• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Bebeğimin ağzının kenarlarında sivilcemsi şeyler vardı, el ayak ağız hastalığı kapmış yavrum nerden kaptıysa. Ağzının içinde de varmış yaralar. Tedavisi yok bekleyeceksin dedi. Kakası için de parmağını soktu birden yapmaya başladı yaptı baya. Bigaia verdi damla da.
Kilo az almış beslenememiş çocuk dedi. Emzirmeden sonra 3 saatte bir 90 ml mama ya da 90 ml anne sütü sağıp ver dedi.
Çok çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm kıyamam ona keşke hiç hastalanmasalar. Kaka yapınca da çok rahatlamıştır.

Bebeğimin ağzının kenarlarında sivilcemsi şeyler vardı, el ayak ağız hastalığı kapmış yavrum nerden kaptıysa. Ağzının içinde de varmış yaralar. Tedavisi yok bekleyeceksin dedi. Kakası için de parmağını soktu birden yapmaya başladı yaptı baya. Bigaia verdi damla da.
Kilo az almış beslenememiş çocuk dedi. Emzirmeden sonra 3 saatte bir 90 ml mama ya da 90 ml anne sütü sağıp ver dedi.
Çok çok üzgünüm
El ayak hastalığı bulaşıcıdır kimden bulaştı acaba herhangi bir çocukla temas etti mi

Doğurdum kızlar,spinal anestezi ile.38+4 3300 gram 51 cm oldu maşallah abisine benziyor🥰
Sezeryanim güzel geçti ama doktorlar bu normal değil diye konustularsezeryan esnasinda.Bebekte mi sorun var dedim kendi kendime tesadufen apandisimin baya sistigini farketiler.Farkli bı Dr daha geldi apandisimi de aldılar.
Emzirdim ,anestezinin estkisi geçince gorucez ağrısını 😂😂Hafiften sizlamaya başladı 😀

Göze kime gittin canım? Devletten sıra almak o kadar zor ki 😞 gözün biri tıkanık bir de kızımın. Masaj damla yapıyoruz da yine aynı oluyor 😕
Göze talep oluştur direkt mhrs den yeni doğan olduğu için yarım saat sonra talebin açılıyor Enes uyar diye bir doktora veriyor ama asistanlar baktı bir gün önce talep oluşturdum hemen açıldı

Evet çiçeğim aldım etrafımdan öneren çok oldu koştur koştur aldım da arkasını hiç okumadımkoştur koştur aldım da arkasını hiç okumadım
E bebekte vardı eşim birazdan kolik biberon getircekti bunu da aldırayım. Valla kızlar tüm tuşlara basıyoruz inşallah gaz maz kalmaz şu bebeklerde.

E bebekte vardı eşim birazdan kolik biberon getircekti bunu da aldırayım. Valla kızlar tüm tuşlara basıyoruz inşallah gaz maz kalmaz şu bebeklerde.
Sana bir biberon önermiştim hatırlıyor musun İnan ki çok memnunum gaz için pipetlileri söylüyorlardı Dr browns da var bunuda aldım

Eklentiler

• 17611311278922467785879925087384.webp
    17611311278922467785879925087384.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 13
Göze kime gittin canım? Devletten sıra almak o kadar zor ki 😞 gözün biri tıkanık bir de kızımın. Masaj damla yapıyoruz da yine aynı oluyor 😕
Benim bebenin de sanırım tıkanık göz burda da çok zor bulunuyor. Belirtisi ne sizde tıkanıklığın tam olarak?

Evet canım dr browns ve avent almış eşim hangisi daha iyi olursa diye. Adam benden daha dertlendi gaza 😂 Fark ediliyor mu sence kolik kullanınca?
avent kullanıyordum onunla içerken bekleme yapıp tekrar çekmeye başlayınca hava yuttuğunun sesi geliyor pipetlilerde bu asla olmuyor Bir de normal biberonda aslında aventide kolik diye almıştım ama başlığında ayar varmış ben onu yapmadım pipetli kullanmaya başladıktan sonra omuz hizama getirip pıt pıtladığım anda üst gazı hemen çıkıyor normal biberonda biraz pıtpıtlıyordum direkt browns vardı evde ona geçtim onu da büyük aldığım için kullanımı çok zor oldu bu önerdiğim markayı aldım şu anlık çok memnunum

Kızlar sanırım ben emzirirken hava yutuyor 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ sesi direkt geliyor c pozisyonuna çok dikkat ediyorum ama eminim artık

Etmedi ya görümcem grip gibiydi geldi elledi falan ama bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canım benim oğluma zaditen diye bir damla vermişlerdi ama 3 aylıktı tabii doktorun dediği gibi hiçbir şekilde ilacı yok ben özele götürdüm özeldeki doktor zaditen diye bir damla vermişti kilosuna göre damlatıyordum

Çok çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun 😕 rahatlatıcı bir şeyler vermedi mi😕 onun sızısı da çok olur.

Çok geçmiş olsun canım benim oğluma zaditen diye bir damla vermişlerdi ama 3 aylıktı tabii doktorun dediği gibi hiçbir şekilde ilacı yok ben özele götürdüm özeldeki doktor zaditen diye bir damla vermişti kilosuna göre damlatıyordum
Normalde ateş falan yaparmış onu yapmadı ben de o sivilce gibi şeyleri süt bulaştığı için oluyor zannetmiştim ilk başta öyle de olmuştu çünkü yanaklarında ama bu sefer ağız içinde ve dudaklarında olduğu için farklıymış bilemedim. Sıkıntılı bir şey mi bilmiyorum bağışıklığına bünyesine bir etkisi olur mu ondan korkuyorum

Back
X