksin kendini. Ben neyin genişlediğini anlayamadım. Progestan fitil sayısı 200 leri geçmiş biri olarak inan insana güven veriyor. Endol de sana zararı olsa vermezdi doktor endişe etme 🩷
Rahim uzunlugu iyi ama genisleme var dedi bende anlayamadım rahim ağzı herhalde yani o an öyle bı an oluyor ki hic soramiyorum bisey

Çok haklısın canım 🩷 hangi hastanedeydin sen
Bugün devletteydi kontrolum ama doktoruma çok güveniyorum çok ilgili ve bilgili olmadı ozeldeki doktorumada danışayım diyorum ama Araftayim belinin ağrısı geçecek diyor aynı zamanda en büyük yan etkisi gözümü korkutuyor kullansam bı turlu kullanmasam bı turlu

Kızlar bebek arabası ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz ben Cybex düşünüyorum ama fiyatlar biraz pahalı galiba alan daha önce kullanan var mı
Bir de bebek kamerası ne düşünüyorsunuz ne alacaksınız, aldınız
Chicco bellagio aldım bebek arabasını, kamerayı da babam temudan almıştı hamile kalmadan önce. Telsiz philips aldım çok aşırı paralar harcamadım bu ürünlere

Çok geçmiş olsun canım sen aksatmadan iyiki gittin şimdi doğru tedaviyle bebeğin inşallah zamanını bekleyecektir 🌸 açılma vs yok ama değilmi doktorlar ne diyor ?

İnşallah canım, plasentam da biraz aşağıda o yüzden mi bilmiyorum sadece karından bakıyorlar, karından bakınca rahim ağzı uzunluğu iyi açılma yok denmişti ama sabah tekrar bakılacak

Kızlar gittim çıktım kontrolden belimden dolayı oturup kalkamadigimi gördü rahim uzunlugu iyi sıkıntı yok ama genisleme var dedi progestan vajen ve endol makat fitili verdi iki hafta yatak istirahati verdi aşağıda baskı hissedersen hemen gel dedi bel için yapacak bişey yok dedi

Yazdığını sonradan gördüm canım ben karın kasık bel ağrısıyla gitmiştim bende nst'de düzenli sancılar çıktığı için progestan iğne ve fitil, endol fitil ve hatta aynı gün 3 kez de ağızdan endol verdiler. Fitilin endol olduğunu sonradan öğrendim araştırınca ben de endişelendim yarın doktoruma soracağım bebeğin suyunu etkilemiş midir diye. Progestanı aksatma canım çok geçmiş olsun

Back
X