• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Anladım canım teşekkürler 🌸Sanırım bende oturarak kılmaya başlayacağım ,bugün ayakta kılayım dedim ama namazdan mı kasılmalarımdan mı karnımda ağrı hissetim belkide şeytanın vesvesesi 🤦🏻‍♀️
Valla ben ilk günden beri hep oturarak kıldım canm göbek büyüyünce o bile zor olacak sıkışıyor

Aşkolar ben bir kaç gündür göbek deliğimin hizasında sol tarafta sadece tuaf bir gerginlik sanki birşey çok uzaktan birşey hareket eder gibi nasıl adlandıracağımı bilmediğim birşey . Ama bana şimdi bebek o yükseklikte olamaz diyorlar yani yüksek yerler oralara ancak 6/7/8 aylar gibi çıkar diyorlar

2.sezaryende ne kadar önce alıyorlar bebeği? Kızım 39 da alınmıştı ama 2.sezaryende daha erken alıyorlar dediler çevremden, tecrübesi ya da bilgisi olan var mı acaba
38 civarı alıyorlar genelde. Tam günü dolmadan iki hafta önce ☺️
Hepsi kadın doğum doktoru muydu peki canım
Evet canım ❤️
Aşkolar ben bir kaç gündür göbek deliğimin hizasında sol tarafta sadece tuaf bir gerginlik sanki birşey çok uzaktan birşey hareket eder gibi nasıl adlandıracağımı bilmediğim birşey . Ama bana şimdi bebek o yükseklikte olamaz diyorlar yani yüksek yerler oralara ancak 6/7/8 aylar gibi çıkar diyorlar
Benim hep oralarda pıt oluyordu. Şimdi dediğin gibi bir gerginlik ağırlık oluyo gibi o bölgede. Ay olur mı 15 20 cm oldu bebeler. Oraya da etki eder hem dr usg bakarken göbeğimin üst tarafında gezdiriyor artık cihazı 🥰 hiiiç bakma ele güne hıh 😅 bebiş o tadını çıkar 😘

Hanımlar banyoda çok az ayağım kaydı düşmedim fazla sarsıcı da değildi ağrı vs de yok birşey olmaz demi

Evet canım ❤️

Benim hep oralarda pıt oluyordu. Şimdi dediğin gibi bir gerginlik ağırlık oluyo gibi o bölgede. Ay olur mı 15 20 cm oldu bebeler. Oraya da etki eder hem dr usg bakarken göbeğimin üst tarafında gezdiriyor artık cihazı 🥰 hiiiç bakma ele güne hıh 😅 bebiş o tadını çıkar 😘
Ya gerginlik evet ama diyorum bebek değildir sonrada neden tek solda diyorum iki hafta öncede sol boşkultada tuaf bir hissiyat gelmişti yani şimdiye kadar olmayan birşey gıdıklanma mı desem bir birşeyler işte 🤣

Son düzenleme:

Evet canım ❤️

Teşekkür ederim canım, benim hastanede tek bir kadın doğumcu var bakalım ne yapacaklar

Hanımlar banyoda çok az ayağım kaydı düşmedim fazla sarsıcı da değildi ağrı vs de yok birşey olmaz demi
Çok geçmiş olsun allah korusun beterinden. Bacağın ayrılır gibi mi oldu? Geçenler de köpeğim balkonda birden korkup su kabını devirdi ben de kaydım, bacağım ikiye ayrılır gibi oldu. Çok şükür bir şey olmadı, olmaz da allahın izniyle 💖

Kızlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum artık normal mi bu yorgunluğum falan hep geçti endişeleniyorum biraz 😞 ikinci trimester dayım diye mi böyle acaba bi enerji geldi

Çok geçmiş olsun allah korusun beterinden. Bacağın ayrılır gibi mi oldu? Geçenler de köpeğim balkonda birden korkup su kabını devirdi ben de kaydım, bacağım ikiye ayrılır gibi oldu. Çok şükür bir şey olmadı, olmaz da allahın izniyle 💖
Bacağım ikiye ayrılır gibi de olmadı hafif kaydı o kadar. Çok pinpirikleniyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰

Kızlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum artık normal mi bu yorgunluğum falan hep geçti endişeleniyorum biraz 😞 ikinci trimester dayım diye mi böyle acaba bi enerji geldi
Ama ikinci trimester hamileliğin balayı diyorlar birinci ve üçüncü trimesterle bence aynı tutulamaz. Ben de yorgun değilim ilk trimesterde hep uyudum sürekli uykum vardı şimdi maşallah enerjim yerinde, uyku yeterli geliyor. Her işimi rahat rahat yapabiliyorum. Bence korkmamalısın artık vücutta hamileliğe alıştı onu da hatırlamak lazım.

Böyle bir şey çıktı karşıma bizim bebelerin dönemi tam da 🥰

Eklentiler

• IMG_5287.webp
    IMG_5287.webp
    20 KB · Görüntüleme: 77
Keşke bende rahat bir genelik geçirsem. Kum döküyorum ağrılarım çok fazla. Bulantı ve baş dönmesi de yapıyor. Uyumaya hasretim. O yüzden telaş yapma tadını çıkar

Bu kadar ayrıntılı ve güzel anlatım için çok teşekkür ediyorum gerçekten 🙏🏻🌸 çok şanslısınız ne güzel, çok sevindim. İstanbul mu acaba, İstanbul’sa hangi hastane, ay umarım istanbuldur 🙏🏻 dür canım çok sıkılmıştı gerçekten isimli bir hastaneye gidip kilo ve tansiyon bakımı 0, 17 haftalık gebeyim bir kere tahlil oldum ilk öğrendiğimde yani 3 ay önce. Allah iyi doktorlarla iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🙏🏻
Amin canim senle konuşmustuk hangi hastaneye gidiyorum demiştin

Keşke bende rahat bir genelik geçirsem. Kum döküyorum ağrılarım çok fazla. Bulantı ve baş dönmesi de yapıyor. Uyumaya hasretim. O yüzden telaş yapma tadını çıkar
Ben onceki gebeligimde 6. Haftadan 13. Haftaya kadr cektm dusmuyordu tas allahm o cocuk nasil karnmda durdu hale hayret icindeym. Dogm sancisi da yasadm ama o berbatti. Insallh sen rahatlikla atlatirsn. Kum yine tastan iyi diolar

Çok çok geçmiş olsun🌸

Ama ikinci trimester hamileliğin balayı diyorlar birinci ve üçüncü trimesterle bence aynı tutulamaz. Ben de yorgun değilim ilk trimesterde hep uyudum sürekli uykum vardı şimdi maşallah enerjim yerinde, uyku yeterli geliyor. Her işimi rahat rahat yapabiliyorum. Bence korkmamalısın artık vücutta hamileliğe alıştı onu da hatırlamak lazım.
Evet doğru söylüyorsunuz, ben de ilk 3 ay çok çektim mide ağrıları, bulantılar, kalça ağrısı, yorgunluk herşey vardı. 3 ay bitti sanki bıçak gibi kesildi belirtiler

Back
X