• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Dün 20 dk da bir geliyordu en son bu gün tık yok sadece bel ağrısı ve alt karında hafif sertleşme ama sabahtan beridir balgama benzeyen bir akıntı geliyor birinde ip gibi kırmızı birşey vardı acaba nişan mı geliyor diye düşünüyorum.
Benim akıntım da değişti ve çoğaldı. böyle dediğiniz gibi bir hal aldı. Ama sizinki kırmızılı olduğu için nişan olabilir

Dün 20 dk da bir geliyordu en son bu gün tık yok sadece bel ağrısı ve alt karında hafif sertleşme ama sabahtan beridir balgama benzeyen bir akıntı geliyor birinde ip gibi kırmızı birşey vardı acaba nişan mı geliyor diye düşünüyorum.
Sanki nişan geliyor gibi geldi bana da

Önce alt karnımda hafif başlıyor gitgide sertleşiyor karnım, belimde baskı artıyor bütün vücudum birden kaskatı oluyor sanki nefes aldırmıyor. Aşağı doğru özellikle makatım pelvik diyorlar sanki ikiye ayrılıyor. Sanki vücudum kendiliğinden ıkınıyor bebeği aşağı kaydırıyor.
Bana nedense her an doğurabilirmişsin gibi geldi ya 🤭

Uykusuz 15. Günüm 😭artık delirmek üzereyim diye eşim bi öğün beni kaldırmadı biberonla sağdıgım sütü vermiş ve ben tam dört saat aralıksız uyumuşum o kadar güzeldi ki uyumak şimdi emzirdim İnsallah iki saat daha aralıksız uyurum 🙏🙏🙏🙏yoksa halisünasyon görcem artık o dereceyim kemiklerim sızlıyor uykusuzluktan

Uykusuz 15. Günüm 😭artık delirmek üzereyim diye eşim bi öğün beni kaldırmadı biberonla sağdıgım sütü vermiş ve ben tam dört saat aralıksız uyumuşum o kadar güzeldi ki uyumak şimdi emzirdim İnsallah iki saat daha aralıksız uyurum 🙏🙏🙏🙏yoksa halisünasyon görcem artık o dereceyim kemiklerim sızlıyor uykusuzluktan
Allah razı olsun, geçende benim eşim oyke yaptı duşa girdim çıktım süt var yat hadi dedi uyurken uyumustum uyandığımda nasıl bir güç gelmişti 🙈 benimde migrenin tutuyor uyku dengesizliginden

Bana da hiç söylemediler canım yapay zekaya sordum böyle olabilir 2 3 ayda düzelir diyor inşallah öyle olur 🌸
Ben hasta oldum canım o sırada annem iyileşti doktora da gitti bir şeyin yok diyince dün annem geldi, ben maskeyle duruyorum sürekli ve sadece emzirmeye kucağıma alıyorum sütüm de çok azaldı
Aaa sevindim annenin gelmesine için rahattır şu an 😍 süt için bol su iç

Ya önemli bişey değildir inşallah canım zamanla düzelir oda senin minnoş anneyi çok heyecanlandırıyor ya ❤️😊 2.ayda kalça ultrasonu istiyorlar doktor verir sanada randovi bende kalça ultrasonu için öylesine Bi doktora alacam randovi ultrason için kendi doktorumuz özelde bende de hiç görünmüyor kızım şimdi baktım randovi için nasıl onay yapcam oğlum gorunmustu bende 😐
Benim pipili gerçekten yüreğimi ağzıma ağzıma getiriyor 😍😂
182 yi arasan belki yardımcı olurlar ya da çocuklarımı göremiyorum var ona bassan

ayy evet sorma! yavrum birkac gun once gece uzun uyudu, sariliktan uyuyor diye kendimi yedim, simdi de uyumuyor baska bir sikintisi mi var acaba diye kendimi yiyorum 😅 yapi olarak uykuyu sevmiyor degildir umarim 🙏🏻

bu arada ayaklarin ice donuklugune doktor normal dedi canim bana. sen yine gotur tabii icin rahat etsin de, cogu bebekte oyle oluyormus zaten, 2-3 aya duzeliyormus, bazen 6 aya kadar suruyormus. biz simdi tecrubesiz oldugumuzdan her sey garip geliyor 😬 instagramda yapay zekayla bebekleri konusturuyorlar ya, “annemle babamin ilk cocuguyum, her seyi internetten bakmalarini bekliyorum iste ne yapayim.” falan diyor bebekler, onlar gibiyim ben cidden 😅
Hahahah çok tatlısın ya 😂😂 Büyüme atakları diye düşünüyorum benimki de akşam başlıyor, çok daha fazla uyanık kalıyor uykuya geçişleri gündüze göre daha zor oluyor 🥹

Ben resmen sadece bizde bu var diye düşünüyordum kimse bahsetmeyince de resmen sorunlu olarak görüyordum ayakları, içim rahat etti 🥹 yine de aldım ortopediden randevu bi baktırayım da daha sonra baktırmadım diye kötü hissetmeyim kendimi. Hahahahha eveeeet yapay olmasa ne olacak bilmiyorum gittim ücretli bile satın aldım eşimden daha çok sohbet ediyoruz chatgpt ile 😂😂😂

Ekim anneleri günaydın burada aktif değildim sadece yazılanları okuyordum ancak sizlerle de paylaşmak istedim 13 Ekim, 37+4 de erken doğum yaptım hep merak ederdim nişanım gelse anlar mıyım suyum gelse anlar mıyım doğum gelse hisseder miyim diye hissediliyormuş :))) nişanım da suyum da doğumla birlikte geldi doğum yapmış ve yapacak olan tüm annelerimi yürekten öpüyorum burası çok zor ama çok güzel 🩷

Sezeryanın 16 gününde çok aktif kırmızı ve parçacıklı kanaması olan var mı kızlar ? Benim kanamam aşırı dün doğum yaptığım hastaneye gittim birila yazdılar 3/4 gün deneyeceğiz yoksa yatış vermemiz lazım dedi 😏

Merhaba kızlar. Hamileliğin son dönemleri pek aktif olamadım doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum Rabb’im kolaylık versin gerçekten zor bir süreçmiş ama bebeğim için değer ve katlanılabilir.

