• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Kaçinci gün düştü dikis cnm senin
Aşkım tam kaçıncı gündü bilmiyorum ama 3 tane dikişim vardı biri bu popoya doğru olan bayağı bi benimle kaldı en son o düştü diğer ikisi 2. hafta bittikten sonra eridi gitti hiç görmedim. Diğeri de daha dururmuydu bilmiyorum silerken peçeteye geldi.

Bebeğiniz kaç günlük? Ben de aynı durumdayım sürekli memede. Uzun saatler kalınca süt de kalmıyor haliyle. Çözüm bulabildiniz mi
16 günlük, yok bir çözüm bulamadım şimdi gaz sancıları da başladı hiç ayrılmıyor benden, ama emzik verme çalışıyorum onu da pek almıyor

Benimki emerken uyuyor sonra kundaklayıp yatağa alıyorum. Annem pışpışlayıp gezerek uyutabiliyor ama eğer benim kucağımdaysa emmeden durmuyor. Ya emiyor ya ağlıyor 😅
Bende ilk sariliktan hep emzirdim öyle uyudu ilk zaman şimdi uyutamiyorum bir türlü kundakta sevmiyor durum vahim ya şimdiden zorlandım

Aşkım tam kaçıncı gündü bilmiyorum ama 3 tane dikişim vardı biri bu popoya doğru olan bayağı bi benimle kaldı en son o düştü diğer ikisi 2. hafta bittikten sonra eridi gitti hiç görmedim. Diğeri de daha dururmuydu bilmiyorum silerken peçeteye geldi.
Anladim balim benimkide popoya yakin yerde ama ayni duruyo.

Ben yarım kundak yapıyorum, emziği ağzına verip iyice göğsüme bastırıp piişşpişş diye geziyorum öyle uyuyor 🥲
Kundak denedim ama çok sinirleniyor daha çok ağlıyor emzikte sarilik diye veremedik şimdi versem tutar mı diye denedim almadı ya valla çok zorluyor ağlayınca elim ayağım dolaşıyor zaten

Ben delircem galiba. Yaklaşık 10 gündür bebeğimi sadece emziriyordum. Geçen doktora gittik az kilo aldığını, beslenemediğini ve 3 saatte bir 90 cc mama vermem gerektiğini söyledi. Şimdi sütüm var tamam mı. Var eminim, sağdım 90 cc biberona koydum içirdim. Mama yerine bazı öğünlerde süt vermeyi planlamıştım 90 cc olduğuna emin olarak. Doktora 90 cc mamayla 90 cc süt eşdeğer mi dediğimde evet demişti. Neyse. Asla doymadı. Yırta yırta ağladı. 45 cc mama yaptım bi tık idare etti. Yarım saat sonra yine aç gibi davranıyor.
Yani süt nicelik değil nitelik olarak yetersiz olabilir mi ? Tamam görüntüde 90 cc ama doyuruculuğu yok belki kalitesiz ? Böyle birşey mümkün mü ? Ben bu memeden emzirme, sağma, mama verme kombinasyonunda boğuluyorum ya sizce nasıl yapmalıyım ? Hem emzirmekten komple kopartmak istemiyorum. Hem sağıp ne kadar çıktığını görmek ve sağdığımı içirmek istiyorum ama 3 saatte bir de mama vermeliyim. Ay bi yardım edin ya

Şu sıralar en çok memede uyumak istiyor ama memede uyumaya alışmasın diye yatağına yatırıyorum pışpış açıyorum uyursa uyuyor, uyuyamazsa göğsümde uyuyor tam uyuduğunu anladıktan sonra yatağına yatırıyorum.
Benimde sık memeye alıştı sanırım ağzında durunca uyur gibi oluyor ama çıkarınca başlıyor bağırmaya 🥲🥲🥲😥😥

Kundak denedim ama çok sinirleniyor daha çok ağlıyor emzikte sarilik diye veremedik şimdi versem tutar mı diye denedim almadı ya valla çok zorluyor ağlayınca elim ayağım dolaşıyor zaten
Kundak benimki de nefret ediyor sanırsın ümüğünü sıktık öyle delleniyor asla yapamadım. Birkaç kez yaptım denedim ama sonra yok uyumuyor çığlık kıyametti 🥺 emziği de canı isterse alıyor yoksa öğürüyor. Sarılık benimkinde de maalesef var patolojik sarılık 4 kere yoğun bakıma da girdi o dönemde eldivenden emzik yapıp veriyorlardı yoğun bakımda onu emiyor 😂

Allah ne verdiyse veresim var gaz damlasınj o derecedeyim karnı davul gibi acile götürcektim eşim saçmalama dedi hahah paniklikte ben ya 😂😂😂 gazın durumuna göre artış yapayım o zaman sağ ol kuşum teşekkür ederim
gaz damlasi 2 saate rahatlatiyor ben zeytinyağı ile karnına masaj yaptığım günden beri bı tık rahatladık şu clinikid o de siparis ettim gelsin bı kaç gün gözlemleyim yorum yapacagim 🤣

Allah Allah ya sakinleştirmesi lazım aslında kundağın ya uykuluyken.
Haklısın o el ayağa dolaşma olayı muhtemelen çoğumuzda var. Kendimi aşırı çaresiz ve ezik hissediyorum ağlamasını durduramayınca 🥲

gaz damlasi 2 saate rahatlatiyor ben zeytinyağı ile karnına masaj yaptığım günden beri bı tık rahatladık şu clinikid o de siparis ettim gelsin bı kaç gün gözlemleyim yorum yapacagim 🤣
Maşallah de aman nazar değmesin gazsız geceler günler diliyorum hepimize hasjs kiraz patiğini ve kemerini takıyorum ben de ama istemiyor asla taktırmıyor 1,5 gün takabildim resmen benim çocuğum cinleniyor ya asla sıkıya gelemiyor istiyor ki böyle cıbıldak yatayım 😂

Kundak benimki de nefret ediyor sanırsın ümüğünü sıktık öyle delleniyor asla yapamadım. Birkaç kez yaptım denedim ama sonra yok uyumuyor çığlık kıyametti 🥺 emziği de canı isterse alıyor yoksa öğürüyor. Sarılık benimkinde de maalesef var patolojik sarılık 4 kere yoğun bakıma da girdi o dönemde eldivenden emzik yapıp veriyorlardı yoğun bakımda onu emiyor 😂
Google da diyor aslında eli kolu refleks olarak kendini uyandirir yarım kundak iyi olur diye ama bizimde olmuyor emzik de almıyor damaklı yuvarlak uçlu denedim bugün hep öğürdu aventin emzigini almamisyim onu almayı düşünüyorum tutarmi acaba

Back
X