Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Hiç 36 da bırakan da duymadım çok korkuyorum bırakmaya
Ben enox vuruluyorum cuma günü doktor bana doğumdan sonra da 6 hafta daha devam edeceksin dedi ben de sezeryan olacağım bıraktırmadı ama herkesin tedavisi farklı benim kendi hastalığımda kanla alakalı o yüzden bence

Biz dün taburcu olduk. Haber bekleyen arkadaşlar vardı. Çok şükür bu mesajı atabiliyorum. Ben dün kızıma kavuştumÇok şükür ilk gecemizi bile atlattık. Rabbim sağlıcakla vakitli doğumlar nasip etsin hepinize. 55. günün açığını kapatmak zor tabi ama Rabbim hiçbir anneyi evladından ayırmasın. Sağlık, sıhhat , afiyet versin.

Uzun, sağlıklı mutlu ömürler diliyorum çok sevindim

Ben tüp bebek sürecinde olduğumda aspirin kullanmıştım kanamam olunca doktor bıraktırdı mesela ama bence aynı diğil ya

Yaaaa çok şükür allah bi daha ayırmasın. ayrı geçen günlerin acısını çıkarın. Koyun koyuna uyuyun kuzunuzla çok sevindim

Çok sevindim canım uzun beraber sağlıklı ömürleriniz olsun çok mutlu oldum sizin için hep yüzünüz gülsün

Yaaa çok sevindim, hep bakıyordum bir haber var mı diye. Çok şükür, Allah bir daha ayırmasın

Gözünüz aydın, sağlıkla büyütün inşallah

Amin canım Amin sağolasın
Benim en çok zorlandığım kabızlık oldu canım ameliyat akşamı bir parça katı biisi yemiştim aman sen dikkat et. birde narkoz veriliyor ya ondan dolayı boyun ağrısı başlayacaktı o gece bol bol Nescafe içtim koridorda zor da olsa yürüdüm yinede narkozu en iyi Türk kahvesi atıyor onu içince daha da iyi geldi.

Hayırlı olsun canım Allah ayırmasın çok sevindim kokla bol bol Özlem gider

Gecmis olsun size ne icin vermisti doktor?

Çok doğru söylüyorsunuz ya amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…