• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    239
Maalesef öyle. Kaşar peynir asla yiyemiyorum sadece lor peynir çıkartmıyor ondan da içim kıyıldı. Sürekli süt, kefir, yoğurt tarzı beslenmekten gına geldi. Her hafta gram gram kilo almam gerekirken ben de kilo veriyorum. -4 kilo gitmişti gözüm aydın -5 olarak devam ediyorum. Ekmeğin hiçbir türlüsünü diyetisyenim veremiyor şekerim tavan yapıyor yiyemedikçe sanırım kastan da kaybediyorum çok güçsüz hissetmeye başladım kendimi. Dün ailece dışarı çıktık annem bir küçük top 1 tl büyüklüğünde glutensiz şekersiz çikolata verdi al kızım kahve yanında bu bir şey yapmaz diye 168 e fırladı şekerim. Oturdum ağladım bunu hak etmiyorum şu kadarcık şeyden olmaz ya diye. Sinirlerim bozuk durumda…
Aşkım kıyamam ya 🥹 çok zor gerçekten ..

Ben başladım 32.haftadayım. kremi parmağıma alıyorum, pıt pıt dokunduruyorum tampon hareketlerle. Uyarmamış oluyorum
Ben cumartesi tam 32 oluyorum, haftaya ben de başlayım o zaman. Kahverengi bölgeye komple süreceğiz değil mi? Öyle bir bilgim var çünkü.

Kızlar iki gecedir bacaklarım ve ataklarım aşırı kaşınıyor böyle kendimi zor durduruyorum .. bugün doktorumu aradım haftaya çarşambaya olan randevumu pazartesiye çekim diye oda hayır direk bugün gelin dedi .. karaciğer değerleri için bakılması gerek dedi..ben taş düşürürkende yükselmişti o değerler kontrol altında tutulması lazım diyorlardı .. bakalım ne çıkıcak

Kızlar emzirme sütyeni ve atletini internetten alıp memnun kalan varsa yazabilir mi ?
Ben hem penye(evde kimse yokkken giymek için siyah ve beyaz) hem de Süngerli olandan aldım. Süngeri olan h&m, ebebek babymom ve suwenden aldım. H&m'inkini çok beğendim, daha rahat hissettirdi. Ebebek babymom marka olan da çok rahat içi dolgulu, dışı tene temas eden kısmı penye tamamen, 2 tane aldım suanda da giyiyorum rahat oldugu için. Penye olanı ise trendyoldan çok uygun fiyatlılardan aldım. Ürünleri ekliyorum kızlar.

Eklentiler

• 1000120271.webp
    1000120271.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 1000120273.webp
    1000120273.webp
    18 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000120274.webp
    1000120274.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 41
  • 1000120275.webp
    1000120275.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000120276.webp
    1000120276.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 35
  • 1000120272.webp
    1000120272.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar iki gecedir bacaklarım ve ataklarım aşırı kaşınıyor böyle kendimi zor durduruyorum .. bugün doktorumu aradım haftaya çarşambaya olan randevumu pazartesiye çekim diye oda hayır direk bugün gelin dedi .. karaciğer değerleri için bakılması gerek dedi..ben taş düşürürkende yükselmişti o değerler kontrol altında tutulması lazım diyorlardı .. bakalım ne çıkıcak
Geçmiş olsun canım inşallah öylesine sadece bir kaşıntıdır demek istiyorum 😑😍

Ben cumartesi tam 32 oluyorum, haftaya ben de başlayım o zaman. Kahverengi bölgeye komple süreceğiz değil mi? Öyle bir bilgim var çünkü.
Ben sadece ucuna sürüyorum. Ama bilmiyorum dogru mu yaptığımı. Bilen biri aydınlatırsa çook memnun olurum🫠

Gebelik şekeri ne beter birşeymiş yahu.

Sabah kahvaltıda domates yiyordum yükseltiyor diye çıkardım. Kaşar peynir yiyordum yükseltiyordum diye çıkardım. Daha ne yapayım bütün yediklerimi azalttım kilo veriyorum artık.

Ay benim bebiş önden gidiyor 3 hafta demişti doktor benimde karnım sertleşiyor böyle. Sonra geçiyor ama nasıl takip edeceğimi bilmiyorum. Günde kaç defa olduğunu mu takip edeyim.
Çok geçmiş olsun, yeni çıktı sanırım şeker 🥲 üzüldüm okuyunca hamileyken zor olmalı 😓

Canım inşallah mühim bir durum yoktur. Allah korusun. En güzelini demiş doktor hemen bakıp içini rahatlatacak inşallah.

Gebelik kolestazı teşhisi almıştım ya hani kızlar. Doktor dediki eğer değerlerin düzelirse takip ederiz bebeği yakından ve erken almamız gerekmez. 🥲🩷🥲🙏

Valla tükendim aşkım ya gözümün feri gitti açlıktan, aç gezmekten. Artık ağlıyorum sinirlerim bozuldu.
Emeğinizin karşılığını size musmutlu bakan gözlerle alacaksınız inşallah🩷 içim gidiyor gebelik şekeri çok zormuş burda okuduklarımdan anladım.

Gebelik kolestazı teşhisi almıştım ya hani kızlar. Doktor dediki eğer değerlerin düzelirse takip ederiz bebeği yakından ve erken almamız gerekmez. 🥲🩷🥲🙏
Yaaaaa çok güzel haber hadi inşallah dualarım seninle ve bebeğinle inşallah vaktinde gelir yavrun değerlerin düzelir 😍😍😍😍
Emeğinizin karşılığını size musmutlu bakan gözlerle alacaksınız inşallah🩷 içim gidiyor gebelik şekeri çok zormuş burda okuduklarımdan anladım.
Maalesef çok zor 🥺 Ahhhh inşallahhhh hep o pipilim için sabrediyorum başka türlü sabredilemezmiş zaten 😍😍

Kuzum şekerden mi acaba kaşınıyor diycem de karaciğerle de alakalı sorun vardı. İnşallah normal bir şeydir aman çıkmasın başına bir şey daha ya.

Kızlar bir de kundak böyle birsey aldım. Çevremde çok önerdiler. Sm beden

Eklentiler

• 1000120299.webp
    1000120299.webp
    63 KB · Görüntüleme: 81
Kuzum şekerden mi acaba kaşınıyor diycem de karaciğerle de alakalı sorun vardı. İnşallah normal bir şeydir aman çıkmasın başına bir şey daha ya.
Kolestasdan şüphelendiler galiba hemen bugün çağırdığına göre 😂 Gpt uyuzda olabilir dedi Töbee panik atağım tuttu Ahahhaha sonra bilgileri düzgün verince oda kolstazdan şüphelendi

Geçmiş olsun canım inşallah öylesine sadece bir kaşıntıdır demek istiyorum 😑😍
Vallaha iki hafta önce taş düşürürken safra kesesi taşı karaciğer enzimleri baya yüksekti umarım öylesine bir kaşıntıdır bencede ama bakalım

Yaaaaa çok güzel haber hadi inşallah dualarım seninle ve bebeğinle inşallah vaktinde gelir yavrun değerlerin düzelir 😍😍😍😍

Maalesef çok zor 🥺 Ahhhh inşallahhhh hep o pipilim için sabrediyorum başka türlü sabredilemezmiş zaten 😍😍
Canım benim Allah razı olsun. Ettiğin her dua misli ile senş bulsun 🩷

Harbiden annelik bu demek. onlar için sabrediyoruz. Dün doktor kontrolünde hocam son haftalar geliyor mutluyum heyecanlıyım dedim. Ama sen de cok iyi sabrettin dedi. ☺️

Back
X