2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Bende öyle düşünüyorum ama kafam karmakarışık oluyo doyuyormu acaba diye.

Çiş yapıyoda kaka gelmedi henüz. 😂 sabah temizlemiştim en son.

Of analık çok zormuş.

Bide biz evde tartım yapıyoruz kucağımdayken bir ölçüyoruz birde onsuz tartılıyorum. Aşağı yukarı tutar dimi bu ölçüm.

Bide meme ucumda süt kabarcığı oldu bende. Epsom tuzuyla temizlemeyi önerdi emzirme danışmanım. Temizledim inşallah çabuk geçer. Başına böyle bişey gelen var mı?
Süt kabarcığı sert olanlardan mı sıkılmaz mı 🙈 tartı olayını hastaneye gitmeden yaptım ben senin gibi aynı çıktı.

Bir de lohusalık gelgitlerini nasıl düzenledin 🫠

Biz acile gidiyoruz yani bu kadar ağlamanın açıklaması gaz.olamaz kakada yaptı az önce memeyide almıyor sadece ağlıyor 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Kızlar ben de bir soru yönelteyim. Bebeklerinizi ortalama ne kadar süre emziriyorsunuz? Ben her emzirmeden sonra mama takviyesi de yapıyorum çünkü sarılık geçmiş değil devam ediyor. Ama uzamış sarılık ve patolojil sarılık yani zaten kolay kolay geçmeyecek. Hep böyle mama destekli mi ilerleyeceğim merak içindeyim. Direkt kesmek veya kademeli kesmekte korkutuyor psikolojik olarak bilemiyorum yani.
Canim bizimde hala sarilik tam gecmedi doktor uzayabilir dedi bize kilo alimida iyiydi biraktirmisti 15 gun oldu neredeyse mama kullanmıyoruz bugun kontrol vardi kilo alimi fazla bile dedi doktor ama senin bebiste genetik olarak sorun varya mamayi doktora danismadan birakma canim belki senin bebise mama gerekli

Bir şey yoktur inşallah haber ver 🥺 benimki de aynı meme almıyor her yerimi yırttı uyumuyor da

Ay yoktur inşallah canım bir şey. Haber et 🥹 uykuya daralınca falan da yapıyorlar öyle inşallah öyle bir şeydir.
Dayanamadım artık memeyi asla almıyor sürekli bağırarak ağlıyor ve iki kere uğundu aklımı kaybediyordum

Dayanamadım artık memeyi asla almıyor sürekli bağırarak ağlıyor ve iki kere uğundu aklımı kaybediyordum
Ben gaz sancısıdır diye düşünüyorum ama götür yine de canım benim allah korusun başka şeyden. Memeni alsa sakinleşirdi 🥺 meme reddi yaşıyorum saatlerdir o yüzden de rahatlamıyor tuhaf bu yeni nesil ya

Canim bizimde hala sarilik tam gecmedi doktor uzayabilir dedi bize kilo alimida iyiydi biraktirmisti 15 gun oldu neredeyse mama kullanmıyoruz bugun kontrol vardi kilo alimi fazla bile dedi doktor ama senin bebiste genetik olarak sorun varya mamayi doktora danismadan birakma canim belki senin bebise mama gerekli
Çok haklısın canım doktor kontrolünde olması lazım bırak dememişti sorunca 90 cc ye kadar verebilirsin demişti. 2. ayı bekliycem mama için.

Oyyyy maşallah alsın kiloları 😍😍😍😍 sarılığa şifa olsun

T tazmanya canavari canım Of çok şükür yavaş yavaş üzerimdeki kasvet dağılıyor dün biraz toparladım. Bugün daha iyiyim. Kızlar biz silikon ucu bıraktık dün geceden beri hiç vermedim her teklifimde kabul ediyor sadece başta yakalamak için çok çaba sarf ediyoruz. Ama iyi gidiyoruz şimdilik.
❤️
Ve artık sadece anne süt ile besleniyor umarım kilo alıyordur. Ne kadar süt içtiğiini bilmiyorum böyle emzirince. Doyduğunu nasıl anlıyoruz? Tecrübeli anneler beni aydınlatsın.

