Evet canım teşekkür ederimAyy ikiz mii maşAllah çok sevindimzamanında,sağlıkla kavuşun inşAllah. Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor bu arada Ekimin ortalarına doğru selamlaşırız
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım teşekkür ederimAyy ikiz mii maşAllah çok sevindimzamanında,sağlıkla kavuşun inşAllah. Doğum tarihlerimiz aynı görünüyor bu arada Ekimin ortalarına doğru selamlaşırız
![]()
Gerçi doğru Ekim annesi olarak görünüyorsun ama ikiz olunca işler değişiyor.Evet canım teşekkür ederimben 4 Eylül görsem tamamdır biz o kadar gidemiyoruz 34. Hafta en erken bana iyi ama keşke o kadar ilerlesem
![]()
Bende sık sık değiştiriyorum birde ilk gebeliğim Nişanla filan kariştirim diye korkuyorumEvet iç çamaşırımı ben günde üç kez falan değiştiriyorum ne olduğunu da anlamıyorum hele dün kasığıma bi ağrı girdi sonra belime bir de lök diye akıntı geldi mi aklım yerinden uçtu nasıl fırladım yataktan bilemedim, sorma baktım ki akıntıymış
Yok yok nişan öyle olmuyo pembemsi ya da damar damar kan oluyo içinde endişe etmeBende sık sık değiştiriyorum birde ilk gebeliğim Nişanla filan kariştirim diye korkuyorum![]()
Seninde mi ilk gebelik canimAhahahahahh bacaktan çatlıyorsan göbekten de çatlama ihtimalin çok yüksek ama şu anki kilon ideal olduğu için çatlamamışsındır. Bebiş büyüdükçe değişkenlik gösterebilir umarım hiç çatlamazsın. Ben 70’lerdeyim ve göbüşüm de büyüdü hâliyle ve çatladım. Olsun böyle de çok seviyorum kendimi ilk bebeğimden eserler![]()
Ben ilk defa bugun yedim kaşar peyniri suzme peynir yiyordum ekmeksiz öyle.. yok canim gec saatte hic bisey yemiyorum aksam 7 buçuktan sonra ara ögünü bile kestim artik dusun yani.Tam buğday ekmeği önermişti diyetisyenim neyse gittim aldım kahvaltıda 2,3 tane yedim ilk gün 1 saat sonunda ölçüm yaptım 150,160’lardaydı değer akşam yediğimde de aynı şey oluyordu 1 tane yediğimde de yükseliyor ben şu ânlık tamamen kestim ekmeği ve değerlerim güzel gece geç saatlerde yiyorsan da açlık değerini etkileyebilir deneyip kontrol etmende fayda var. Kaşar peyniri önermedi bana tüketmiyorum artık. İnşAllah bir an önce kontrol altına alırsın (ilaçsız)![]()
Demekki göbüşü fazla büyümedi benim eşimde diyor 7 aylik olmana rağmen göbeğin küçük diyor :)Uçmuş gerçekten boşver ne kadar götürürse arkadaşım hiç bişey kullanmadı geçen doğum yaptı çatlamadıçatlayan çatlıyor bi şekilde. Bende bakalım muhtemelen son haftalarda çatlarım bi kaç gündür karnım baya büyüyor
![]()
AZ kaldi çok şükür benim şafak 70 e düştüYok yok nişan öyle olmuyo pembemsi ya da damar damar kan oluyo içinde endişe etmeyani benim öyle olmuştu az kaldı sabredicez sonra arkamıza bakıp bu günlere gülcez
![]()
MaşallahAZ kaldi çok şükür benim şafak 70 e düştü![]()
Canım ben 22. haftamda nst ye girdim. Gerek görüldüğü taktirde bakılıyor bir şey olmaz yani merak etmeHanımlar günaydın
Benim bir daha ki kontrolüm 32.haftama 1 gün kala takipli olduğum hastanede 32den sonra NST yapılıyor muhtemelen gittiğimde yine haftamı soracaklar, NSTye girsem bir problem olur mu ki
Evet ilk hamileliğimSeninde mi ilk gebelik canimaman çatlarsakta yapcak bisey yok en azindan önlem aldim derim
![]()
Üzüldüm açıkçasıBen ilk defa bugun yedim kaşar peyniri suzme peynir yiyordum ekmeksiz öyle.. yok canim gec saatte hic bisey yemiyorum aksam 7 buçuktan sonra ara ögünü bile kestim artik dusun yani.
Evet ya iki bebek nasıl var diyorlar bana daDemekki göbüşü fazla büyümedi benim eşimde diyor 7 aylik olmana rağmen göbeğin küçük diyor :)
İnşallah gerçekten Ekim annesi olurumGerçi doğru Ekim annesi olarak görünüyorsun ama ikiz olunca işler değişiyor.
Nerde okudum hatırlamıyorum ama birisi NST tetikliyor vs yazmıştı ondan aklıma takıldıYok kız nst zarar veren bişey değil ben giriyorum her kontrolde 3 defa girdim bugün kontrol var belki yine girerim
Tamamdır bende rahatlıkla yaptırırımCanım ben 22. haftamda nst ye girdim. Gerek görüldüğü taktirde bakılıyor bir şey olmaz yani merak etme
Yok yok canım rahat ol nst bişey değil ki radyasyonu bile yokNerde okudum hatırlamıyorum ama birisi NST tetikliyor vs yazmıştı ondan aklıma takıldı
Tamamdır bende rahatlıkla yaptırırım![]()
Aaa Antalya’da bu hesabın sahibi. Ben yaptırırken hep önüme çıkıyordu güzel yapıyor benceEki Görüntüle 3622996 Şu nasıl sizce kızlar