2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Ay sorma yavrum ya endokrin talipliyim ben şimdilik iyidi en son 10 haftalıkken kan vermiştim geçen hafta cuma tekrar kan günümdü tsh dişik çıltı 0,52 en son 10 cü haftalarda 2,52 di bakalım ilaç ismi dozaj felan soruyorlar . Galiba ilaç başlatacak . Tüp bebek Hocamada yazdım bakalım o nediyecek . Galiba benim kilo alamama bu yüzdendi . 🤣 sen nasılsın aşkom ?
Ya kilo alma iyi bir şey değil almak zaten de bu tarz sorunların da olmasın inşallah. Rahat rahat atlat hamileliği. İyiyim aşkım ben de yoruldum işten geldim pertim artık hiç uyuyamıyorum bi tuhaf oldum 😞

Cokta yorulmadim aslinda ama denk geldi belkide

Alişmişiz evi temiz gormeye duramiyorz eşim yardimci oluyor ama erkegin yaptigi işte yalapşap oluyor

Şeker ölçeri kendinizmi aldiniz acaba eczaneden bende takip etmek istiyorum özellikle yemek yedikten sonra nedense bi anda halszlesiyorum sersemliyorum .
Annemın var cıhazı o ölçüyor aksam yemekten sonra 120ydi suan 88 iyi gibi ama satılıyor galıba ya alabılıyosun diye biliyorum

Aşkım hala çalışıyormuşum ya ? Alsana rapor kıyamam uyuyamayacak başlamıssın
Aşkım bizim aile şirketi ben üniversiteden sonra hemen babamla çalışmaya başladım. Yaz dönemi de çok yoğun geçiyor bizim babacığımı bırakmak istemiyorum 🥹 doğuma kadar allah izin verdikçe çalışcam 32 den sonra dinlenirim artık

Kızlar günaydın ben bu gece ilk defa sırt üstü yatamamaya başladım bi tuhaf oldum çok erken değil mi ya? Sağıma soluma dönünce daha rahat ediyorum ama onda da uykudan randıman alamadım mal gibiyim uyuyamadım asla 😂😂 çiş sorunu geçmişti gece kalkmıyordum birkaç gündür yine başladı çişten ölüyorum bebe büyüme atağında galiba 😂😂 sizin nasıl?
Valla ben 12.haftadan beri hamile yastığı kullanıyorum yoksa napardım bilmiyorum 😄 Sırt üstünde sorun yok da ben hep yüz üstü yatardım ve uyurken sürekli yüz üstü dönüyorum yastık bunu engelliyor. Mesane konusundan da bahsetmişsin ben de aynıyım 1 yudum içsem lavaboya koşuyorum 😂

Valla ben 12.haftadan beri hamile yastığı kullanıyorum yoksa napardım bilmiyorum 😄 Sırt üstünde sorun yok da ben hep yüz üstü yatardım ve uyurken sürekli yüz üstü dönüyorum yastık bunu engelliyor. Mesane konusundan da bahsetmişsin ben de aynıyım 1 yudum içsem lavaboya koşuyorum 😂
Hahaha çok komik ve tatlıyız gerçekten ya 😂😂😂 yüz üstü nasıl güzel bir uyku şeklidir allahımmmmmm çok özleyeceğim deli gibi uyumalarımı 😂🤩 hahah dimi ya sanki çok çiş var gibi hissediliyor ama azcık azcık yapıyorum çok komik gerçekten 😂

Hahaha çok komik ve tatlıyız gerçekten ya 😂😂😂 yüz üstü nasıl güzel bir uyku şeklidir allahımmmmmm çok özleyeceğim deli gibi uyumalarımı 😂🤩 hahah dimi ya sanki çok çiş var gibi hissediliyor ama azcık azcık yapıyorum çok komik gerçekten 😂
Ahh şimdiden böyleyse son aylarda Allah yardımcımız olsun 😄 Evet evet hep o mesaneye baskıdan işte 😂

Aşkım bizim aile şirketi ben üniversiteden sonra hemen babamla çalışmaya başladım. Yaz dönemi de çok yoğun geçiyor bizim babacığımı bırakmak istemiyorum 🥹 doğuma kadar allah izin verdikçe çalışcam 32 den sonra dinlenirim artık
Ya evet babaşinse ozaman yapacak birşeybyok yormadan kendini az az prenses prenses takıl 🌸🌸

Kızlar midem çok fena yanıyor ya 🙄 kızarmış balık ekmek yedim alman usulü Masal111 Masal111 deyince canım çekti aldksllsldl Beni maffetti Napacam ben

Hoşuma da gidiyor işte baskı yapıp beni bu hale getirmesi gerçekten annelik delilikmiş 😂😍
Hahaha ay az önce sandalyede dik oturamadım sonra iki büklüm bi acayip oturabildim çok gariban bir pozisyondu ve hoşuma gitti göbeğim de çok tatlı göründü gözüme video çektim 🥲 Cidden delirmişiz 😂

Cokta yorulmadim aslinda ama denk geldi belkide

Alişmişiz evi temiz gormeye duramiyorz eşim yardimci oluyor ama erkegin yaptigi işte yalapşap oluyor
Öyle ama hiçbir şey senden ve karnındakinden kıymetli değil canım 🌸 Bak ben bugün kurutma makinesinden 3 gün önce çıkarttığım çamaşırları ancak katlayacak enerjiyi buldum. 3 gündür koltukta duruyordu ve umrumda değil 😜 Sana da tavsiye ederim zaten doğumdan sonra evi bol bol dağınık göreceğiz, alıştırma olur 😂

Merhaba Hacettepe ve medical parka gidiyorum
Mp keçiören mi ? Hangi doktor acaba ? Benm 1 ay sonra ayrıntılı ultrason için randevum var ferda akkıyal. Kd için de özge özer hanım. Paket için karar veremedim. Etlik şehir has. hiç beğenmedim. Normal kontrollerim pursaklar dev has. 16. Haftadayım kusmalarım devam ediyor. Tahriş oldu yemek borusu. Çok yorgunum. 😓😓😓

Hahaha ay az önce sandalyede dik oturamadım sonra iki büklüm bi acayip oturabildim çok gariban bir pozisyondu ve hoşuma gitti göbeğim de çok tatlı göründü gözüme video çektim 🥲 Cidden delirmişiz 😂
Hahahha çok güzeldir o duruş aşırı eminimmmm 😍😍😍😍🥹
Nasıl çalışıyorsun canım saatlerin belli mi? Ben de kurumsal bir şirkette çalışıyorum en erken 32’de ayrılmak istiyorum nasip olursa senin gibi
Canım aile şirketi bizim sabah 9 akşam 5-6 çalışıyorum. İş yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebiliyor tamamen yoğunluğa ve işe bağlı.

Esmoss60 Esmoss60 bnm eşime de msj atmışlar doğum paketi için. Psikolog görüşmesi 1 kez ve 9 ay içinde ne zaman isterseniz yazıyor. Hangi doktoru seçtiniz acaba hanımlar ?

Özge Yücel Çelik'ten paket aldım ben 1 kere muayene oldum uzun bakıyor, sevdim kendisini. Hastaneden verilen broşürde psikolog görüşmesi 12. haftaya geçerli yazıyordu hastaneye soruyum 😊

Back
X