• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
İnşallah Allah gönlümüze göre versin canım 🌸 Ben de beklemek istiyorum eğer gelmezse ama doktorumdan başkasında da doğum yapmak istemiyorum, kongreye gidecekmiş eğer bebeğim kendiliğinden gelmezse benim de sonum böyle olacağa benziyor, inşallah kendiliğinden gelirler 🩵
Benimki tamamen yerleşmiş kanala sokmuş başı bu gün gördük

Valla doğurduk çok iyiydi herşey gaz sancıları başladı baya kolik bir bebek akşam 6 dedik mi başlıyoruz morarana kadar ağlamalar sakinleşmiyo gece yarısına kadar gaz damladı verdiler doktorlar normal gelişyır bağırsakları bazı bebekler böyle diyor 😢 siz napıyorsunuz biz 25 günlük olduk 21 de başladı bu şekilde
Bizde ayniii yaklaşık 4-5 gündür aynı dediğin gibiyiz damlardan memnunum ama bazen fayda etmiyor gibi bazen ediyor gibi değişik bı surecteyim

Hasta oluyor gibiyim öyle hissediyorum 🥺 aşırı vücut kırgınlığı var… Ne önerirsiniz anneleeeer

Benimki tamamen yerleşmiş kanala sokmuş başı bu gün gördük
ağrın var mı hiç canım? Bugün benim pelvis kemigim inanılmaz ağrıyor ve bebeğin başını asagida hissettim poposu da daha asagida geçen haftaya göre hafif sancılarım da var bekliyorum artacak mı diye

Hasta oluyor gibiyim öyle hissediyorum 🥺 aşırı vücut kırgınlığı var… Ne önerirsiniz anneleeeer
Sarımsak- bal- limon 1 kaşık tadı kötü değil yut gitsin doğal antibiyotik.
Genzine burnuna tuzlu su
Bu ara bizim de sınırda geziyo hastalık nane limon içiyoruz akşamları eşimle hafif burun akıntısı var sanki eşimde.

Valla doğurduk çok iyiydi herşey gaz sancıları başladı baya kolik bir bebek akşam 6 dedik mi başlıyoruz morarana kadar ağlamalar sakinleşmiyo gece yarısına kadar gaz damladı verdiler doktorlar normal gelişyır bağırsakları bazı bebekler böyle diyor 😢 siz napıyorsunuz biz 25 günlük olduk 21 de başladı bu şekilde
Ay maşallah sağlıkla büyüt bebişini.
Kolik bebek bu. Benim büyük oğlum öyleydi gece 11 oldumu başlıyor krize 3 e kadar. Gece olmasını istemiyordum. Ağlamasın diye dualar ediyordum. Ahhh çok zor. Zamanla geçecek inşallah. Bizde 31 günlük olduk gaz sancıları var

gercekten korkulacak bir sey degil, yogunlastirilmis adet sancisi, baska turlu bir sanci degil ki bak benim pelvik kemigim basik oldugu icin, oglum 4 kilo bir tosun adayi olarak sag taraftan kendine bir yol acip oyle geldi, yani catimin tamamini kullanamadi, 3 ayri yerden yirtigim var, ustelik epidural sag tarafima etki etmemisti, yasadigim aciyi dusun 😬 yine de korkulacak bir sey degil diyebiliyorum.
En korktuğun yırtık ya 🥲 bu da sanırım yapı meselesiymiş biraz doktorum öyle dedi. 3 ayrı yerden olmasına rağmen iyileşmesi falan nasıl oldu

Offf çok zor bir gündü. Umarım devam eder uykusu yeni uyudu Katıla katıla ağladı bu vakte kadar 😕

Nasıl ni gün anlayamadım saat beş buçuktan beri durmuyor ağlıyor sürekli emmek istiyor iki ölçek mama takviye dedim doymadı mı diye hala aynı aranıyor aç olması mümkün değil gazı da hem alttan hem üstteçıkarttığığı halde hala ağrıyor

Ben oldum malesef ilaç da içemiyorum mahvoldum. Bi serum yedim geçen gün. Kekik suyu ile gargara (hala yapmadım) ıhlamur ve dinlenmek. Şuan ancak bunları yapabiliriz

Lioo Lioo benim kanamam da devam ediyor az az da olsa bazen çok geliyor bazen hiç gelmiyor oğlum da 34 gün sürmüştü bunda da herhalde sürecek gibi

En korktuğun yırtık ya 🥲 bu da sanırım yapı meselesiymiş biraz doktorum öyle dedi. 3 ayrı yerden olmasına rağmen iyileşmesi falan nasıl oldu
Aslında çok da yapısal değil sadece, bir sürü etken var. Mesela benim yırtığım da oğlum kafasını kanala düzgün yerleştiremediği için oldu. Çıkarken kendisi yırttı yani 🥲 Perine masajı bilmemne yaptık o kadar ama kader işte bilemiyorsun 😄 Bu arada yırtığı o an hissetmiyorsun doktor demese anlamam. Dikişi de hissetmiyorsun iğne yapıyor zaten. Sonrasıda kişiden kişiye değişir :)

Kızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz oğlumda hepsini deneyip molfix kullanmıştim bize iyi gelmişti sızdırma da yapmamıştı ama şimdi molfix sızdırıyor kızımda çok sık da değişiyorum sleepy aldırdım dün oda sızdırıyor 😐 kıyafet değişiyoruz her alt acmada

Nasıl ni gün anlayamadım saat beş buçuktan beri durmuyor ağlıyor sürekli emmek istiyor iki ölçek mama takviye dedim doymadı mı diye hala aynı aranıyor aç olması mümkün değil gazı da hem alttan hem üstteçıkarttığığı halde hala ağrıyor
Bir şey diyim benimki de aynı… 60 cc mama ve emzirmeden sonra 30 cc içti yatırdım daha yırtıyor kendini gazını çıkarttım altını temizledim yok daha istiyor şu an 60 cc daha içiyor. Resmen anlaşmış gibiler 7.30 dan bu yana bu döngüdeyim

Kızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz oğlumda hepsini deneyip molfix kullanmıştim bize iyi gelmişti sızdırma da yapmamıştı ama şimdi molfix sızdırıyor kızımda çok sık da değişiyorum sleepy aldırdım dün oda sızdırıyor 😐 kıyafet değişiyoruz her alt acmada
Sıkı mı bağlamıyorsun acaba? Sleepy natural kullanıyorum ben hiç sızdırma yapmadı sırtına kadar yaptığı da oldu

Back
X