Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Gozun aydıngecmıs olsun darısı saglıkla bızlere olsun ınsallhh

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Kuzum hayırlısı olsun sağlıkla büyüsün insallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah sanada çok geçmiş olsun

Kızlar sezeryanla doğum yapıp hemen sütü gelen varmı ben çok korkuyorum sezeryandan sonra hemen süt gelmese diye
ben canım, sabah 6 buçukta doğum oldu, aynı gün öğlene sütüm geldi, hatta ertesi gün nerdeyse mastit olacağım kadar taştı, bol bol emzir süt gelmese de, bebek ememese de. bol bol masaj yap, bana ebe hanım gelip bayağı canımı acıtacak kadar sıkarak masaj yapmıştı.

Çok şükür canım çıktı değerleri düştü oğlunuzu taburcu ediyoruz deyince o kadar ağladımki şükür evimizdeyiz
Oh mis canım bir duş al istersen hem rahatlar sütun gelsin iyice ben hastaneden çıktığımin ertesi günü aldım yalnız iyi kurula bana saç kurutma makinası ile kurutma yapma dedi ama yeni doğum yapan bir akrabam bir metre öteden kuruttum batikon sürdüm sadece dedi bende de ise yaradı

Merhaba kızlar tansiyonumu ölçtüm 125/89 çıktı nabız 100 çıktı makine tansiyonunuz normalin üstü dedi küçük tansiyonum biraz yüksek geldi bana normalde 100/70 falan olur. Sizce doktoruma bildirmeme gerek var mı?

Eklentiler

• 1000005834.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 6
Bildir istersen canim aslinda normal değer gibi geldi bana ama sonucta hamileyim herseyden korkuyoruz normal olarak

Hemen duşumu aldım duramadım oğlum hiç durmuyor gidiyor geliyor vurmak istiyor ağrılarım iyileşse rahatlarım şimdilik çok zor

merhaba 12-9 normal gibi geldi bana ama her zaman böyle çıkmıyorduysa söyle tabi
normalde 100/70 yazmışsın bildir o zamn

Çok teşekkür ederim canım söylediklerini unutmicam

Dijitaller biraz yüksek ölçer çift görme ya da başka sıkıntılar yoksa 1 gün takip edip öyle söyleyebilirsin doktorna bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…