- 8 Şubat 2025
- 266
- 270
- 18
Maşallah ,sağlıkla gelsin.Öncelikle grubumuzdan 7 kişinin bildiğini söyleyebilirim rüyam gercek oldu eğer çıkarsa dogru böyle yazacaktım nub teorisini kendi kendime doğru tahmin etmişim kimi tahmin ettiysem tutmadı terzi kendi söküğünü dikemezmis atasözünü de hiçe saymış oldumdoktora gittim cinsiyet icin geldim dedim dürüstçe adam bana 16 haftadan önce söyleyemem demez mi dumur oldum neyse ki kiyamadi baktı ama bu sefer bizim ki göstermiyor adam bisi gordu ama emin olmak için radyoloji uzmanını çağırdı ikisi de bacak arasının boş olduğuna karar kıldılar ve KIZ dediler ama yine de emin olamayız tam dediler ya bende gördüm kızımda da aynı haftada böyleydi ve doktorum %100 kiz demişti ayy çok uzattım kizim oluyor işte
SOnuclarin bence iyi gelecek kendini hiç strese sokmaCevapları ben almalıyım doktor bakmamış daha ayy bilmiyorum bu test sonuçlarından hep korkarım ben
Hayirli olsun sağlıkla gelsin prensesÖncelikle grubumuzdan 7 kişinin bildiğini söyleyebilirim rüyam gercek oldu eğer çıkarsa dogru böyle yazacaktım nub teorisini kendi kendime doğru tahmin etmişim kimi tahmin ettiysem tutmadı terzi kendi söküğünü dikemezmis atasözünü de hiçe saymış oldumdoktora gittim cinsiyet icin geldim dedim dürüstçe adam bana 16 haftadan önce söyleyemem demez mi dumur oldum neyse ki kiyamadi baktı ama bu sefer bizim ki göstermiyor adam bisi gordu ama emin olmak için radyoloji uzmanını çağırdı ikisi de bacak arasının boş olduğuna karar kıldılar ve KIZ dediler ama yine de emin olamayız tam dediler ya bende gördüm kızımda da aynı haftada böyleydi ve doktorum %100 kiz demişti ayy çok uzattım kizim oluyor işte
Teşekür ederim sağlıklaÇok geçmiş olsunbebek iyi demiş doktor üzülme, inşallah birseycik olmicak ,saglikla kucağımıza alicaz.iyi düşünelim iyi olsun .benimde her ay adet donemimde iki gün kanama oluyor geçiyor genelde.bu ay inşallah olmaz .igne ve hap kullanıyorum progestan hala devam
Sağol kuzum aminHayirli olsun sağlıkla gelsin prenses
Genelde rüyalar gerçek oluyor ben çok inanıyorum yaÖncelikle grubumuzdan 7 kişinin bildiğini söyleyebilirim rüyam gercek oldu eğer çıkarsa dogru böyle yazacaktım nub teorisini kendi kendime doğru tahmin etmişim kimi tahmin ettiysem tutmadı terzi kendi söküğünü dikemezmis atasözünü de hiçe saymış oldumdoktora gittim cinsiyet icin geldim dedim dürüstçe adam bana 16 haftadan önce söyleyemem demez mi dumur oldum neyse ki kiyamadi baktı ama bu sefer bizim ki göstermiyor adam bisi gordu ama emin olmak için radyoloji uzmanını çağırdı ikisi de bacak arasının boş olduğuna karar kıldılar ve KIZ dediler ama yine de emin olamayız tam dediler ya bende gördüm kızımda da aynı haftada böyleydi ve doktorum %100 kiz demişti ayy çok uzattım kizim oluyor işte
Amin kuzum üşendim gitmeye evde küçük bebek olunca zor eşim kendi sonuçları göstericekSOnuclarin bence iyi gelecek kendini hiç strese sokma
Sağol canim aminGenelde rüyalar gerçek oluyor ben çok inanıyorum yagözün aydın sağlıkla gelsin
Haber ver bekliyoruz mutlakaAmin kuzum üşendim gitmeye evde küçük bebek olunca zor eşim kendi sonuçları göstericek
Ben kızın için daha çok mutlu oldum hep diyorum kız büyüdükce kız kardeşi istiyor erkekler hiç demezler bunu anneyeSağol canim aminşükür kızımda oğlumda malum olmustu suan ki kızımda da malum oldu masalim çok sevinecek onun adına daha çok sevindim yoksa erkek olsa da sevinecektim evlat adı üstünde her türlü de tadı bal kaymak
CanimsinBen kızın için daha çok mutlu oldum hep diyorum kız büyüdükce kız kardeşi istiyor erkekler hiç demezler bunu anneye
Bencede erken şimdiden uykularımız giderjeb yazın o sıcaklarda napıcazGünaydınmaalesef ben de son 3 gündür öyleyim lavaboya kalkıyorum sonra uyuyamıyorum bir de dönerken zorlanıyorum daha bu ayda çok erken bence
Sanki ilk hamileliğimde bu kadar erkn olmamıştı. Tuvalet bazen 2 kere uyandırıyorEvet artık 2. Trimestere girdik ya düzenli olmayacak galiba alışmak lazım buna da. Benim o tatlı uykukar gitti gece kaç kez uyanıyorum.
Ya ben uyanınca mutlu oluyorum sürece hazırlık gibi geliyor ben mi fazla mutlu oluyorum acaba
Ben ara ara ama tam anlayamıyorum. Karnımız mı genişledi ne olduysaİkinci bebeği bekleyenler hiss ediyormusunuz haraketlerini ben pek yok
İsmi de çok güzelmiş , sağlıkla gelsin minik prensesTmd2020 kuzucum bizim cinsiyeti tabloya yazarsın kiz diye bu arada ismi de belli nasipse eylül ece koycaz
Haraket ediyordu önceden anlıyordum ama şimdi yok yani bilemedimBencede erken şimdiden uykularımız giderjeb yazın o sıcaklarda napıcaz
Sanki ilk hamileliğimde bu kadar erkn olmamıştı. Tuvalet bazen 2 kere uyandırıyor
zamanı gelince hazırlanırdık yaa şimdi bari uyusak biraz
Ben ara ara ama tam anlayamıyorum. Karnımız mı genişledi ne olduysa
Sağol canım eşimin listesinden seçtim 2.ismi eylülü ben ece yi o istemis oldu anlaşma sagladikİsmi de çok güzelmiş , sağlıkla gelsin minik prenses
Bende bazen çok net hissediyorum bazen olmuyor şuan kese çok rahat hareket ettiği için bazen günlerce bile hissetmemek normalHaraket ediyordu önceden anlıyordum ama şimdi yok yani bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?