• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Öncelikle hayırlı olsun ve geçmiş olsun canım. Evlat bambaşka bir şey gerçekten de. En ufak bi rahatsızlıklarında içimiz yanıyor . Ama Rabbim dermansız dert vermesin canım. Yeni doğanların bi çoğunda bu tarz sıkıntılar oluyor ama çabuk atlatıyorlar. O yüzden içini ferah tut. Süt konusuna gelince benim ilk iki gün hiç gelmedi. Artık göğsüme masaj yapmaktan hamur gibi etmiştim. Banyo yapınca ve uyuyunca sütüm geldi çok şükür . Kesinlikle uyku çok önemli. Beslenmene de dikkat et. Tavuk , tavuk suyuyla yapılan çorba , pilav, dere otu, hoşaf, malt içeceği ve en önemlisi de su.. bunlar sütü müthiş arttırıyor ve enerji veriyor. Sen kendine bak ki bebişine süt olsun annesi. Gönlünü ferah tut dua et. Bugünleriniz de geçecek inşallah.
Öyle canım Allah razı olsun .Çok şükür dermansız değil ama doğum yapıp onun o Cennet kokusunu duyup onsuz kalmak çaresizlikten öyleymiş.
İlk ve son ayrı kalışınız olsun canım çok geçmiş olsun. Kendine iyi bak ki bebeğine iyi gelesin 💞
Sağol cnm sağlıkla ins Allah sizden razı olsun
Canım çok geçmiş olsun, dualarım seninle ve şifa bekleyenlerle 🙏🏻 sütünde artar sen yeter ki umutsuz olma canım Allah’ın izniyle bir an önce evinize sağlıkla gidersiniz canım🙏🏻
İnşallah cnm ben yarın büyük ihtimal çıkacağım canım bal kızım başka şehirde hastanede .İnş dedikleri kadar uzun sürmez 1 saat bile 1gun gibi geliyor.😥

Rutin nimettir bir daha görmüş oldum.Simdi eve ciksaydik diyecektim hem bebek hem oğlan çok yorucu tükendim diye soylenecektim size.Ama kucagim boş ,beşik boş, kıyafetlerin çoğu giyilmedi.
Zaman geçmiyor yattım kalktim saat ilerlemiyor sanki.Cok ağrım var bugün ,dün iyiydim .Su içimi artirdim ama Küçük tuvaletimi yaparken çok ağrı hissediyorum o bölgede.Sezeryan yerim ,apandis yerimde agriyor.
Demiştim ya size de işte rahatim bozulacak ,oğlana haksizlikmi yaptım diye büyük konustum Allah bı silkeledi beni .Ders aldım bundan artık hayatimda bolca şükür olacak.İyiki doğmuş miss kokulu cennetim.

Ben de aynı durumu yaşıyorum. Dün itibariyle tekrar mamaya başladık güç bela ilk mamayı yedirdim yatış o yatış yani dün akşamdan beri her 3 saatte bir ben cinnet geçiriyorum kaşık biberonla döke saça, gözleri kapalı, boğazına kaçıyor, ağzından akıtıyor vs vs deli olduk. Uyku uyuyamadım napıcam bi sonraki beslenme saatinde diye. Ona da kıyamıyorum çok derin uyuyor yani hiç aç gibi durmuyor. Bitsin artık şu 2 saatte 3 saatte bir mevzuları vallahi bezdim
Biz kaşıkla çok dökünce biberon verdik ama biberon da riskli memeyi bir ara red etti sonra yine tuttu ama çok zorlandım tutturana kadar şimdi hem biberon hem memeye alıştı daha rahatız

Kızlar selam doğumdan sonra bebeğim 8 gün yoğun bakımda kaldı maalesef biberona alıştı beni emmede aşırı direniyor ne yapabilirim çok üzülüyorum💔
Israrla deneyin benimki 10 gün memeye direndi evde olmasına rağmen şırınga ve kaşıkla verdik memeyi tuttu sonunda

Öyle canım Allah razı olsun .Çok şükür dermansız değil ama doğum yapıp onun o Cennet kokusunu duyup onsuz kalmak çaresizlikten öyleymiş.

İnşallah cnm ben yarın büyük ihtimal çıkacağım canım bal kızım başka şehirde hastanede .İnş dedikleri kadar uzun sürmez 1 saat bile 1gun gibi geliyor.😥

Rutin nimettir bir daha görmüş oldum.Simdi eve ciksaydik diyecektim hem bebek hem oğlan çok yorucu tükendim diye soylenecektim size.Ama kucagim boş ,beşik boş, kıyafetlerin çoğu giyilmedi.
Zaman geçmiyor yattım kalktim saat ilerlemiyor sanki.Cok ağrım var bugün ,dün iyiydim .Su içimi artirdim ama Küçük tuvaletimi yaparken çok ağrı hissediyorum o bölgede.Sezeryan yerim ,apandis yerimde agriyor.
Demiştim ya size de işte rahatim bozulacak ,oğlana haksizlikmi yaptım diye büyük konustum Allah bı silkeledi beni .Ders aldım bundan artık hayatimda bolca şükür olacak.İyiki doğmuş miss kokulu cennetim.
Allah yardımcınız olsun inşallah bir an önce iyileşir yanınıza döner 🙏

