- 8 Ağustos 2024
- 967
- En iyi cevaplar
- 1
- 801
- 23
- 28
Ben bugün silikon uçtan uğraşa uğraşa kurtuldum. Bu seferde sütüm fazla gelmeye başladı. Bebeğim emerken nefes alamıyor gibi tıkanıyor gibi hık hık oluyor. Başta emerken yapıyordu. Şimdi emzik varken ve ua ağzında bir şey yokken düz yatarken yapıyor. Korkutuyor beni. Nefessiz kalacakmış gibi oluyor. Kızlar böyle bir durum yaşayan oldu mu?@rozatulipFireflyDream biz de 4 kere 30 ml ek süt veriyoruz sağıp. Bence emse bile ek süt verme sebebimiz olası bir verimsiz emme durumunda en azından içtiğinden emin olduğumuz bir miktar süt vermiş olmak diye düşünüyorum ben

bi gözüm yatağa bakıyor
 bi gözüm yatağa bakıyor

tırnak Eti iltihabı oldum ben tırnak keserken kopardim yada tırnak yaotiriyordum doğumdan önce ordan burdan bide kaptım  sandım acile gittik antibiyotik yazınca dedim emzirdigimi bana demesin mi ha doğum yapan annelerde bazen oluyor diye
 tırnak Eti iltihabı oldum ben tırnak keserken kopardim yada tırnak yaotiriyordum doğumdan önce ordan burdan bide kaptım  sandım acile gittik antibiyotik yazınca dedim emzirdigimi bana demesin mi ha doğum yapan annelerde bazen oluyor diye  

böyle kötü bir şey olduğunda Allah olmamısa çevirsin derlermiş... Allah olmamışa çevirsin canım benim unuttursun bu günleri
 böyle kötü bir şey olduğunda Allah olmamısa çevirsin derlermiş... Allah olmamışa çevirsin canım benim unuttursun bu günleri 

doktor deyince bende inanamadim demekki oluyormus benim ki  patlasa rahatlayacagim da doktor uc verince gel biz boslatacagiz dedi ama bekliyorum bı yere carpsada patlasa diye bugün 5. Gün olcak neredeyse
 doktor deyince bende inanamadim demekki oluyormus benim ki  patlasa rahatlayacagim da doktor uc verince gel biz boslatacagiz dedi ama bekliyorum bı yere carpsada patlasa diye bugün 5. Gün olcak neredeyse