Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Kızlar Philips in göğüs pompasını aldım. Dezenfekte etmem lazım, parçaları silikon. Kaynar suya atsam zarar görmez mi? Siz nasıl yaptınız, tecrübeli olanlar yardım lütfen
Karbonatlı kaynamış suda dezenfekta ettim zarar görmüyor

Cok yorma kendini canım. Benim bebeğim de gelişim geriliği var 35 hafta olmama rağmen kilosu 2 kilo 60 gram benim sezeryan için dosyamı hazırlattılar bir sıkıntı olursa müdahale etmek için. Her doğum zor ama evladının kokusunu içine çekince unutuyorsun acısını. Bende korkuyorum çünkü bir sürü şey söylüyorlar ve gelişmediği halde bekliyorlar. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız

Doktor bunu söyleyince yemin ederim ki direk sen aklıma geldin, Amin teşekkür ederim Kağan Kocatepeyi izliyordum sadece kilosunun düşük olması gelişim geriliği değil diyor doppler ultrason ile kan akışına bakılması lazım ve suda da azalma olması lazımmış. Şimdilik sadece kilosu az İnşallah diğer sıkıntıları yaşamam. Ama evet elimden geldiğince kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum Allah'ım korusun inşallah hepimiz bebeklerimizi kucağımıza sağ salim alırız işte benim bebeğimde cuma günü 34+3tü doktor 2 kilogram dedi ama biliyorum ki kilo önemli değil sağlıklı doğsunlar da İnşallah doğunca da kilo alırlar. 20 Eylül gibi sezeryan yaparız 39. Haftaya denk geliyor ama kontrollere bağlı daha erken de olabilir dedi haftada bir kontrol ve NST çekileceğim . Hakkımızda hayrlısı olsun inşaallah tahmini doğum aramızda da çok yokmuş sadece 4 gün

Son düzenleme:
Mevsimm34
Kızlar benim bebeğim 37 haftada 2600 doğdu.. gelişim geriliği sadece kilodan belli olmuyor evet sadece zayıf benim bebeğim. İçiniz ferah olsun doğuma kadar bebekleriniz daha kilo da alır inşallah üzülmeyin

Ben yarın yıkamak istiyorum ya o zmaan belki çocuk daha rahat olur.

Kızlar bir şey soracağım benim yavru saatte bir yarim saatte bir uyaniyor emziriyorum arada sinirleniyor falan ama emiyor uyuyor kakasını da yapıyor çiş de yapıyor uyumaya da dalıyor yani bazen bir saati de geçti şimdi burada anormal bir durum var mı ilk sütüm suluydu şimdi rengi de toparlanmaya başladı. Yani çocuk emiyor. Cildiracagim herkes bir şeyler söyleyip sinirlerimi hoplatıyor. Gece gece bunaldım.

Benim 32.haftada 1800dü o zaman bana da 39u bekletir mi yahu
Benimki bebek küçük diye mi bekletiyor bilmiyorum ki. Onunla ilgili bi şey demedi
Günlerimiz aynı seninle bende bu hafta gittim 2700 dedi az geldi ama doktor iyi dedi en son 33 de gitmiştim 2500 Du iki haftada sadece 200 gram alması üzdü beni iki hafta öndeydi ölçüm olarak şuan kendi haftasında
Son haftalarda yavaş kilo alıyorlarmış. Öyle diyorlar. Ufak tefek olacaklardır belki diyorum

Ben garip bi şey göremedim. Yenidoğan uyumaya çok müsait oluyor. Sadece 1 saati geçtiğinde uyandırmanı tavsiye ederim. Açlıktan yada sarılıktan bayılıp kalmasın yavrucak. Sütün daha çok değişecek. Sulu olacak, yoğunlaşacak, bazen memeden akacak sonra memeler terbiye olacak akmayacak. Onu izleme bence

Benim niye modum düştü anlamadım. Doktor 39 u 40 a bağlayan hafta alırız dedi diye bi şey oldum. Bu seferki erken gelmez dedi. E buda iyi bi şey. Doğurup kurtulmaya çalışıyorum galiba

Ben daha yikamadim bebeği göbek bağının düşmesini beklemeyeyim mi yarın bende mi yikasam acaba
Bize Gebelik Okulu'nda göbek bağı düşene kadar silme önerdi doktorlar, banyo yaptırmamızı istemiyorlarmış, göbek bağı ıslak kaldığında enfeksiyon riski artıyormuş. Sabredin zaten 7-14 gün içinde düşecek dediler.

Hadi inşallah normal doğum egzersizleri de oluyormuş normal şekilde doğunca toparlanmak daha kısa sürer ben sezeryan ve ileriki bir yaş oldugum için bizim ev şuan hastane ortami gibi ilaçlar batikonlar ameliyat yerim sürekli terledigim için tahriş bile oldu

Benim niye modum düştü anlamadım. Doktor 39 u 40 a bağlayan hafta alırız dedi diye bi şey oldum. Bu seferki erken gelmez dedi. E buda iyi bi şey. Doğurup kurtulmaya çalışıyorum galiba
Sağlıcakla gelsin canim zaten ne kadar sıcak varsa yedik havalar serinliyor izne ayrilirsan rahatliyacksin günler su gibi geçecek

O birden kilo alır canım yeterki sarılık olmasın benimkide zayıf bayağı incecik heryeri sadece biraz boylu sanki

Kızlar ya ben çok kilo aldım sanırım 15 kilo almış olmam çok mu 36.haftadayım bu normal doğumu zorlaştırır mı aşırı moralim bozuldu
Hiç bişi olmaz canım normal doğumu bilmiyorum yaşamak isterdim hatta bunda istesem olurmuş rahim incelmiş olabilir risk alamayiz deyip duruyirlardi ameliyat sirasinda doktor dediki rahim çok kalınmış normal dogurabilirmisin
sezeryan olmak ilk etapta güzel gelebilir bana da 22 yaşındayken ilk kızımda acilman yok seni sezeryan edecez dediklerinde içimden oh demistim şimdi düşünüyorum soraki gebeliklerde zorlaşıyor
Ama şuda bir gerçek ne olursa olsun yavrularımız değiyor sevgisi bir başka Allah'ım tez zmanda sağlıklı bir skeilde kucağına aldırsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…