Olsun ne güzel maşallah de tadını çıkart hamileliğinEvet doğru söylüyorsunuz, ben de ilk 3 ay çok çektim mide ağrıları, bulantılar, kalça ağrısı, yorgunluk herşey vardı. 3 ay bitti sanki bıçak gibi kesildi belirtiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun ne güzel maşallah de tadını çıkart hamileliğinEvet doğru söylüyorsunuz, ben de ilk 3 ay çok çektim mide ağrıları, bulantılar, kalça ağrısı, yorgunluk herşey vardı. 3 ay bitti sanki bıçak gibi kesildi belirtiler
Ben 11 haftada kanama olurken. Hastaneye gidiyordum orda toprakta ayakkabım kaydı birden yere pat diye yere oturdum. Bir sorun olmadı. Geçen gün kucağımda oglum varken düştüm bisey olmadıBacağım ikiye ayrılır gibi de olmadı hafif kaydı o kadar. Çok pinpirikleniyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin![]()
Canım geçmiş olsun. Dudak kısmının yanında sıvı birikmesi oluyor şişlik gibi onu mu yaşadınCanım kızlarenfeksiyon derdim vardı, kadın doğumcum bunun için hastaneye git bu çok büyük orada temizlesinler demişti . Az önce acilden geldim kadın doğuma yönlendirdiler oradaki doktorda temizlemek istemedi 1/2 güne kendisi patlıyacak deri incelmiş dedi . Bende kanama bozukluğu var genetik bir hastalık o yüzden neşter veya iğne tarzı şeylerle girip çıkıp o enfeksiyonun deriyi açmam lazım ama kanaman çok olur ve bu kez başka bir sorunla uğraşmayalım kendi kendine açılmasını bekleyelim dedi .
kadın birde dediki zaten böyle şeylerde hep hamilelikte oluyor olmayacak ne kadar tuaf şey varsa hepsi olur
bu arada sağolsun bebeğimizde gösterdi
ben biraz gergin ve sinirli bir gün geçirmiştim bebek hiç durmuyor du
sol tarafta ve hep o tuaf bir hissiyat var ne aceba dediğim yerde elleri kafası felan demekki bebeğimi hissediyormuşum
galiba
![]()
İyi diyelim iyi olsun hersey Sen nasılsın canımKızlar nasılsınız ? Herkes iyi mi ? Bir sorunu olan varmı
Yok canım bu bacakla vajinaya yakın bir bölgede şişlikte demedi aterom dedi bu normal sivilce yada enfeksiyon değilmiş . Ama kanama bozukluğum olduğu için işlem uyguluyamadı mağlesefCanım geçmiş olsun. Dudak kısmının yanında sıvı birikmesi oluyor şişlik gibi onu mu yaşadın
Allah koruyor gerçekten yaBen 11 haftada kanama olurken. Hastaneye gidiyordum orda toprakta ayakkabım kaydı birden yere pat diye yere oturdum. Bir sorun olmadı. Geçen gün kucağımda oglum varken düştüm bisey olmadı
Benim de öyle bir iki kere daha oldu daha yokBen bu bebeği bi hissediyorum gibi bi hissetmiyorum gibi delirtecek bu çocuk beni![]()
Aynen öyle valla bugün de hiç keyfim yok sağ kasığıma bi ağrı giriyor moralim bozuldu, yarın randevum var perinatoljide söylicem de üffff hiç gidesim bile yokBenim de öyle bir iki kere daha oldu daha yokbebek değil mi acaba diyorum başka bir şey mi diyorum sonra saçmalama bebek diyorum
![]()
Büyüyor bebişlerimiz aşkım ondandır kötü düşünme hemenAynen öyle valla bugün de hiç keyfim yok sağ kasığıma bi ağrı giriyor moralim bozuldu, yarın randevum var perinatoljide söylicem de üffff hiç gidesim bile yok
Karıncalanma gibimi Sendede ?Ben bu bebeği bi hissediyorum gibi bi hissetmiyorum gibi delirtecek bu çocuk beni![]()
Valla inşallah emin değilim ya tedirginlikten ölcemBüyüyor bebişlerimiz aşkım ondandır kötü düşünme hemen![]()
Gibi dibiKarıncalanma gibimi Sendede ?
Çok şükür canım iyiyimİyi diyelim iyi olsun hersey Sen nasılsın canım![]()
Yani tuaf birşeyValla inşallah emin değilim ya tedirginlikten ölcem
Gibi dibi
Benimde yürürken kasıklarım böyle geriliyorAynen öyle valla bugün de hiç keyfim yok sağ kasığıma bi ağrı giriyor moralim bozuldu, yarın randevum var perinatoljide söylicem de üffff hiç gidesim bile yok
Ay inş yoktur canım benim de hem enfeksiyon çıkmıştı hem protein ama antibiyotik kullanınca tekrarladım idrar testini protein gorunmediÇok şükür canım iyiyimProtein kaçağım vardı günlerdir onla uğraşıyorum. 24 saatlik idrar bieiktiriyorum şuan
Gebelik zehirlenmesi vs varmı diye bakıyorlar
Ben bilkentte perinatolojide takipliyim hem de özel hastanede hem de devlet hastanesindeHerkese merhaba Ankara’da olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmi ? Hangi hastanede takiplisiniz