canim yatis mi verdiler? oncelikle cok gecmis olsun
bizde soyle oldu; ilk doktor kontrolunde 20 cikinca deger (bu arada bu degerle ilgili de soyle bir sey var; direkt ve indirekt iki tane bilirubin degeri var bir de total var, direkt olan 1’in uzerindeyse karacigerde problem olma ihtimali varmis, gastroentolojiye yonlendirilmesi gerekiyormus, indirekt olan diger sebeplerden oluyormus) apar topar yatis verdiler. anne-bebek bakim odasina cihazi getirdiler, sadece bezi kalacak sekilde soyuyorsun minnosu, gozune de bir bant takiliyor. bez disinda hicbir sey olmayacak diye direttikleri icin kafasina sapka takmak hic aklima gelmedi benim ama
L
luckykus
sapkanin uzerine takmis mesela goz bandini, cok mantikli bir uygulama bence zira bant sacma sapan kayip duruyor

doktorun belirledigi sureye gore cihazda kaliyor bebis, 2 saatte bir cikarip besleyip altini degistiriyorsun; ben o iki saatte sut sagip cikan sutu siringayla verdim, isigin etkisiyle her alt acista hemen hemen kaka yapiyor, kaka rengi koyu yesile donuyor bu arada 1-2 gun oyle devam ediyor, normalmis bu durum. bizde 6 saatte bir kan aldilar, gidisati kontrol icin topuktan, en son damardan alip 9.8’le taburcu ettiler.
umarim hic gerek kalmaz, sifasini bulur hemencecik minnos