• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Böyle yazmışlar 2 aylıkkenmiş kalça. Tamam canım bi tekrardsn deneyelim bakalım olacak mı inşallah olur. Teşekkür ederim balım 🤍
Bana da 1.ay yazmışlar kardiyoloji 3.ay göz muayeneside var yalnız bana çocuk doktoruna gideceksin isteği o atacak dedi ben ortopediden alcam sanıyordum göz için polk. Gidicem rica ederim kuzummm 😘

Benim henüz bu şekilde kasılmam olmadı ya sadece regl sancısı benzeri hazırlık kasılmaları oluyor birde karnım sertlesiyo hafif hafif bugün gelmez benim ballı çörek
Dün 20 dk da bir geliyordu en son bu gün tık yok sadece bel ağrısı ve alt karında hafif sertleşme ama sabahtan beridir balgama benzeyen bir akıntı geliyor birinde ip gibi kırmızı birşey vardı acaba nişan mı geliyor diye düşünüyorum.

Bana da 1.ay yazmışlar kardiyoloji 3.ay göz muayeneside var yalnız bana çocuk doktoruna gideceksin isteği o atacak dedi ben ortopediden alcam sanıyordum göz için polk. Gidicem rica ederim kuzummm 😘
Benim de gebelik şekerinden ötürü 35. gün çocuk kardiyolojisi. Daha çok gidecek kapımız var hallederiz hepsini 🥹😍

Evet canım aynıyız ☺️ benim de arada oluyor sancı diyorum geliyor herhalde ama kesiliveriyor bir süre sonra, bari bu hafta kendiliğinden başlasa sancılar, suniden korkuyorum ben 🥹
Bende kendi sacımla doğurmak istiyorum🥲 Rabbim kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin bize ve bizim gibi henüz doğurmayan bacılarıma.

Benim bebeğin de ayakları içe dönük canım ve annemler bana yenidoğanda normal dediler doktora sormayı da unuttum, ben de endişe ettim şimdi çünkü ayakları hala aynı ikisi de içe dönük hatta alt bacak kemikleri de böyle içe doğru gibi gelmeye başladı
Anne karnında hiç doktor söyledi mi canım ayakları böyle duruyor falan diye? Bana hiç söylenmedi o kadar ultrason kontrolünde. Belki de normaldir balım ama yine de ortopediye sormak lazım 😍

Sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor?

Anne karnında hiç doktor söyledi mi canım ayakları böyle duruyor falan diye? Bana hiç söylenmedi o kadar ultrason kontrolünde. Belki de normaldir balım ama yine de ortopediye sormak lazım 😍

Sen nasılsın bu arada nasıl gidiyor?

Bana da hiç söylemediler canım yapay zekaya sordum böyle olabilir 2 3 ayda düzelir diyor inşallah öyle olur 🌸
Ben hasta oldum canım o sırada annem iyileşti doktora da gitti bir şeyin yok diyince dün annem geldi, ben maskeyle duruyorum sürekli ve sadece emzirmeye kucağıma alıyorum sütüm de çok azaldı

Bende aynı durumdayım kendimi çok kötü yorgun hissediyorum sütüm gelsin diye dua ettim emmeyeceği aklıma gelmedi hiç bende sagıyorum sonra şırınga ile veriyorum hala belki döner emer diye o kadar yoruldum ki bide 7 yaşında kızım var sezeryan ağrım bı yandan durup durup ağlıyorum bı yolu varsa banada söyleyin nolur
Silikon göğüs ucu denediniz mi, ben piyasadaki tüm markaları satın aldım weeninkini sevdi onla tutuyor memeyi.

Yaaa yerim hepsini allahım karnımızdaydı bunlar ne ara doğdular daha inanamıyorum 😍😍 Kesinlikle canım başka derdimiz olmasın listeye uyarız ne yapalım.

Belki de sadece anne sıcaklığı ten tene temas istiyordur 🥹 çok tehlikeli kucakta uyutmak biz de uyuyabiliriz ama biraz kucakta uyut daha sonra yatır bakalım bir de öyle denesen? Kız bir şey söyleyim mi itiraf resmen 🤩🤭 uyumadığı zaman seviniyorum ben sanırım delirdim çünkü o kadar baygınlığıyla uğraştım ki bu bana güzel bile geliyor 😁😁
ayy evet sorma! yavrum birkac gun once gece uzun uyudu, sariliktan uyuyor diye kendimi yedim, simdi de uyumuyor baska bir sikintisi mi var acaba diye kendimi yiyorum 😅 yapi olarak uykuyu sevmiyor degildir umarim 🙏🏻

bu arada ayaklarin ice donuklugune doktor normal dedi canim bana. sen yine gotur tabii icin rahat etsin de, cogu bebekte oyle oluyormus zaten, 2-3 aya duzeliyormus, bazen 6 aya kadar suruyormus. biz simdi tecrubesiz oldugumuzdan her sey garip geliyor 😬 instagramda yapay zekayla bebekleri konusturuyorlar ya, “annemle babamin ilk cocuguyum, her seyi internetten bakmalarini bekliyorum iste ne yapayim.” falan diyor bebekler, onlar gibiyim ben cidden 😅