Takip edemedim forumu bu ara kendimi toparlamaya çalışıyordum. Şuanda slingte kucağımda uyuyor tospiğim 😇
Ben yeterince içtiğinden emin olamıyorum sürekli bir tetikteyim 😂 ama yeterince emince ağzından çıkarıyor genelde. Dudaklarını kenetliyor. Bir de elleri yumrukken doyunca açılıyor kendini salıyor. Hatta çok içerse sarhoş gibi bayık şapşirik bi ifade oluyor suratında. Ama bazen uykuya yenik düşüyor hala. O zaman dürtüyorum biraz daha içsin diye. Doymuştur diyip rahat edemiyorum 😅😂

Kızlar ben de bir soru yönelteyim. Bebeklerinizi ortalama ne kadar süre emziriyorsunuz? Ben her emzirmeden sonra mama takviyesi de yapıyorum çünkü sarılık geçmiş değil devam ediyor. Ama uzamış sarılık ve patolojil sarılık yani zaten kolay kolay geçmeyecek. Hep böyle mama destekli mi ilerleyeceğim merak içindeyim. Direkt kesmek veya kademeli kesmekte korkutuyor psikolojik olarak bilemiyorum yani.
Değişiyor ama genelde en az 1 saat emiyor. Bazen 45 dk bir tarafı aktif emiyor durunca diğer tarafa geçiyorum 5 dk sonra bitiriyor mesela. Bazen de çabuk uyukluyor diğer tarafa geçince aktif devam ediyor. Bazen yarım saat bazen 2-3 saat sürüyor. 1 saatten az olduğu çok nadir oluyor. 2-3 saat sürdüğünde de uyuklayarak dinlenerek falan emdiği için o kadar sürüyor genelde. Bayağı karışık yani 😂

Kızlar ben bugün ciddi anlamda tükendim. Sabahtan beri kesintisiz bi uyku uyumuyor. On dakika uyuyor geri uyanıyor . Kakasını da yaptı yeterince. Sürekli emmek istiyor . Doymuyor mu acaba diyorum. Mama alıp bi de öyle denemek istiyorum. Kahvaltı ile duruyorum şu saate kadar . Gerçekten deli olmak üzereyim artık
Atak dönemi olduğu için bence. Bizimki de hiç uyumuyor sürekli emiyor. Gece de gündüz de. Geçici bir dönem olduğunu umuyorum öyle rahatlatıyorum kendimi. Yoksa sürdürülebilir bir şey değil. Bence doyuyor bu arada. Uzun süre emiyor ama sonrasında doyma hareketleri yapıyor. keyfi duruyor devamında. Çiş kaka da fena değil çok şükür.

Ben de öyle düşündüm,meme ucunu emmeye başlayınca tedirgin oldum bir de sağım dolayısıyla ama doymasa anlardım bence de ya
Yok uyumaz bebek dedi ebe canım bana düzenli geliyor ve düzenli hep soruyorum korkuyorum çünki aç kalacak diye kalmaz kalırsada bebekler akıllıdır belli eder diyor..

Aşkım yeni çocuk doktorundan çıktım .. İlay küçük bir çocuk olduğu için doktorumuz her istediğinde ver ve doyduğunda kedisi zaten bırakır diyor . Yada anlıyorsun emmeyi bırakıp emzik yaptığında çekiyorum ben..

Aşkım yeni çocuk doktorundan çıktım .. İlay küçük bir çocuk olduğu için doktorumuz her istediğinde ver ve doyduğunda kedisi zaten bırakır diyor . Yada anlıyorsun emmeyi bırakıp emzik yaptığında çekiyorum ben..
Yerim bu küçükleri. Doyduğunu anlıyorum memede ama mamada anlamıyorum sanki şova döndürdü gibi geliyor.

Değişiyor ama genelde en az 1 saat emiyor. Bazen 45 dk bir tarafı aktif emiyor durunca diğer tarafa geçiyorum 5 dk sonra bitiriyor mesela. Bazen de çabuk uyukluyor diğer tarafa geçince aktif devam ediyor. Bazen yarım saat bazen 2-3 saat sürüyor. 1 saatten az olduğu çok nadir oluyor. 2-3 saat sürdüğünde de uyuklayarak dinlenerek falan emdiği için o kadar sürüyor genelde. Bayağı karışık yani 😂
Barlas’ta aynııııı tam olarak öyle uzun uzadıya sürüyor emme merasimi şaşırıyorum nereye emiyor bu kadar süt var mı diye 😂😂 sizinki de aynıymış

Back
X