Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    193
Kizlar 18.haftamdayim bugun buzdolabini sileyim dedim karnima agri girdi bir anda hafif leke geldi önce beyaz bi akinti geldi sonra hafif kırmızıya yakin bi leke geldi öncedende bir kez böyle olmuştu doktor progstrn yazmisti 10gun kullan agrin olmzsa birak demişti. Eşime haber verip hstaneye gitmelimiyim şimdi eşim kizcak bana muhtemelen iş yaptim diye napcam bilmiyorum.Gitmelimiyim sizce karin ağrisi hala devam ediyor.

Hanımlar rahim ağzı neden dolayı kısalıyor. Doktorum bana normal uzunlukta dedi de sizler bahsettikçe merak ediyorum kısalmasına bir sebep var mı diye
Ben histereskopi olmuştum benim Rahimde perde vardı doktorlar buna bağladı rahim yetmezliğini

Kızlar ikinizin de şu an iyi olmasına bir şey olmadığına çok sevindim. İkiniz de dikkat edin ağır iş, hareket vs yapmayın boşverin evi barkı da afedersiniz bok götürsün. Hepsi halledilir daha sonra şimdilik dinlenin biraz keyif yapın ❤️
Öyle valla ablam geliyor eşimde yapıyor sağolsun lar diğer gebeliğimde kv de kalmıştım doğuma kadar yatmıştım şimdi hayatta değil. Allah razı olsun çok ilgilenmiş benimle

Ben de çıktım şimdi çok şükür rahim ağzını ölçtü yine her zamanki gibi pek sorun yok dedi. Zaten en başından beri ilişki yasak. Progestana da devam 2 tane fitil valla yerimden bile kalkmadım nerdeyse. Sana da geçmiş olsun bana iyi dedikleri de 28 falan he 😀😀 işte kötü gönüle teselli
Canım sanada çok geçmiş olsun sık sık kontrol olunca kısasa da olsa anlaşılır ya önlem alınır ❤️ güzel düşünelim hep ❤️

Kizlar 18.haftamdayim bugun buzdolabini sileyim dedim karnima agri girdi bir anda hafif leke geldi önce beyaz bi akinti geldi sonra hafif kırmızıya yakin bi leke geldi öncedende bir kez böyle olmuştu doktor progstrn yazmisti 10gun kullan agrin olmzsa birak demişti. Eşime haber verip hstaneye gitmelimiyim şimdi eşim kizcak bana muhtemelen iş yaptim diye napcam bilmiyorum.Gitmelimiyim sizce karin ağrisi hala devam ediyor.
Git canım tabi kontrol etsinler ya bırak bişey yapma buzdolobini pis kalsın

Öyle valla ablam geliyor eşimde yapıyor sağolsun lar diğer gebeliğimde kv de kalmıştım doğuma kadar yatmıştım şimdi hayatta değil. Sağolsun çok ilgilenmiş benimle
Allah iyi insanları yanımızdan eksik etmesin. Aaa rahmetli mi oldu? Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. İyi kalpli, niyetli kayınvalide zor artık şu devirde maalesef

Ben geçen hafta çok ayakta kaldığım bir gün hafif bi leke gördüm. Gitmedim doktora, yorulduğum için olduğunu tahmin ettim. Bugün doktora söyledim böyle böyle diye. Eğer 1 çay kaşığını geçecek kadar tekrar ederse gelirsin dedi. Git gitme diyemem ama en azından devam etmezse stres yapma dinlen biraz

Canım aklında kalacağına gidilmesi taraftarıyım. Kızsın bir şey olmaz biraz kızar sonra susar. Sonrasında da ikinizin de içi rahat eder ama bence git.

