Aynı tarihlerdeyiz ne güzel Cinsiyetini öğrenmişsiniz bizim ki bacak arasına kordon bağini aldiği için cinsiyetini göremedikBeni de ekleyebilir misiniz
Sat: 12.12.2024
Beklenen doğum: 18.09.2025
Yaş 33
İlk çocuk
Cinsiyetimiz kız
Sen baktınmı Çin takvimine veya yüksük çevirdin miİnşallah erkek istiyorsundursağlıklı sıhhatli gelsin inşallah benim ilki erkek bunu kız istiyorım ama tabi nasip Allahın dediği olur
Ayy ne güzelAynı tarihlerdeyiz ne güzel Cinsiyetini öğrenmişsiniz bizim ki bacak arasına kordon bağini aldiği için cinsiyetini göremedik
Aynen canım benim de ilk çocuğum sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmezAyy ne güzelbiz fetalde öğrendik aslında ama ultrasonda da aksini söylemedi doktor. Bir sonrakinde sizde öğrenirsiniz kesin, tabi hiç farketmez ama gönlünüze göre olsun
Allah gönlünüze göre versinBende erkek gördüm rüyamda ondan dedim bu defada erkek geliyor
İçimi rahatlattın canımBence çok normal bebek yer açtığı için kendine ağrılar olabiliyor korkmayın
Evet hepsinde kız çıkıyor oğlumda doğru çıkmışlardı inşallah yine doğrudurSen baktınmı Çin takvimine veya yüksük çevirdin mi
Kan yenilenmesini ilk defa duydum nasıl kiEvet hepsinde kız çıkıyor oğlumda doğru çıkmışlardı inşallah yine doğrudur
Arkadaşım kan yenilenmesine göre de cinsiyet baktı kız çıktı
Bizim kan yenilenmesinde kız cikmisti ama erkek. Bence tutmuyor herkesteKan yenilenmesini ilk defa duydum nasıl ki
Aynen öyle yapıyorum olduğu kadar… inşallaj.. çok teşekkür ederimKahverengi o kalan kandan ola bilir cnm o da geçer İn şa Allah iyice dinlen bebekle ne kadar ola bilirse artık kendimden biliyorum
Sizin kaçıncı hafta başlamıştı leke durumunuz acaba? Benim 12. Haftaya kadar hiç yoktu, son 5 gündür bir duruyor bir başlıyor kahverengi lekelenmem. Benim doktorum da normal diyor.. Allah sabır versin gerçekten, insan sürekli diken üstünde
Büyüme ağrısıdır canım artık genişleyecek karnımız olumlu düşünKızlar selamlar hepinize, 13+4 olduk, bugün sabahtan beri sol kasığımda şiddetli olmayan ama sık tekrarlanan bir sızı var, şimdiye kadar hiç olmadı. Doktoruma yazdım ama daha görmemiş mesajımı. Sizce korkmalı mıyım yoksa normal mi ?
Aynı durumdayızBizede erkek dese şok yaşıcazdoktor kıza benziyor dedi belirtilerimde ilke bakarak çok farklı
Sizin de sonradan olmuş, tam riskli dönemi atlattık derkendoktorun öyle diyorsa korkma ne kadar stresten uzak o kadar iyi.. benim 13. Haftada başladı maalesef en son muayene oldum ondan birkaç gün sonra başladı. Ultrasonda canım çok yanmıştı acaba ondan mı diye düşünmeye başladım. Ultrason cihazı içimde bir yeri çizmiş olabilir belki ..
EvetSizin de sonradan olmuş, tam riskli dönemi atlattık derkenolsun sonu güzel, çabucak bitsin
Ben yeni yaptirdim canim 550 tlKızlar ikili testi özelde yapan var mı ya da kabaca fiyatı bilen
Haklısın, okuldan geldikten sonra direkt yatıp uyudum. Geçti çok şükür iyiyim şimdi.Büyüme ağrısıdır canım artık genişleyecek karnımız olumlu düşün
Çok iyi bir arkadaş 6 bin demiştiBen yeni yaptirdim canim 550 tl
Bende haftaya doktordayım artık kesin söyler diye düşünüyorum sanada söyleye bilirAynı durumdayızdoğum tarihlerimiz de aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?