Aynen öyle canım ama bu bebikomun çok zor açı olarak anlayamadım hep dedim kesin tahmin ederim diye ama yokBende oğlanın ultrason resimlerine ve videolarına bakıyorum gerçekten böyleymiş demek ki tek işe yarayan teori bu
Belirtileriniz nasıldı kız bebek hurafelerine uyuyor muyduKızlarrrrr günaydın, çıktık biz kontrolden. Doktor büyük ihtimalle kız dedi16. Haftada netleşir dedi ama o açıya bakarak kız dedi. şaşırmadım desem yalan olur hep erkekmiş gibi gelmişti. Sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
Belki kızdırAynen öyle canım ama bu bebikomun çok zor açı olarak anlayamadım hep dedim kesin tahmin ederim diye ama yok
Hayırlı olsun canımKızlarrrrr günaydın, çıktık biz kontrolden. Doktor büyük ihtimalle kız dedi16. Haftada netleşir dedi ama o açıya bakarak kız dedi. şaşırmadım desem yalan olur hep erkekmiş gibi gelmişti. Sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
Görüntüden pek bilmiyorum ama benimde içimden bir kız bir erkek geçti nedenseMerhaba,
14. haftadayız doktorum net bir cinsiyet tahmini söylemedi ikizlerime ben bir erkek bir kız hissediyorum sizin yorumlarınız ne çok merak ediyorum
Neyseki grupta kız bebişte çok herkes erkek senesi deyip korkutuyorKızlarrrrr günaydın, çıktık biz kontrolden. Doktor büyük ihtimalle kız dedi16. Haftada netleşir dedi ama o açıya bakarak kız dedi. şaşırmadım desem yalan olur hep erkekmiş gibi gelmişti. Sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
Hayırlısı olsun canim ne güzel yaa sağlıkla gelsin prensesKızlarrrrr günaydın, çıktık biz kontrolden. Doktor büyük ihtimalle kız dedi16. Haftada netleşir dedi ama o açıya bakarak kız dedi. şaşırmadım desem yalan olur hep erkekmiş gibi gelmişti. Sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
İnşallah canim yaa valla gönlüm kızdan yanaBelki kızdırbenimde 11 haftalıkken videosu var esim cekmis muayenede. Doktorun bacakları burda dediği yerde bişey görünmüyor erken daha dedi bilmiyorum
Soldaki kesin erkek canim ama digeri icin bisi diyemeyecegimMerhaba,
14. haftadayız doktorum net bir cinsiyet tahmini söylemedi ikizlerime ben bir erkek bir kız hissediyorum sizin yorumlarınız ne çok merak ediyorum
Özeller aldı başını gidiyor canım haksızda sayılmaz eşin ben antalyada yaşıyorum geçen ay hem oğlumun 1 yaş kontrolü vardı birlikte gidelim dedik 10 binden fazla para ödedik tahliller falan yapıldı Allah herkese kolaylık versin imkanı olmayanlarıda iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallahDevlete gidiyorum canim 2 gebelikte özele gidip ozelde dogum yapmıştım kizimi 14 haftalikken oğlumu 13 haftalikken ogrenmistimbu bize surpriz oldu eşimle maddi sknti yaşamayalım diye devlete gitmeye karar verdik ondan cinsiyet icin bi kere gideyim dedim ama kabul etmiyor böyle anlasmadik ama diye mecbur bekleyeceğim o yuzden
Kızlar günaydın ben bir prenses dünyaya getirecekmişim
Gözünüz aydın kızlar sağlık sıhatle doğsunlar bahtları açık olsun prenseslerinKızlarrrrr günaydın, çıktık biz kontrolden. Doktor büyük ihtimalle kız dedi16. Haftada netleşir dedi ama o açıya bakarak kız dedi. şaşırmadım desem yalan olur hep erkekmiş gibi gelmişti. Sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
Öyle canım valla ben kızımın hep özele götürmüştüm oğlumda 6 aya kadar ozel sonra devlete götürüyorum inan ki boşuna vermişim dedim onca parayı hem tahlilleri yapılıyor hemde güzel kapsamlı bi şekilde rutin kontrolleri yapılıyor bende izmirdeyim canim büyüksehirde olmanın avantajı bu sanırım devlet hastanesinin seçeneği de fazla ama iyi doktor bulmak zor şükür ki cocuk doktoru buldumÖzeller aldı başını gidiyor canım haksızda sayılmaz eşin ben antalyada yaşıyorum geçen ay hem oğlumun 1 yaş kontrolü vardı birlikte gidelim dedik 10 binden fazla para ödedik tahliller falan yapıldı Allah herkese kolaylık versin imkanı olmayanlarıda iyi doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Kızlar günaydın ben bir prenses dünyaya getirecekmişim
Saglikla gelsin prenseslerKızlarrrrr günaydın, çıktık biz kontrolden. Doktor büyük ihtimalle kız dedi16. Haftada netleşir dedi ama o açıya bakarak kız dedi. şaşırmadım desem yalan olur hep erkekmiş gibi gelmişti. Sağlıklı olsunlar hiç önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?