Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Teşekkür ederim, genetik rahatsızlığımdan dolayı orak hücreli anemi hastasıyım, alyuvarlar orak gibi oluyor buda damarda tıkanmalara ve pıhtılaşmaya sebep oluyor o yüzden verildi
Tekrardan gecmis olsun saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallhbnde aspirin kullaniyorum banada biraktirmadi doktor hamileligin sonuna kadr dedi tedirginim ama mecbur kullanicam

Kabızlık benide zorladı ama senin kadar diğil ben komposta çok tükettim ama şimdi tembellik yaptım hiçbir şey hazırlamadım kayısı erik meyve alıcam kendimle..sen ilk defamı narkoz alıyordun?ben çok aldım ya malesef ondan boyun ağrım baş ağrım olmadı İn şa Allah bu defada olmaz.Ya ben unuturum akşam 12 sonra atıştırırım diye korkuyorum

Bende aslında çok aldım da öncekiler de de oldu bu kabızlık olayını unutmuştum başıma bela oldu da iki gündür iyiyim

Bende aslında çok aldım da öncekiler de de oldu bu kabızlık olayını unutmuştum başıma bela oldu da iki gündür iyiyim
Heee bende narkozdan sonra olmuyor umarım yine olmaz..kabızlık normalde bile var bende

Canim gözünüz aydın olsun.

Spinal sezaryen sonrası cildinde kabarma olan oldumu kızlar
Yarın kontrolüm var ilaçlardan kaynaklımı bilmiyorum ama alnımda kırmızı kabarcıklar oluştu yarın soracağım doktora

Niqu kuzum yarin doğumun guzel geçsin sağlıkla kucağına al insallah dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…