Anne karnındaki duruşundan dolayı kulağın kulağının biri içe doğru katlanmıştı, ayaklarda içe doğru dönük şekilde doğmuştu düzelir merak etme demişti. Kulak düzeldi sağ ayağı düzeldi sol hafif içe doğru dönük duruyor. Ben de bi yine de ortopedi görsün istiyorum randevu aldım 27 sinde hem 1. ay kontrolüne hem ortopediye bi baksınlar bakalım 🥹

Kızzzz dediğin gibi eşimde açıyor hastane randevusu bende açmıyor 😂😂
Ya önemli bişey değildir inşallah canım zamanla düzelir oda senin minnoş anneyi çok heyecanlandırıyor ya ❤️😊 2.ayda kalça ultrasonu istiyorlar doktor verir sanada randovi bende kalça ultrasonu için öylesine Bi doktora alacam randovi ultrason için kendi doktorumuz özelde bende de hiç görünmüyor kızım şimdi baktım randovi için nasıl onay yapcam oğlum gorunmustu bende 😐

Ben de yaptıracağım canım hangi sigorta sizinki memnun muydun
Bizim sigortamız eşim üzerinden,türkiye sigorta. Ben kendi adıma zaten memnunum doğum yaptığım hastanede doğumu yüzde yüz karşıladı. Bebiş de orda devam ediyor

Kızlar hiç e-nabızdan bebeğiniz için randevu almayı denediniz mi? Ben alamıyorum 182 yi arayacağım ama niye e-nabızdan alamıyorum aşırı sinir oldum.

Barlas’ta kalça çıkıklığımı var aşırı merak ediyorum sarılıktan diğer sorunlara odaklanamadım… İki ayağı da içe doğru dönük şekilde doğdu hafif düzelir gibi oldu ilk doğduğu zamana göre ama yine de sorunlu duruyor. Ortopediye vs götüreceğim haftaya. Daha derdimiz bitmez bizim 🥺
Bizde de var o. Çocuk doktoru üstüne basınca düzelecek bu merak etmeyin demişti.

Sana hayran olmamak mümkün değil zaten. 2-3 seferdir emzirme üstüne sadece mama verdim, göğüslerim dolmuş ne güzel. Emsin istiyorum ama sadece 2 saniyede uykuya dalıyor. Ne yaparsak yapalım nasıl uyandırırsak uyandıralım. Memeye geldiği an uyuyor. 60 demişsin ama mümkün değil. 30 ml yapıyorum onun da ancak 12-15 ml'sini içiyor. Mümkün değil daha fazla besleyemiyorum. Ondan sonra ne kaka var ne kilo almak var işte, beslenmemiş oluyor. Sarıldıktan dolayı uyuşukluğu var, tam bir kısı döngü. Açlıktan ağlıyor ağlıyor emmeye gelince uyuyor. Ne yapsam nasıl beslesem bilemiyorum. Bunların hepsi de stres yapıyor işte bende.
Aynı döngüyü bende yaşıyorum çok zor bugün psikolojim iyice bozuldu sagmaktan yoruldum diye ağladım sonra sütüm gidevek diye ağladım emmiyor diye ağladım çok zorlaniyorum

Önce alt karnımda hafif başlıyor gitgide sertleşiyor karnım, belimde baskı artıyor bütün vücudum birden kaskatı oluyor sanki nefes aldırmıyor. Aşağı doğru özellikle makatım pelvik diyorlar sanki ikiye ayrılıyor. Sanki vücudum kendiliğinden ıkınıyor bebeği aşağı kaydırıyor.
Vaov şu sancıları en iyi anlatan sen oldun şuana kadar. Biz sizinle aynıydık sanırım. Benim adet ağrısından bacak ağrısından başka bir şey yok. Dün ilk defa belimin soluna bir anda bıçak saplanır gibi ağrı oldu heyecandan uyuyamadım sabaha kadar 😂😂

Back
X