Normalde yarin randevum vardi yarina kadar beklesemmi bilmiyorum bi kez geldi daha gelmedi ciddi bisy olsa gelirdi yine diye dusunuyorum acaba enfeksiyonmu kaptim bilmiyorum
Ağrın devam ediyormu ediyorsa git canım

Ben geçen hafta çok ayakta kaldığım bir gün hafif bi leke gördüm. Gitmedim doktora, yorulduğum için olduğunu tahmin ettim. Bugün doktora söyledim böyle böyle diye. Eğer 1 çay kaşığını geçecek kadar tekrar ederse gelirsin dedi. Git gitme diyemem ama en azından devam etmezse stres yapma dinlen biraz
Benim o kadar gelmedi hafif geldi zaten kirmizmsi degl pempemsi biseydi yarin randevu gunum bugun tekrarlamazsa yarin giderim diye dusundum vallahi elim dursa kolum durmuyor Yatmakta skıcı geliyor ama anladim yorulunca boyle lekelenme oluyor 🤦

Allah iyi insanları yanımızdan eksik etmesin. Aaa rahmetli mi oldu? Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. İyi kalpli, niyetli kayınvalide zor artık şu devirde maalesef
Kanser tedavisi görüyordu nerdeyse 2 yıldır hastane ev çok yoruldu kız torun çok istiyordu ama göremedi biz çok iyiydik arkadaş gibi yeri mekanı cennet olsun amin🤲

Nasılsın balım sen iyi misin? LadyNurr LadyNurr
Ay sorma yavrum ya endokrin talipliyim ben şimdilik iyidi en son 10 haftalıkken kan vermiştim geçen hafta cuma tekrar kan günümdü tsh dişik çıltı 0,52 en son 10 cü haftalarda 2,52 di bakalım ilaç ismi dozaj felan soruyorlar . Galiba ilaç başlatacak . Tüp bebek Hocamada yazdım bakalım o nediyecek . Galiba benim kilo alamama bu yüzdendi . 🤣 sen nasılsın aşkom ?

Canım aklında kalacağına gidilmesi taraftarıyım. Kızsın bir şey olmaz biraz kızar sonra susar. Sonrasında da ikinizin de içi rahat eder ama bence git.
🤦Zaten cok pimpirikli eşim surekli tembihliyordu iş yapma diye 😐Agri kesildi şu an agri yada lekelenme yok ama duruma gore acile giderim eşimede soylemem artik iş yaptim diye napim🤦😐

Şu an kesildi Agri canim tekrarlarsa giderim
Acile giderim olmazsa şu an randevusu dolu zaten doktorun oturmk yatmakta skici geliyor
Ama boyle oluncada kendimi suclu hissediyorum😐
Olsun sen hep dikkat et canım kontrol et leke gelirmi falan diye demekki zorlandın ki leke geldi ben de rahim yetmezliği olduğu için çok tedirgin olurum senide korkutmak istemem sende öyle sorun yok sonuçta kusura bakma canım yanlış bisi yazdiysam

Olsun sen hep dikkat et canım kontrol et leke gelirmi falan diye demekki zorlandın ki leke geldi ben de rahim yetmezliği olduğu için çok tedirgin olurum senide korkutmak istemem sende öyle sorun yok sonuçta kusura bakma canım yanlış bisi yazdiysam
Yok canim estağfurullah.
Benimde Rahimde sekilsel olarak farklilik var kalp seklinde demisti doktor Onun bi etkisi olurmu bilmiyorum ama biraz zor geciyor hamilelik yurudugumde hemen kasiklarim agriyor Rabbim zorumuzu kolaylaştirsin.inşallah herkes saglikli bi sekilde yavrusunu kucagina alir .

ay ben de çok merak ediyorum adam gibi şöyle bi muayene edilmedim bu zamana kadar gerçekten allaha emanet geldiğimi düşünüyorum. Çarşamba kontrole gidince sorcam hepsini.
Aynen canım doktorunu güzel seç memnun olmazsan yine değiştir. Ben çok şanslıyım bu konuda zaten 3 yıldır tek gittiğim doktor. Allah razı olsun her konuda açıklama yapar yardımcı olur

Back
X