Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu gün resmen benim gögsümü kaldırdı hareketiBen bu dayanmayı hem sağda hem solda hemde göğsümde hissediyorumyani yer değiştirince oralarda hissediyorum tam ortası hariç
doktora gidince soruyum bi plasentanın yerini felan
Aynen az kaldı hatta yazan tarihten 1 hafta 10 gün önce kavuşacak gibiyiz sezaryen olacağı içinSormaa ben de saldım iyice serviks mm sormuyorum bile nasılsa çok kötüyüse söyler diye gerek duymuyorum sonra her seferinde ben ağlayarak çıkıyorum gerek yoksenin daha az kaldı
uygulamadaki tarih doğruysa
Aynen değişmez artık bebeğin alanıda daralıyor iyiceBu gün resmen benim gögsümü kaldırdı hareketibence artık plesentanın yeri değişmez haftalar büyüdü
Geçer tabi oo bak kaç ay geçtiHaklısın valla o da su gibi gelip geçer şaka falan az kaldı bebeişlerimize kavuşmaya![]()
Son iki ayimiz ayni bedendeOf gerçekten aynı duyguları yaşıyoruz aynı bedende olmak çok özel, çok güzel. Resmen her an her saniye bizimleler mucizevi duygular bunlarHem bitmesin istiyorum zaman daraldıkça üzülüyorum hem de dediğin gibi öpüp koklamak istiyorum. Annelik işte ya resmen hamilelikte başlıyormuş bu duygular
![]()
Evet evet benim de öyle oluyor. Anladığım kadarıyla kasılma böyle bir şey değil,ona güvendim amaBen böyle ufacık ağrıda doktoruma gelicem diye söz verdim de bunun normal olduğunu düşünüyorum sadece böyle kendini esnetiyo sonra hop toplanıyo bakıyorum karnım yumuşak sadece olduğu yer sert sonra ağrı sızı da olmayınca gitmiyorumbence ağrın yoksa senin de normaldir
Kızlar Selammm, bebek arabası aldınız mı travel sistem tavsiye ediyorlar, yenidoğan ve ilerisinde kullanmak için hangi markalardan aldınız? ben çok kararsızım ve kafam iyice karıştı.
Tedirgin oldukça bebek kendini çok sıkıyor aşırı derecede tecrübe ettimEvet evet benim de öyle oluyor. Anladığım kadarıyla kasılma böyle bir şey değil,ona güvendim amaağrım yok,ağırlığım var
Zaten hareket de ettiği için biraz da tedirgin olmayı erteliyorum :)
Bir süredir rutin bir sakinliğim var maşallah diyeyim ama benim de her şeyin yolunda olduğuna inanıp öyle devam etmem zor oldu baya. Çok şükür,korkularla kaygılarla da olsa bu zamana sağ salim geldik. Yine aynı şekilde,zamanında tamamlayacağız,bebitolarımızı kucaklarımıza alacağızTedirgin oldukça bebek kendini çok sıkıyor aşırı derecede tecrübe ettimyapma boşver keyfini sür birazcık daha dayanırsak kollarında olcak inşallah
![]()
Canım ben 2 tane valiz götürcem valla biri orta biri kabin boy. Yarış mı yapıyoruz anlamadım en küçük çantayı götüren kazanacak diye bir şey var galiba herkes şuna gerek yok bunu koyma yok valiz götürme el çantası yeter bilmem ne diyorAşkolar doğum çantası için nasıl bir çanta tercih ettiniz ya da edeceksiniz? Benim küçük bir valizim vardı yıllardır her şeyimi sığdırırım.. 2 pijama bi paket depend, hemşireye verilecek çantayı bide bakım çantası yapmıştım 15 tane bez ıslak mendil falan o çantayı koydum yer kalmadı. E ben daha kendime yedek kıyafet bebişe yedek kıyafet falan koycam makyaj çantasını ikramlıkları geçtim.. Nasıl olcak bu iş anlamadım![]()
Benim fıstıkım birkaç gündür gündüzleri hareketsiz ama ben çok aktifim işe gidip geliyorum ona bağlıyorum, normaldir canım hareket etsinler yeter kiBebek hareketleri kaçıncı haftadan sonra azalacakti benim zaten az hareket ediyor da bugün pek hissedemedim gene içime dert oluyor![]()
Oyy maşallh miniğineKızlaar ben kontrole gittim kendi kilom hala aynı 2 haftadır diyetteyim bu arada miniğim 1.300 gr neredeyse suyum da azalmış çok şükür gelişimimiz gayet iyi görünüyor o kadar mutluyum kii. Başta benimki de eliyle kapatmış yüzünü sıpacık ama iki gıdıklayınca harekete geçti ve yandan görebildik.
Çok tatlıı benim şimdiden yiyesim geliyor![]()
Çok şükürrKızlaar ben kontrole gittim kendi kilom hala aynı 2 haftadır diyetteyim bu arada miniğim 1.300 gr neredeyse suyum da azalmış çok şükür gelişimimiz gayet iyi görünüyor o kadar mutluyum kii. Başta benimki de eliyle kapatmış yüzünü sıpacık ama iki gıdıklayınca harekete geçti ve yandan görebildik.
Çok tatlıı benim şimdiden yiyesim geliyor![]()
Maşallah canımm hep böyle devam etsinKontrolden çıktım herşey yolunda2 haftaya düşürdük artık kontrolleri
kilosu boyu haftasiyla uyumlu dedi bu kadar yüzünude gosterdi
![]()
30 um bugün dedi 32 33 e doğru gelKizlar kontroller hangi haftadan itibaren iki haftaya dusuyor birde nst ye hangi haftada bağliyorlar![]()
Bnimkide 32. Hafta dediKizlar kontroller hangi haftadan itibaren iki haftaya dusuyor birde nst ye hangi haftada bağliyorlar![]()
Yani 32+oluncamı30 um bugün dedi 32 33 e doğru gel![]()