2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Çok yoruldum… eşimle mücadele etmekten anneme ablama laf anlatmaktan…

Eşim en büyük sorun. Doğunca sarılık geçirdiği için Mete konusunda çok hassasım. İster istemez söyleniyorum yorum yapıyorum durmadan (ona göre durdur) örneğin o evi çok sıcak bulduğu için fütursuzca cam açıyor tam emzirirken de yaptığı için ben bile üşüttüm bana da bebeği terletiyorsun hasta oluyor diyor ben de kızıyorum bi yeri açıyorsan diğerini kapa biz cereyanda kalıp hasta oluyoruz diyorum nihayetinde Mete de az üşütmüş gibi. Artık sabrımın sonuna geldim. Ve kavga edip barışmaktan da yorulduğum için sabah işe giderken artık hiç konuşmadım tepkisizce durdum önce özür diledi sarıldı ama biliyorum şimdi böyleyken akşam yine ufak bir şeyden tartışma çıkacak bana bağıracak ben de ona bağıracagım. Artık kaldıramıyorum. Ben de susmaya devam ettim en son yine cıldırıp bağırdı ve gitti. Yoruldum artık kimseyle savaş vermek istemiyorum cocugumu sakince büyütmek istiyorum neden bu kadar zor…

Üç yıllık evliyim hiç tartısmazken ikimiz de bambaşka biri olduk stresten birbirimize sarıyoruz. Ama benim artık sakin ve huzurlu olmam gerek sütüm kesilecek diye çok korkuyorum…çok ama çok yoruldum… sadece susup tavana bakasım var…
Canım benim seni çok iyi anlıyorum. Sen şimdi zaten hassas dönemindesin. Ama eşinde bebeğinizi düşünüyor. Oda kendince evladı için iyisini düşünüyor. Çocuk olduktan sonra evet evlilikler sarsılıyor. Çünkü ikinizin düşünceleri aynı değil. Bide zor bebek olunca sınırlı oluyorsun durup durup çatacak yer arıyorsun. Bu süreçi çok hasar görmeden atlatmaya çalışmalı.

Canlar nasılsınız. Bebişlerin güncel kiloları kaçtı. Buz 1. Ayında kilosuna bakamadık. 46. Gününde 5.700 gr 3.284 gr doğmuştu. Normal aliyo galiba.

Kızlar ben de sürekli bir arayış içindeyim bir türlü iyileşmiyor yaralar. Gümüş kapak denememiştim sadece. Gümüş kapak+Mustela kombinasyonu ile 2 gündür daha iyiyim gibi geliyor sizin de bilginiz olsun.
Batikon denermisin. Bir dene diyorum çok iyi gelecek. Bunca acıyı boşuna çekmişim diyeceksin.

Ben bir aylık doktor kontrolünde emzik veriyorum artık dedim doktor biberon da emzik de vermeyin be yaparsan yap bakteri barındırıyor dedi sadece meme vermeliymişim gece gündüz😀 diyemedim ki doktor bey beni emzik olarak kullanıyor meme ucum pert😀 gerçi meme ucunu dedim kahverengi kısmı komple alsın diyor keşke alsa😀
Her konuda olduğu gibi bunda da eminim ki görüş farklılıkları olacaktır saygı duyarım ama ben katiyen doktorunun dediğini uygulayamam 😂 hahahha emzik oldu memeler yanıyor acıyor her defasında hah bu defa kanadı diye sızlanıyorum o kadar perişanız nasıl duralım. Şey deseydin keşke sizin de memenizi dakika başı emcüklese siz de görürüm doktor bey hsjdjsjd

Kızlar bebeğimin burnu çok dolu devamlı çekiyoruz ama devamlı sümük üretiyor hırlıyor ne yapsam düzelir ya
Ben doktora götürdüm evde buhar makinesi varsa arada serum fizyolojik damlat buhar ver dedi ateş yoksa ciğerinden gelmiyorsa hırıltı üşütmeymiş üşütmenin tedavisi de bu

Her konuda olduğu gibi bunda da eminim ki görüş farklılıkları olacaktır saygı duyarım ama ben katiyen doktorunun dediğini uygulayamam 😂 hahahha emzik oldu memeler yanıyor acıyor her defasında hah bu defa kanadı diye sızlanıyorum o kadar perişanız nasıl duralım. Şey deseydin keşke sizin de memenizi dakika başı emcüklese siz de görürüm doktor bey hsjdjsjd
Bebeleri azıcık büyütüp buluşalım dertleşecek çok konu var 😀

Lioo Lioo 10 ekimde doğum yaptım. 4175 gram 52cm boy 39. Haftada yazmayı unutmuşum. Adını da Artun koydum oğlumun 💕

Emzik tutup tutmadığını anlayamıyorum burdan öneri ile avent emzik aldik biraz verirken yüzünü eksitiyor sonra az emiyor çıkarıyor tutmuş mu oluyor acaba sizinkiler nasıl emisleri
Benm de aynı. Hele toksa asla tutmuo ve midesi bulanıyor

Canlar nasılsınız. Bebişlerin güncel kiloları kaçtı. Buz 1. Ayında kilosuna bakamadık. 46. Gününde 5.700 gr 3.284 gr doğmuştu. Normal aliyo galiba.
1. Ayında 3700 kilo boy 52,5 cm. Su an 46 günlk bilmiyorm

Ben bir aylık doktor kontrolünde emzik veriyorum artık dedim doktor biberon da emzik de vermeyin be yaparsan yap bakteri barındırıyor dedi sadece meme vermeliymişim gece gündüz😀 diyemedim ki doktor bey beni emzik olarak kullanıyor meme ucum pert😀 gerçi meme ucunu dedim kahverengi kısmı komple alsın diyor keşke alsa😀
Benm doktor baktı bu bebek kolik gazı çok tek başına perişan olursun emziğe alıştr dedi 1. Ay kontrolünde

Görmedim ben canım tek başına iyi geldiyse süper vallahi. İçeriğine bakayım barlasa zararlı değilse alayım ben de çok acıyor artık yanmayı da geçti
Aşkım yıkanıyor zaten ben önce tek kullanımlık yıkama havlusuyla sıcak sıyla silip sonra birde suyun altına tutuyordum bazı doktorlar yıkamasanızda olur diyormuş demişti B Bluehappiness

Aşkım yıkanıyor zaten ben önce tek kullanımlık yıkama havlusuyla sıcak sıyla silip sonra birde suyun altına tutuyordum bazı doktorlar yıkamasanızda olur diyormuş demişti B Bluehappiness
Enzim eksikliği çıktı ya aşkım yıkasam da içinde yasaklı listede yer alan bir şey varsa diye bi bakacağım. Zor emziriyorum artık inşallah kullanabiliyorumdur da rahatlarım.

Back
X