• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kızlar meme ucu hala ağrıyan var mı ? Sol meme ucum tekrar aşırı hassaslaştı ucunda bir küçük nokta kabarık ve siyah ( galiba kan toplandı) buradan bir arkadaş garmastan krem demişti ona başladım.. kaç güne geçer bilmiyorum beynime vuruyor ağrı emzirirken ..
Ay benim derdim de o. Gerçekten katlanılmaz bir hal aldı. Ne denesem olmuyor. Mahvoldum ya. Açık yara değil ama çatlaklar var. Emerken acıdığı yetmiyor gün içinde kıyafete sürtündükçe öldürüyor beni. Ne merhem işe yarıyor ne kalkan of 🤦🏻‍♀️

Sağım çok etkiliyor ben öncesinde mutlaka zeytinyağı sürüyorum aklında bulunsun göğüs kalkanın varsa onu da mutlaka kapat kuzum
Kalkanka da rahat edemedim ben ya. Bence çok küçük bir şey o, keşke daha büyüğü olsa. Sadece kahverengi kısmı kapatıyor ve sert plastik olduğu için çok baskı yapıyor acıtıyor. Yapışmıyor da. Rahat edemedim ben ya. Yanlış mı kullanıyorum acaba 😔

Kalkanka da rahat edemedim ben ya. Bence çok küçük bir şey o, keşke daha büyüğü olsa. Sadece kahverengi kısmı kapatıyor ve sert plastik olduğu için çok baskı yapıyor acıtıyor. Yapışmıyor da. Rahat edemedim ben ya. Yanlış mı kullanıyorum acaba 😔
Bende Chicco da aynı sorunu yaşadım wee aldım ondan memnunum ama yumuşak silikon içi hiç acitmiyor

Kızlar merhaba dün çok şükür bebeğimi sezeryan doğumla kucağıma aldım, çok güzel bir duyguymuş bebeğim çok tatlı 🥰🥰 sizlere bir sorum olacak dünden beri elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum memeyi bazen tutuyor bazen itiyor ama emiyor tuttuğunda sütüm gelmiyor sanırım. Biraz elle sağdığımda sarı kolostrum geldiğini görüyorum damla damla ama dahası yok. Sizlerin de böyle mi oldu ? Sütümün gelmesi için ne yapabilirim tüm önerilere açığım, sanki inmeyecekmiş gibi geliyor sütüm. Bu arada 2 saatte bir uyandırıp ilk emziriyorum sonra 10 cc mama ile destekliyorum kızlar önerilerinizi bekliyorum
Canım öncelikle gözün aydın. Sağlıkla mutlulukla büyütürsün inşallah bebeğini. Benim 3. Gün gelmeye başladı sütüm. Banyo yapmak , iyi beslenmek ve en önemlisi de uyku çok önemli sütünün olmasında. Gelmez diye düşünme sakın. Benimki ilk 2 gün kupkuruydu. Ara ara mama verdik . Ama keşke daha düzenli verseymişim. Bayağı kilo kaybı yaşadı. Ama şükür toparladı şimdi kuzum

Doktorun verdiği gaz damlası işe yaramadı bence yaramadı çünkü çığlık çığlığa uyanıyor maksimum yarım saat uyuyor. Bigaia probiyotik onu alacağım pazartesi danışıp, gaz damlası olarak öneriler nedir?
Daha önce yazdın mı bilmiyorum ben ‘’ neo four’’ diye bir probiyotik damla aldım. Bayağı faydasını gördüm. Bazen gerinirken bile pırt yapıyor ☺️

Yıkıyorum canım.. inşallah yarına etki eder silerken bile canım yanıyor çok kötü vallaha.. sağımdan mı oldu aceba
Ben de sinir oluyorum ya iyileşsin diye krem sürüyoruz kremi silerken daha çok tahriş oluyor zaten. Ya da bebiş memeyi iyi tutmadı acımasın diye çıkarıyoruz memeyi çıkarırken daha beter acıyor. Çözüm olarak sunulan şeyler bile hep acı verici zaten. Emzirme danışmanına soruyorum ayrıntılı şekilde. Hiç çözüm olacak bir şey tavsiye edemiyor. Şimdiye kadar hissizleşmesi gerekiyordu sanırım. Bizim neden böyle oldu acaba ya.

İstemsizce geriliyorum 😅😅😅😅

Bigaia 5 damla öğlen veriyorum
Nursa harveys açıkçası durumuna göre veriyorum doktor günde 5 e kadar yolu var dedi ama bildiğin zeytinyağı tadına baktım 😅 benimki içince bı gariplesiyor yüzünü fln eksitiyor 😅günde 3 kere veriyorum 5 er damla normalde sabah akşam 8--10 damlada verebilirsin dedi onu kendime göre ayarladım ben çiçeğim
Allah ne verdiyse veresim var gaz damlasınj o derecedeyim karnı davul gibi acile götürcektim eşim saçmalama dedi hahah paniklikte ben ya 😂😂😂 gazın durumuna göre artış yapayım o zaman sağ ol kuşum teşekkür ederim

Daha önce yazdın mı bilmiyorum ben ‘’ neo four’’ diye bir probiyotik damla aldım. Bayağı faydasını gördüm. Bazen gerinirken bile pırt yapıyor ☺️
Bana da tam olarak böyle gaz atması lazım çok felaket gazı var atıyor çıkartıyor ama yine de bitmiyor ben anlayamadım. Bigaia ve nursa harveys aldırdım eşime bi onları da deneyeceğim olmadı onu da denerim. Tek işe yarasın da.. teşekkür ederim balım 🤍

Back
X