Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kızlar 13 haftalık hamileyim bizede cinsiyet tahmini yapabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20250311_174648.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20250311_113406.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 82

Gayet normal bence hiç stres yapma 14 haftalık oldum hala devam ediyor kasık ağrılarım rahim büyümesinden kaynaklanıyormuş

Günaudın canım hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Ben 2 gündür berbat durumdaydım kızlar mide bulantısı baş ağrısı dün birazda sancım vardı ara ara yokladı eşim ısrar etti hastaneye gidelim diye gitmedim salı yada çarşamba günü gidicem inşallah herşey yolundadır

çok geçmiş olsun dinlenn

iyi haftalar kıslarr doktor 16.hafta çağırdı en son 12 de gitmiştim. 4 hafta nasıl dayanacağım
böyle gerçekten içimde bir bebek var mı şüphesi giriyor ayy delircem
Çok uzun oluyor ya insanın sürekli iyi olduğunu göresi geliyor
çok geçmiş olsun dinlenn
Sağol canım Dün iftara davetliydik benimde koku hasasiyetim çok henüz kimseyede söylemedim eve dönerken çok özür dileyerek yolun kenarına çekip istifra ettim Ne yesem bulanıyor yemesem aynı artık yeterki sağlıklı olsunda çekerim diyorum

Benim 3 hamileligimde mide bulantisiyla geçti kizim 1 oglum da 1 kere istifra ettim ama bulantı vardı bunda da arada oluyor ama hiç istifra etmedim çok şükür çok zor bisi bence sürekli sürekli Allah yardımcın olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…