Kızlar ben de yarın oğluma kavuşuyorum, tam 40+0 oluyor. Çok heyecanlıyım, korkuyorum, çok da duygularım karışık 🥹 Vajinal doğum çok istemiştim ama maalesef sancım gelmedi, bir buçuk haftadır da 2 cm olan açıklığım ne yaparsam yapayım ilerlemedi, bu sebeple suni sancı çekmek istemedim, sezeryan tercih ettim. Dualarınızı bekliyorum, inşallah sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım 🥹
Doğurdun mu kuşum

15 güne ancak o yanma hissi geçiyor canım .. özel beslenmedim ben ama tuvalete kolay çıkmak önemli
Kolay dışkı ve gaz atma yöntemim petibör bisküvili yoğurt ev yoğurduna kır ye bisküvi çok katı yapma ama ameliyattan sonra da gazım öyle çıktı doktordan müsade alarak yemiştim

Sarılık bizde de var ama maşallah beslenmesi kakası çişi iyi her emdiğinde bir bez değiştiriyorum. 2 saatte bir her memeden en az 20 dk olacak şekilde veriyorum tabi onun dışında istediği zamanlarda veriyorum meme değerimiz de 8.5 minicik yükselmiş dedi oda benim kanım 0+ oğlum da A+ olunca uyuşmazlık olmuş bu da değeri yükseltmiş.

Canım benim 💖 Çok şükür iyiyiz ikimiz de. Sarılığı düştü bayağı ama 10 günü geçmesine rağmen 10’un altına düşmediği için uzatılmış sarılık teşhisi kondu. Çok şükür emmesi ve altına yapması güzel olduğu için endişe etmiyorum kendi kendine geçecek inşallah. Bakamadım buraya uzun zamandır evet 🥹 Siz napıyosunuz 💕
aman iyi olun da 🙏🏻 minnosla ugrasmaktan yazamiyor ol ☺️ oyy kiyamam ya, fototerapi aldiniz mi peki, kendiliginden mi dustu? kendiliginden dustuyse cok iyi 💕 o zaman zaten zamanla yavas yavas duser.

bizim de 10’un ustunde maalesef, onlarca tetkik yapildi, hepsi negatif cikti. cok sukur diyorum tabii ama neden dusmedigini de anlayamiyorlar bir turlu, dusup dusup 13-14 bandina geri atiyor cunku maalesef, oyle olunca da 17-18’e yukselir mi diye endise icinden cikamiyorum. allah’im hepimizin yavrusuna sifa versin tez zamanda.

canim cok gecmis olsun 🙏🏻 saglikla kucagina alacaksin insallah, en iyi sekilde bakacaklar minnosa sonra saglikli, mutlu kucuk bir kuzu olarak geri gelecek kucagina, oyle dusun 🙏🏻 bizim dualarimiz da seninle. sen de dinlen iyice, kavustaya hazirla kendini, sonrasi malum biraz yorucu oluyor. ☺️

Kızlar 10 günlük bebeğim sarılık oldu sarılık yaşayanlar varmı tecrübelerinizi paylaşırmısınız Şuan sarılık değerimiz 14 çokmu yüksek
İlk baş 17 di fototerapi aldık 11 e süştü geri 14 oldu ama fototerapi almaya gerek olmayınca taburcu olmak istedim eve gelincede korktum birşey olurmu acaba ?
oglum 22 gunluk oldu bugun, 10. gunden sonra 10’dan yuksek olursa degeri uzamis sarilik teshisi koyuyorlarmis, biz 5. gunde 20 ile fototerapi aldik, 9.8 ile taburcu olduk, sonra sirayla; 12, 10, 13, 9, 13, 13 cikti degerleri, birkac gun arayla bakildi surekli. su an da 13-14 arasinda oldugu icin tam olarak icim rahat degil maalesef, sararirsa hemen getirin diyor doktor da sarardigini da anlamiyorum ki tam olarak, bana kalirsa hep sari, psikolojik olarak 😓 kilo alimina, cisli-kakali bez sayisina, hemogram kan degerleri, kan grubu uyusmazligi, alt kan grubu uyusmazligi, karaciger enzimleri, karin/karaciger/safra ultrasonu, beyin ultrasonu, hormon testleri, tiroid testleri, g6 enzim eksikligi testi, idrar tahlikleri, enfeksiyon tahlilleri. eksigim yoksa bunlara bakildi, hepsi negatif, neden dusmedigini anlayamiyorlar su an, arastirilmaya devam ediliyor.

Ne güzel 9 aydır regl sancısını o huzursuzlugu unutmuştum ,😅 kanamam 5-6 gün önce bitti tamamen dikislerimde düştü bı 10 gün kadar önce regl oldum resmen ilkinde nasılsa ikincide de aynı gidiyor vücudum 😅

Ay ama rahatlar sanki vücudun. Bebiş nasıl canım rahatladı mı biraz
Vucudum rahatladi gerçekten bebiste ne iyi ne kötü normalde uyuduğu uyandığı saati fln biliyordum kaç dakikaya uyuyacağına kadar ama şuan hep tepetaklak durumdayım 😅 gecemiz kötü gunduzumuz bı nebze de olsa da iyi sende durumlar nasıl

Back
X