Teşekkür ederim, genetik rahatsızlığımdan dolayı orak hücreli anemi hastasıyım, alyuvarlar orak gibi oluyor buda damarda tıkanmalara ve pıhtılaşmaya sebep oluyor o yüzden verildi
Teşekkür ederim, genetik rahatsızlığımdan dolayı orak hücreli anemi hastasıyım, alyuvarlar orak gibi oluyor buda damarda tıkanmalara ve pıhtılaşmaya sebep oluyor o yüzden verildi
Benim en çok zorlandığım kabızlık oldu canım ameliyat akşamı bir parça katı biisi yemiştim aman sen dikkat et. birde narkoz veriliyor ya ondan dolayı boyun ağrısı başlayacaktı o gece bol bol Nescafe içtim koridorda zor da olsa yürüdüm yinede narkozu en iyi Türk kahvesi atıyor onu içince daha da iyi geldi.
Kabızlık benide zorladı ama senin kadar diğil ben komposta çok tükettim ama şimdi tembellik yaptım hiçbir şey hazırlamadım kayısı erik meyve alıcam kendimle..sen ilk defamı narkoz alıyordun?ben çok aldım ya malesef ondan boyun ağrım baş ağrım olmadı İn şa Allah bu defada olmaz.Ya ben unuturum akşam 12 sonra atıştırırım diye korkuyorum
Kabızlık benide zorladı ama senin kadar diğil ben komposta çok tükettim ama şimdi tembellik yaptım hiçbir şey hazırlamadım kayısı erik meyve alıcam kendimle..sen ilk defamı narkoz alıyordun?ben çok aldım ya malesef ondan boyun ağrım baş ağrım olmadı İn şa Allah bu defada olmaz.Ya ben unuturum akşam 12 sonra atıştırırım diye korkuyorum
Biz dün taburcu olduk. Haber bekleyen arkadaşlar vardı. Çok şükür bu mesajı atabiliyorum. Ben dün kızıma kavuştumÇok şükür ilk gecemizi bile atlattık. Rabbim sağlıcakla vakitli doğumlar nasip etsin hepinize. 55. günün açığını kapatmak zor tabi ama Rabbim hiçbir anneyi evladından ayırmasın. Sağlık, sıhhat , afiyet versin.
Spinal sezaryen sonrası cildinde kabarma olan oldumu kızlar
Yarın kontrolüm var ilaçlardan kaynaklımı bilmiyorum ama alnımda kırmızı kabarcıklar oluştu yarın soracağım doktora