Ben 10 Ekim’de ılık ılık ağrı çekmeye başladım regl ağrısı gibiydi o gün yürüyüş vs yaptım gece de devam etti hastaneye gitmek istemedim sabah bir baktım nişanım gelmiş (şeffaf,sarımsı jel kıvamında)
Gün içinde sancılarımı kontrol ettim normal seyrinde ilerliyordu evde ufak tefek işlerle ilgilendim annemle duşa girdim,masaj vs yaptı göğüs ucunu uyardım sonrasında oturup kahvemi içtim 😅
Akşam oldu ve artık hastaneye gidebiliriz dedim 4 cm açılmam olmuş sancılarım düzenli hâlde gelmiş suyum hala patlamamış bebeğim iyice aşağıya dayanmış doktorumu arayıp yatış yapmamız gerektiğini söylediler buna hazırlıklı gitmiştik zaten.
Suni sancı başlamak istediklerini söylediler istemedim fakat sancılarım yetersizmiş. Ona da başlandı sonlara doğru her şey mükemmeldi annem,eşim vs yanıma gelip gittiler,makyaj vs yapıp doğuma hazırlandım sancılarımın şiddeti artmaya başlıyordu lavman yapıldı suyum sızmaya başladı o sancıya katlanmaya çalışıyordum ama ne yapsam yapayım o esnada hiçbir şey sancıyı hafifletmiyordu neyse sonra doğum masasına alındım bebeğim çıkışta çok zorlandı kesi atıldı falan ve 5.15’te minik tırtılım dünyamıza güneş gibi doğdu en sonunda o mis kokuyla tanıştım eşsiz bir duyguydu.

Her şey normal ilerlerken sarılık olduk değerlerimiz yüksek çıktı (17) böbrekleri susuz kalmış yavrumun hemen yatışı yapıldı onu teslim ederken yüreğim parçalandı sonra kıyafetlerini tutuşturdular elime en zoru da eve gittiğimde sesi olmayacaktı düşündükçe çıldırıp ağlıyordum ama tuttum kendimi sırf bebeğim için ona süt verebilmek için şansımıza yatışı yapıldığı gün sütüm inmeye başladı ve artık sağıp hastaneye götürüyoruz anne sütü ile beslenip fototerapi yapılıyor ve çok şükür değerlerimiz düşüyor bugün ya da yarın yavrumuzu evimize getireceğiz Allah nasip ederse. Bu benim hikayem arkadaşlar merak edenleriniz için. Hepinize sağlıklı,kolaylıkla geçen doğumlar diliyorum. Hikayenin sonunda evladınız için ayakta kalmak ve güçlü olmak zorundasınız Rabb’im yardımcınız olsun 🫶🏻

Sezeryanın 16 gününde çok aktif kırmızı ve parçacıklı kanaması olan var mı kızlar ? Benim kanamam aşırı dün doğum yaptığım hastaneye gittim birila yazdılar 3/4 gün deneyeceğiz yoksa yatış vermemiz lazım dedi 😏
Benim kırmızıya döndü ama parcacıklı değil adet olmuş gibiyim

Benim kırmızıya döndü ama parcacıklı değil adet olmuş gibiyim
Kaçıncı günde canım ? Bende kanama bozukluğu var vucüt kanamayı durdurmaya çalışıyor ve durduramıyor galiba ondan dolayı o parçacıklsr .. dünki artık çok büyüktü ondan hastaneye gittim . Umarım ilaç işe yarar

Kızlar günaydın. Farklı zamanlarda sağılan sütleri nasıl birleştiriyorsunuz. Mesela şimdi sağım yaptığım sütle iki saat sonra sağdığım sütü ?

Kızlar günaydın. Farklı zamanlarda sağılan sütleri nasıl birleştiriyorsunuz. Mesela şimdi sağım yaptığım sütle iki saat sonra sağdığım sütü ?
Ben ayrı ayrı biberon ve süt kabına koyuyorum çok bekletmeden hemen tüketiyorum buzdolabında üç gün süresi var çünkü

Ekim anneleri günaydın burada aktif değildim sadece yazılanları okuyordum ancak sizlerle de paylaşmak istedim 13 Ekim, 37+4 de erken doğum yaptım hep merak ederdim nişanım gelse anlar mıyım suyum gelse anlar mıyım doğum gelse hisseder miyim diye hissediliyormuş :))) nişanım da suyum da doğumla birlikte geldi doğum yapmış ve yapacak olan tüm annelerimi yürekten öpüyorum burası çok zor ama çok güzel 🩷
Sağlıkla büyütün inşallah.
37+4 erken değilki ben büyük oğlumu 37+2 de küçüğü de 37+1 de doğurdum 😊

Aynı oda sıcaklığında birleştirebilirsin ben gündüz sağlım yapıyorum dolaba koyuyorum akşam diyelim az çıktı sağıma başlamadan dolaptan çıkartıyorum oda sıcaklığında olması gerek o şekilde birleştiriyorum

Back
X