• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Sarılık zaten hepimizi mahvetti ne yapacağımızı şaşırdık. Artık korkma kes dediyse kesmen en doğrusu olmuş. Öyle ya da böyle bizler de kessek şu an mamayı bu süreçleri yaşayacağız alıştıkları şeyi kesince çok doğal böyle tepki görmek. Kilosu vs de iyiymiş maşallah anne sütünden devam edecek minnoş 🫠🌸
İnşallah çiçeğim, zor geçiyor ama buyuyecekler bugünler geçecek ben büyük oğlumda o kadar zorlandım ki arada zaman olduğu için sil baştan oldum 😅

Kızlar tek tek cevap veremiyorum bebeğimi görmeye gittim oksijen veriyorlar antibiyotik vereceklermiş doğumda oksijensiz kalmış şoka girdim çok aşırı üzgünüm bebeğime dokunamadım bile yorgun bebek dediler 1 hafta-10 gün yoğun bakımda kalacak başına gelen var mı

Kızlar tek tek cevap veremiyorum bebeğimi görmeye gittim oksijen veriyorlar antibiyotik vereceklermiş doğumda oksijensiz kalmış şoka girdim çok aşırı üzgünüm bebeğime dokunamadım bile yorgun bebek dediler 1 hafta-10 gün yoğun bakımda kalacak başına gelen var mı
Canım benim allahım şifa versin inşallah bir an önce iyileşsin de kavuş evladına. 🩷🌸 Geçecek inşallah bir an önce toparlar o da annesine kavuşmak istiyordur 🥹💛

Canım ben doğum yaptığım da bir kız vardı doğum da bebeği ağlamamış biraz oksijensiz kalmış yoğun bakıma almışlardı bir hafta kaldı çıktı bebeği

Beslenme ile. Çok şükür hastaneye yatışı gerekli görmediler. Ama beslemek çok zor oluyor. Geceleri uyanmıyor iyi emmiyor diye tedirginim sürekli. Stresli bi süreç oluyor 😞 bir de kilo alımı da çok yavaş ilerliyor. 2 günde 5 gram gibi.

Beslenme ile. Çok şükür hastaneye yatışı gerekli görmediler. Ama beslemek çok zor oluyor. Geceleri uyanmıyor iyi emmiyor diye tedirginim sürekli. Stresli bi süreç oluyor 😞 bir de kilo alımı da çok yavaş ilerliyor. 2 günde 5 gram gibi.
Çok zor valla sarılık ile baş etmek aşırı yıpratıyor kaç günlük oldu bizimki 17 günlük beslenme biraz düzene girdi gibi

Kızlar bebişimin yüzünde isilik benzeri sivilceler çıktı var mı benzer sorunu yaşayan ne yapmam gerekir

Kızlar bir öğünde kaç ml mama veriyorsunuz. Bide kaç saatte bir besliyorsunuz.
Benimki istisnalar hariç 2 saate uzasa şükür ediyorum. Bazen yarım saatte bazen 1 saat sonra bile emmek istiyor. Boyle yapınca duzen oluşturamiyorum
Ben mamayı kesip tamamen memeye döndüm sarılık için vermiştim onu da çişli bez sayısı yeterliyse gerek yok dedi doktor

Lioo Lioo mama vermiyorum. Tek memeden 70-80 cc çıkıyo. Gece 4 saat uyuduğu da oluyo ben uyandırmıyorum artık. Kilo alımı iyi olup sarılık mevzusunu atlattığımız için. Belirteyim de herkes yapmasın.Ama huzursuzluk varsa yarım saate bir kendi istiyor. Gündüz uykusu uzun sürerse 3 saatte emziriyorum.
2 noya da geçtim hatta bir de 3 beden aldım. 1 numara bel göbek her yerden kaçırdı. Ama 2 numarada yandan sızıntı yapmış. Molfix premium ve normal paket dönüşümlü kullanılıyorum da hiç sevmedim. Prima premium almayım diye uğraşıyordum onu alıcam🥲

Çok geçmiş olsun canım şifa olsun ona ilaçlar Bi an önce iyileşsin ❤️ sende kendine iyi bak canım sütler geri gitmesin cogalsin bebisin bol bol. İçsin geçecek inşallah evine gelecek yavrun

Lioo Lioo mama vermiyorum. Tek memeden 70-80 cc çıkıyo. Gece 4 saat uyuduğu da oluyo ben uyandırmıyorum artık. Kilo alımı iyi olup sarılık mevzusunu atlattığımız için. Belirteyim de herkes yapmasın.Ama huzursuzluk varsa yarım saate bir kendi istiyor. Gündüz uykusu uzun sürerse 3 saatte emziriyorum.
2 noya da geçtim hatta bir de 3 beden aldım. 1 numara bel göbek her yerden kaçırdı. Ama 2 numarada yandan sızıntı yapmış. Molfix premium ve normal paket dönüşümlü kullanılıyorum da hiç sevmedim. Prima premium almayım diye uğraşıyordum onu alıcam🥲
Biz de molfix ve prima dönüşümlü kullanıyoruz şu an ve ben ikisinden de memnunum çok şükür bebişe uyum da sağladı. Getir büyükde primalarda kampanya var şu an her yerden uyguna geliyor aklında olsun

Dün geceden beri 10 dk ile 30 dakika arasında değişen sancılarım var düzensiz ama baya sert vuruyor bazıları vurup geçiyor bazıları uzun sürüyor galiba geliyor ama naz yapıyor Pofi16 Pofi16 sen ne durumdasın doğurdun mu

Aramıza yeni bebişler katılmış hoş gelmiş bereket getirmiş annislerin gözleri aydın olsun bebişler sağlıklı sıhhatli olsun.

canim cok cok gecmis olsun, allah’im tez zamanda sifa versin, kucagina kavustursun 🙏🏻

benim basima gelmedi ama ben epidural alirken yan odada doguran kadinin bebegi de benzer bir durum yasamisti, dogum sancisi cekerken ona da dua etmistim, gecen sarilik kontrolunde denk geldim hastanede bir hafta sonra cikmis, cok sukur iyiydi, hatta sarilik donemini atlatti bak her serde bir hayir var vs. diye konustuk. umarim sizinki de en kisa zamanda cok cok saglikli olsun 🙏🏻

Back
X