Ben kanamalar yüzünden öyle korktum ki yatıcam doğuma kadaro değilde pilatese başlayan , başlamayı düşünen var mı
ben daha düşünme aşamasındayım. çok üşeniyorum
Canım benim plasenta komple rahim ağzını kapatıyormuş egzersiz ağır kaldırmak fazla ayakta kalmak falan yasaklandıPlasenta olayı dediğiniz nedir ?
Kaşlarım ve koltuk altım çok hızlı büyüyor benim de normalde ayda 1 2 kez yeterdiKızlar merhaba, boyun bölgesinde tuylenmesi olan veya artan var mı sabah sabah sinir krizlerindeyim
Benim de öyle kanamam da o yüzden oluyormuş.. ve çok küçük tuvaletim geliyor sürekli tuvaletteyim senin de öyle miCanım benim plasenta komple rahim ağzını kapatıyormuş egzersiz ağır kaldırmak fazla ayakta kalmak falan yasaklandı
yaaa bak işte bakHerkese merhabalarrrrKız beklerken meğer oğlum yoldaymış. Doktor 1-2 hafta sonra daha da kesinleşir dedi ama minnak pipisini gördük diyebilirim 13+4 sanarken 14+4 olduğunu öğrendik bu arada
yasaksa zaten olmaz canım, başlamadan önce doktor onayı aldınız mı diye soruyorlar zaten.Ben yer bile bulmuştum ama plasenta olayı yüzünden maalesef yasak. Çok hoşuma gidiyordu hamilelik platesi
yok ilk doğum sezeryan benim , vajinalden korkuyorum yine sezeryan olurum herhaldeBen kanamalar yüzünden öyle korktum ki yatıcam doğuma kadar
Sağlıklıysan hafif hafif yap iyi gelir kolay doğum olur vajinal istiyorsan tabi
Anladım canım, Allah kolaylık versinCanım benim plasenta komple rahim ağzını kapatıyormuş egzersiz ağır kaldırmak fazla ayakta kalmak falan yasaklandı
Yaaa o zaman gözün aydınEvet 2 erkek şimdi kız geliyor inşallah çok istiyorduksenin diğeri de erkek miydi kız mıydı
Kiz annesi olacaksın artik kesinleşti yani çok sevindim canım sağlıkla al kucağına inşallahEvet kız geliyor
Senin için çok sevindim canım, doktorundan çok hoşlanmıyordun. Gerçekten türk doktoru daha bi farklı oluyor. Minik kızın sağlıkla gelsinÇok Güzel isim klasik ama şık hayırlı olsun hep mutlu sağlıklı yaşasın
Türk doktor buldumkız dedi
Kanamam da plesanta aşağıdayımış ondan oluyormuş ama 3,4 gündür kanamam yok inşallah daha gelmezTürk doktorları iyiki varlar her şeyimle ilgilendi artık ona gideceğim içim çooook rahatladı..
Aminn Allah razı olsun inşallahYaa yerim seni tostos yan dönmüşgörünmüyor ama hala erkek hissediyorum tabiki dilerim senin kalbinden geçen hangisi ise o olsun
Buradaki arkadaşlar doğumdan sonra tüyler dökülüyor dedi çok şükür. ellemeyecegim dokulsunler diyeKaşlarım ve koltuk altım çok hızlı büyüyor benim de normalde ayda 1 2 kez yeterdi
Çok teşekkür ederimSenin için çok sevindim canım, doktorundan çok hoşlanmıyordun. Gerçekten türk doktoru daha bi farklı oluyor. Minik kızın sağlıkla gelsin
Çok teşekkür ederim iki erkekten sonra farklı bir duygu olacak heyecanla bekliyorumKiz annesi olacaksın artik kesinleşti yani çok sevindim canım sağlıkla al kucağına inşallah
2 erkekte çok güzel oluyor benimkiler abi kardeş şimdiden top oynuyorlar, yakalamaya çalışıyorlar birbirlerini çok tatlılarYaaa o zaman gözün aydınbenimki ilk erkek ama bu ikisine şükür zor yardım olmadan büyütmek
Doğru sadece bir dönem böyle olur sonra düzeleceklerBuradaki arkadaşlar doğumdan sonra tüyler dökülüyor dedi çok şükür. ellemeyecegim dokulsunler diye
Bi kız bi erkek canim benimÇok teşekkür ederim iki erkekten sonra farklı bir duygu olacak heyecanla bekliyorum
Senin diğer çocukların cinsiyeti neydi şeninde 3. Gebeliğin sanırım benim gibi
Ben sende bir kız daha hissediyorum hadi hayırlısıBi kız bi erkek canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?